Licurici de ianuarie-februarie 2009 (120)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

si noi avem puzzle n doodle

cu carioca cu apa
(picul meu e ahtiat dupa varful cariocii pe care o mai suge ca pe biberon )

e un model combinat cu puzzle
(zic eu multifunctional: deseneaza, invata culori, forme)

iata cum arata:
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51SBN8FceIL.jpg

Alinuk

www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

La multi ani, dya!

patricia la noi diferenta e de 4 ani si 2 luni, Ioana face 6 ani duminica.
La Alina si la Alinuk e diferenta de 2 ani.

Nu stiu ce sfaturi sa le dau viitoarelor mamici de bb2 fiindca la noi diferenta e mare si cu totul altfel se pune problema. Imi inchipui ca e mai usor cand diferenta e mai mica fiindca au oarecum acelasi activitati/preocupari. Oricum, cat bb va fi micut va fi greu, sa va asteptati la asta. Cateodata iti vine sa-i dai cap in cap

Apropos de asta. Aseara am bagat-o pe Nadia la baie. Desi ii place mult la dus, la spalatul pe cap e circ maxim. Ioana sta si ea de fiecare data cu noi. Cand am ajuns la partea cu capul Nadia s-a pus pe racnete, s-a ridicat din cadita si s-a agatat de gatul meu asa ca am clatit-o agatata de mine (va dati seama ca eram uda fleasca). In tipetele si nebunia care era nu am fost atenta la Ioana si am udat-o. Asta s-a pus si ea pe racnete si zbierau amandoua de mama focului. In fine am ajuns in camera am inceput s-o imbrac pe Nadia (in aceleasi tipete) si am trimis-o pe Ioana sa se schimbe. "NUUUU, CU MAMUUUU VREAU!" tipa ea. Dau s-o las pe Nadi cu ta-su sa merg cu Ioana incepe si aia "MAMIUUUUUUUUU"; si uita asa strigau in cor dupa mine si se agatasera fiecare de cate o mana de-a mea si trageau fiecare in cate o parte
Asta e un mic exemplu

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

alinuk de unde ai puzzle-ul ala? Vreau si eu

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Naty ai mare dreptate, nu stiu dece am zis de diferenta mica la voi ca doar stiam, tot timpul am comparat cu diferenta intre copiii sora mii, asa ca poti sa mai imi spui una alta, sa o sfatuiesc pe ea, ca e insacinata si diferenta de 4 ani si ceva va fi

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Apropos de asta. Aseara am bagat-o pe Nadia la baie. Desi ii place mult la dus, la spalatul pe cap e circ maxim. Ioana sta si ea de fiecare data cu noi. Cand am ajuns la partea cu capul Nadia s-a pus pe racnete, s-a ridicat din cadita si s-a agatat de gatul meu asa ca am clatit-o agatata de mine (va dati seama ca eram uda fleasca). In tipetele si nebunia care era nu am fost atenta la Ioana si am udat-o. Asta s-a pus si ea pe racnete si zbierau amandoua de mama focului. In fine am ajuns in camera am inceput s-o imbrac pe Nadia (in aceleasi tipete) si am trimis-o pe Ioana sa se schimbe. "NUUUU, CU MAMUUUU VREAU!" tipa ea. Dau s-o las pe Nadi cu ta-su sa merg cu Ioana incepe si aia "MAMIUUUUUUUUU"; si uita asa strigau in cor dupa mine si se agatasera fiecare de cate o mana de-a mea si trageau fiecare in cate o parte
Asta e un mic exemplu

Oau...deci cam d'astea ne asteapta ... anyway esti tare, presupun ca pana la urma tot tu le-ai impacat pe amandoua.

La multi ani, Dya!

Mara super tare faza...eu nu pot sa-i fac perete de mazgalit lui Razvi ca ma bate mama ...o sa ma gandesc unde-i amenajez la noi in casa , dar la cat e de "delicat" Tzumpi (in sensul ca nu-i place deloc sa fie murdar pe maini, fata, corp ) nu stiu daca o sa-l pasioneze picturile.

Chiar Alina spune-ne si noua de unde ai luat covorasul ala...e chiar interesant. Cum ii e lui Teo la gradi?

gashca

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Crisspy la al meu ar merge asta, nu are nici o treaba cu murdaria...in scimb sa nu prea fie ud ca incepe "mama....ud ud"

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

NATY AM RAS CU LACRIMIIIIIIIIIII
super faza
imi si imaginez fetele
si pe tine
dar e minunat sa simti cum ambele sunt atasate de tine
cel mai frumos sentiment
pupam fetele

alina parca ai mai zis de puzzle-ul acesta
e de la miniblu daca nu ma insel?
si costa ceva parca?

vreau si eu pentru antonia
da sa mai imi revin putin cu banii dupa nunta asta
ca suntem varza murata

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 13+

Mergi la inceput

crisspy da, tot eu Dar imi venea sa imi iau campii, sa plec undeva departe, departe.

patricia lucrul bun la o diferenta mai mare este ca bb1 deja intelege, ca nu trebuie sa mai stai dupa el non-stop, ca face cele mai multe lucruri singur.
De multe ori Ioana chiar ma ajuta cu Nadia. Cand era mia micuta ii si dadea sa manance (nu-ti imagina ca o puneam eu, ea vroia ).
Iar acum stau mult impreuna si, in principiu, nu ar trebui sa am grija lor (daca nu ar face atatea dracii).
Partea rea e ca cel mare a fost atatia ani adoratul si "unicul". Apariti lui bb il marcheaza si nu poate intelege ca, desi stai mult supa bb, pe el tot atat il iubesti. Gelozia e mult mai mare decat la copii mai micuti.
Apoi au interese diferite. Uite, noi facem lectii, invatam engleza, facm balet, ne pregatim de scoala, ne confruntam cu probleme de personalitate, cu multe probleme specifice varstei de 6 ani si in acelasi timp incercam sa scapam de pampersi, sa facem un copil mic sa pape, sa il ferim de accidente gen priza.
E greu, ai o multime de ganduri si de probleme de rezolvat.

NOI

Mergi la inceput

cami

In sfarsit va pot arata
POZE DIN CROAZERA

patricia cu dedicatie speciala si
asta

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

ei, nici eu nu le dau voie sa picteze pe perete, dar catodata se mai inatmpla.dar ideea cu curatatul e geniala , au o rabdare si un chef incredibil,ei se distreaza tare bine

balet chinezesc: http://www.nzwide.com/swanlake.htm

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput