Redoutistele sfideaza speculantii romani (181)
Raspunsuri - Pagina 12
vio_dia spune:
Bifat si eu prima comanda din sezonul asta! Desigur, tot lenjerii reduse cu 70%, ca vaz ca sunt in trend.
Am constat din experienta anilor trecuti ca sunt super ok lenjeriile LR raportate la pret ( cel redus, desigur), asa ca erau pe lista de prioritati la tura asta de reduceri.
Am luat si eu 2 seturi Mahjong, unul Arty, cel cu dungi, pe bleu si un cersasaf de pat cu 2 perne bambou, verde, ca mi-a placut culoare. Nu i-am gasit inca cearsaful de pat sa fac setul, insa sper sa-l reperez si pe asta pana la urma.
Ah, si mie mi-a aparut si paypal-ul la modalitati de plata, asa ca am platit prin el.
Miki, multumesc mult pentru codul impartasit aici, l-am folosit cu succes.
Sorry ca nu mai pun link-uri, da' la ora asta abia mai vad tastatura, cred c-o sa adorm cu capul pe ea.
Crstina , multumesc anticipat !
yoyoyo spune:
servus fetele, la multi ani cu sanatate si cu multe reduceri de calitate
Va merge butonul de code offre speciale? vroiam sa lansez comanda da nu misca nicicum ! aseara mergea, am gasit unul ce reduce 20 eur
mercic
inima25150 spune:
'Neata!
Am uitat sa va spun ieri sa nu uitati sa imi dati fwd la mail-urile de confirmare ale comenzilor!
e pt evidenta si verificarea produselor!
si inca ceva : cand verific produsele , sincer , nu am timp sa verific referinta cu referinta!
eu ma uit doar pe facturi sa vad daca nu au notat cumva ca lipseste vreun produs sau ca il trimit separat ca sa stiu sa il urmaresc
deci, daca la primirea coletelor va lipsesc produse care sunt deja inscrise pe factura si,dupa verificari, nu apar la nimeni in colet, inseamna ca au uitat sa le puna in comanda!! e posibil si asta!
stiu ca s-a intamplat sa ajunga produse ale uneia dintre voi la altcineva dar s-a rezolvat;
a fost si o situatie in care produsele nu erau in coletul trimis de mine dar apareau pe factura;
insa nu au fost la nimeni altcineva in colet si nici la mine nu ramasesera;
am dedus ca au uitat sa le puna in comanda cand au pregatit-o! e posibil!!!!! din nefericire!!
daca se va intampla sa aveti produse pe care nu le-ati comadat va rog sa ma contactati si rezolvam!
ce mai pot sa fac, e sa numar produsele din fiecare comanda insa nu am timp sa verific fiecare referinta de pe factura cu ce am eu in mail-urile de la voi!
contand pe intelegerea voastra , va doresc o zi placuta
un site interesant; nu ama vut timp sa vad toate conditiile ,insa preturile par acceptabile la prima vedere
http://www.shopoon.fr/
danadc spune:
Buna. La multi ani pe 2011!
Pe mine m-a mancat cardul rau si am dat o comanda numai cu produse soldate inainte de reduceri...si bine am facut...
Ieri am mai dat drumul la 2 comenzi... din care una cu lenjerii 70% pt ca am lenjerie LR de 3 ani si arata ca noua....
am folosit codul dat aici....in prima zi si am avut FDP zero...
Mi-e mila de card...., dar sunt fericita.
Cred ca mi-am scos parleala si pt vara cand am stat pe margine spectator.
Va pup, spor la cumparaturi...
miki68 spune:
Azi n-am avut prea mult de munca, asa ca m-am apucat de citit capitole anterioare Pe principiul ca azi e-n 13 am inceput cu cap. 113 Beeey, ce vremuri! Vara 2008, cand am comandat toate lenjerii de pat (ca tot zicea danadc de ele), Monika tocmai fusese la Moeciu, Claudia prin Franta-Italia-Spania... Asteptam cu sufletul la gura sa primim coletele... Oooof
ella_74 spune:
miki,
pai ia-ti de lucru, au bagat reduceri de 96% pe paginile rosii.
de exemplu asta , l-am luat in trecut cu 5-6 eur parca: acum e 1 eur; dar nu-l recomand, materialul e cam batos si are cam multe paiete pentru gusturile mele
http://www.laredoute.fr/vente-top-femme.aspx?productid=324133074&documentid=321410&categoryid=23110696&numberpage=1&pos=tg_n_n
claujro spune:
Ce inseamna paginile rosii?
miki, ce vremuri frumoase!
Soldurile sub 1 euro le mai stiti????? Cand comandam orice misca doar pt ca era 20 centime?
Delyutz spune:
Aubaines
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Ce inseamna paginile rosii? miki, ce vremuri frumoase! Soldurile sub 1 euro le mai stiti????? Cand comandam orice misca doar pt ca era 20 centime? |
pitzinuca spune:
buna ziua redoutistele mele, care inca mai sunteti pe redute! :)
nu am mai cumparat de pe LR, am sa incerc o comanda prin Cristina, dar parca nu ma mai atrage nimic, parca alta data erau produse mult mai bune si mai ieftine, sau mi se pare mie?
pt fetele care cumpara de pe strawberry: daca aveti un picut de timp, mi-ati putea spune cum vi se par prezentarile in romana ale produselor, parfumurilor?
multumesc!
mami de andi si ilinca
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."