Redoutistele sfideaza speculantii romani (181)
Raspunsuri - Pagina 11
miki68 spune:
Helau! Nica extraordinar, asa ca ori si-au imbunatatit resursele, ori nu se inghesuie lumea ca pe vremuri, pentru ca merge brici. Revenon a nos moutons am dat deja o comanda in valoare de 15,37. Numa lenjerie de pat redusa cu 70%. Am facut seturile (doua) si i-am dat drumul. Faza nasoala e ca nu mi-a mai aparut ca optiune de plata PayPalu' Si am bagat cod de fdp 0 61158
P.S. Ce aveam aseara in cos, aveau azi preturile neschimbate. Creca am gusturi prea exclusiviste. Necesit o reevaluare in ton cu vremurile
ella_74 spune:
Miki,
asta am observat si eu, ca la paginile rosii unde al'data erau reduderi de 90% acum e afisat 75% dar de fapt reducerile sunt mai mici decat pe paginile verzi si daca ma uit bine sunt cam aceleasi produse si pe pginile rosii si pe cele verzi.
Eu am pus cate ceva in cos, nu neaparat din considerentul ca le-au redus foarte tare, vorba ta, ci pentru ca nu ajung in magazin sa cumpar.
Si bantui prin casa de la ora 7 ca un ametit a sunat din greseala la usa noastra; cred ca a fost un semn , sa ma trimita la redoutit, ca nici nu credeam ca la 7 dimineata astia au dat drumu la site
si multumesc pentru cod!
Jasmine spune:
bonjour,mesdames!
Io n-am avut timp sa studiez site-ul inainte de ziua Z,am ochit doar o geaca de iarna pt copil si pe asta o urmaresc,sa vad cum evolueaza scorul
deocamdata e redusa cu 2 euro fata de ziua de ieri
fas!
mai astept,asadar
pe la lenjeriile de pat am vazut in mare viteza 2 modele din anii trecuti care acum cica sunt ''nouvelle collection''
miki68 spune:
Jas, eu lenjerii de pat iau dintr-alea "imortele" Stiti ca-s super misto si eu zic ca merita. Le-am luat pe astea doua: www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-taie s -mahjong.aspx?productid=324182129&documentid=281810&categoryid=68539074&numberpage=1&pos=2_n_n" target="_blank">prima si www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-taie-arty.aspx?productid=324183421&documentid=281810&categoryid=68539074&numberpage=1&pos=10_n_n" target="_blank">a doua cu niste parure drap aferente ca sa fac seturi
mirunajr spune:
BUnaaa!!! si la multi ani!
Miki spune-mi , te rog, la prima lenjerie Majhong ai gasit si parure drap?
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 Jas, eu lenjerii de pat iau dintr-alea "imortele" Stiti ca-s super misto si eu zic ca merita. Le-am luat pe astea doua: www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-taie s -mahjong.aspx?productid=324182129&documentid=281810&categoryid=68539074&numberpage=1&pos=2_n_n" target="_blank">prima si www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-taie-arty.aspx?productid=324183421&documentid=281810&categoryid=68539074&numberpage=1&pos=10_n_n" target="_blank">a doua cu niste parure drap aferente ca sa fac seturi |
claujro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunajr BUnaaa!!! si la multi ani! Miki spune-mi , te rog, la prima lenjerie Majhong ai gasit si parure drap?
Mama de Anca-Simona |
http://www.laredoute.fr/vente-drap-taie%28s%29-mahjong.aspx?productid=324182105&documentid=281810&categoryid=0&numberpage=1&pos=1_n_n&source=search
ella_74 spune:
Miki,
si eu am luat lenjeria in dungi, pe blue ca e pentru .
pentru patul nostru am luat :
http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-lucky.aspx?productid=324164177&documentid=281810&categoryid=68539074&numberpage=1&pos=14_n_n pe blue si kaki ca e mai palida, sa nu ma doara ochii :)
http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-passy.aspx?productid=324147299&documentid=281810&categoryid=68539074&numberpage=1&pos=16_n_n pe roz
prima pe care ai luat-o tu, are materialul fin, am si eu din anii trecuti; numai ca cearsaful de pat care ar fi trebuit sa se potriveasca pe saltea de 160 x200 a crapat, asa ca nu mai iau.
am mai pus si cateva hainute pentru si un pull pentru mine si gata.
Inca o data sarumana pentru cod, a mers.
miki68 spune:
Ella, la Mahjong am luat cu parure drap de 2,40/2,90 ca drap houssu era prea mic (lungime de numai 1,90 si mie-mi trebuie de 2 si latime de 1,60)). Eu le am pe alea din anii trecuti (alea Labirinth si cu roz si cu albastru si inca vreo cateva dar nu-mi amintesc cum le zicea) si-s impecabile si acum. N-au intrat la apa, nu s-au decolorat...
inima25150 spune:
Buna tuturor!!
LA Multi Ani !!!
cu multi bani si sanatate , sa va dea Domnul de toate!!!
Iata-va din nou pe baricadele LR!!
Spor la shopping!
Pentru cele care vor sa colaboram si in aceasta perioada de solduri conditiile sunt aceleasi;
pe site-ul LR am vazut ca au schimbat interfata si regulile de comanda
e diferit in ce priveste completarea pt comanda cadou;
asa, ca mare atentie dupa ce dati clic pe cette commande est un cadeau;
nu mai apare un formular ca inainte ci niste casute ceva mai marisoare unde va trebui sa scrieti datele persoanei careia ii trimiteti cadou...(moi!!!)
si nu uitati sa dati clic pe je valide ces coordonnées!
si sa alegeti livraison relmais colis ( si aici sa nu uitati sa validati alegerea relais-ului si nu la adresa pentru ca daca vine la adresa si nu sunt acasa nu le lasa si se duc la posta
si, acolo, daca nu sunt pe numele meu nu le pot ridica fara o copie dupa buletinul vostru!
daca nu vreti sa platiti taxe suplimentare( am inteles ca acele conturi cu adresa de RO paltesc inj plus...!!) puteti schimba la adresa in contul vostru de LR,( in dreptul Complément d'adresse) Chez Mme... si scrieti adresa mea;
nu ezitati sa ma contatcati pe mail sau mess pt orice nelamurire
va pup si pe curand!
Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !