Licurici de ianuarie-februarie 2009 (120)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Bravo Bebelusi, vezi ca n-a fost asa rau cum te gandeai! Tin pumnii sa treaca repede boala!

Noi azi mergem la piata (aici doar sambata este) si e vreme super. Partea faina e ca este si entertainment acolo, se canta, se danseaza, pacat ca vine iarna.

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Cami, sincere condoleante...
Te rog incearca sa fii puternica, ai grija de tine si de fetite!

Leditia, Bebelusi, Cristi, multa sanatate flacailor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Apropo de laptele baut pe timpul noptii si nespalatul pe dinti.
noua ne-a spus stomatologul asa: este f important sa spalam copiii pe dinti in fiecare seara,daca e nevoie sa se ajuga pe scaunul doctorului la o varsta asa de fargeda este un calvar pentru copil/parinte. Copilul se imobilizeaza intr-o camasa de forta dupa care se adoarme. Dupa laptele din timpul noptii trebuie sa ii spalam pe dintisori sau sa "clatim" gurita cu apa.
delia....pai Ana nu bea in 3 zile atata lapte

bv bebelusi ca ati trecut usor noaptea.
noi am fodt ls gradina botanica,a f frumoas.cald de numa',luni mergem la o ferma de animale,copii pot sa calareasca poneii
un sf de sapt cat mai placut

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

si sa va zic de Anusca...l-a invatat pe "SCUZE",mai scuze aici,scuze acolo,se foloste de scuze oriunde. eu mandra de numa'...pana ieri,cand statea in pat si ma impinge si zice "scuze",eu nimic,Ana iar"scuze mama" si ma impinge....atata scuze pana m-a dat jos din pat

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lissa eu cred ca Anusca s-a intalnit cu fiu meo, ca si el e de cateva zile cu scuze.

Fetelor azi a fost intalnirea cea mare, a venit scumpul nostru tatic Mircea, Vlad a fost foarte bucuros sa il vada si foarte emotionat. Tata i-a adus Barni, desertul preferat al lui Vlad, pe care l-a cerut special de la tata.

Cad ca incearca Mircea sa il culce acum si e 23.00, doar ca are o criza interminabila de tuse, ce sa ii fac in cazul asta??????????ca doc nu mi-a zis ce sa fac .....mititelul, azi nu a tusit mai deloc, azi noapte la fel, iar acum a inceput dupa ce i-am luat mucii cu aspiratorul si a plans si s-a enervat bineinteles.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

micola nu am mai luat aparatori; pe partea unde e peretele pun saltea de la patul de bb ca sa nu fie prea rece peretele dc se duce si se sprijna de el (nu doarme invelit decat primele ore din noapte si sacul de somn nu il mai suporta)
a cazut odata din pat dar apoi a invatat limitele

cam in genul asta e patul (nu am facut inca poze cu el, a costat 500 lei cu tot cu un dulap deasupra unde pun patura si perna cand il strang si 350 salteaua ortopedica pt ca am facut la comanda sa fie pe ce dimensiune am vrut eu 150 cu 70 )

http://www.firmeproduse.ro/catalog/11763/Mobila+gradinita+FirstSteps.html

http://www.kidcity.ro/Magazin-online/Pat-gradinita/Pat-gradinita-rabatabil-II.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Porumbita si strangi patul zilnic?nu e incomod>?

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Am un pic de timp liber. Imi pare rau ca Vladut nu se simte bine, sa treaca.Noi suntem in plina eruptie de canini si maselute. Azi a crapat al treilea canin si mai avem 3 masele in diverse stadii de eruptie (una 4 colti, una 3 colti si una un colt din 6.) Deci, asta inseamna, ca e super dependent de bibi (suzeta). Suntem tot la stadiul de aprox 8 cuvinte cu adresa, dar nu pare sa aiba nevoie de mai multe ca se descurca si cu astea, adica ne intelegem de minune. Are un stil... daca vrea ceva, vine la tine, se urca in pat, in fine unde esti, nu conteaza, te ia de deget si te duce unde vrea el si acolo, daca te faci ca nu intelegi, te ia de cap si te baga in chestia aia pe care o vrea el. E super haios!De papat, papa bine. Si de vineri inceput sa manance toate mesele in bucatarie, pe taburet fara spatar, stand la masa ca oamenii mari. Ca asa a vrut el, ne-a vazut pe noi de cateva ori (ca il luam cu noi la masa, dupa ce manca el mancarea lui, ca sa putem manca si noi, ca nu sta singur in camera). La inceput se juca, apoi s-a cerut pe scaun, dar daca-i intindeam ceva nu casca gura, apoi a inceput sa intinda el gurita si, in final, sa se ceara la masa sa manance.Intelege destul de multe lucruri. Daca ii spunem "hai sa construim' se duce fix la cuburi si incepe sa le puna unul peste altul. Daca ii cer ursuletul se duce la el si il aduce, dar nu vorbeste inteligibil, doar bebeluseasca si cele vreo 8 cuvinte cu adresa.La somn avem doua metode: cea rapida, in care vrem sa adoarma cand vrem noi si atunci il punem pe o perna, cu baticul de somn si cu ursuletul, si bibi, of course , plus acum de iarna un sac mai subtirel de dormit peste body cu maneca lunga si pijama combinezon si o pilota de bebei si il leganam, si una mai lenta, cand suntem obositi si nu avem chef de leganat (cam 20% din cazuri) in care il punem intre noi si noi adormim inaintea lui, apoi cand ne trezim il punem in patutul lui. Deci el adoarme in patul nostru si apoi il punem in patutul lui. Noaptea se mai trezeste de cateva ori pt bibi sau ca s-a foit si a ajuns prea impachetat intre barele patutului si nu se mai poate misca si tre' sa-l salvam sau pt apita. Uneori, rar, sta si el cate 1-2 ore treaz noapte, dar atunci il luam intre noi si il mangaiem pana adoarme sau vorbim cu el. In general, nu ne stresam la somn deloc, indiferent ce face el, nu ne deranjeaza nici daca se trezeste noaptea, nici ca vrea sa adoarma leganat sau cu noi in pat. Eu am dormit cu unul dintre parinti (mama sau tata) pana pe la 10 ani si apoi brusc si dintr-o data am declarat ca vreau camera mea si asta a fost, n-am mai vrut sa dorm cu vreunul dintre ai mei nici daca aveam musafiri si o doreau ei. Daca mama sau tata m-ar fi respins as fi crezut ca nu ma iubesc, indiferent ce motive mi-ar fi adus. Daca sotul meu m-ar saruta pe frunte si mi-ar spune "noapte buna, iubito, ne vedem maine dimineata" as fi distrusa. Alex va dormi unde va dori el, cat va dori el. Sunt convinsa ca atunci cand si-o va dori va cere camera lui.Adora sa faca baita, nu suporta insa dusul, drept pt care punem apa intr-o cana de un litru si asa il limpezim. N-avea rost sa stresam copilul mai ales ca daca lui nu-i place ceva ne stiu cateva blocuri nu doar unul de urlete.De spalat pe dinti, o facem in fiecare seara si obligatoriu clatit gura cu apa de fiecare data cand mananca ceva, de regula dupa mese, ca el nu mananca nimic intre mese, gen biscuiti, pufuleti, bomboane, sucuri etc. Lisa, sunteti norocosi, zic eu, ca ii pune in camasa de forta si ii adoarme, ca asta inseamna ca se poate face tousi ceva. Eu am intrebat mai multi stomatologi in zona, care au zis ca daca asa de mici, pana pe la 5 ani, li se cariaza dintii n-au ce sa le faca ca sunt prea mici si nu stau, si "las' ca oricum li se schimba". De aia cum baga ceva in gura cum sunt cu apa dupa el, si nu plec niciunde fara apa la mine. Ca-i mai ofera cate unii un pufulete si nu apuc sa i-l iau din mana intotdeauna. Am noroc ca nu vorbeste, deci nu cere, si nu am desfacut niciodata un ambalaj in fata lui, sa vada el ce si cum. Vreau sa aman cat pot acest moment, al dulciurilor de la magazin.Nah, ca a venit copilul din parc...Va pupic pe toate si va urez multa sanatate la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

se strange in max 5 min dar nu il strang mereu
e in sa util pt ca strans ai toata camera libera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Fetelor, ceaiul de noapte buna de la Humana la noi chair functioneaza..bine..peste el pun lapte praf si cereale de noapte...
Sau poate Sedatif PC-ul luat de mine?
Nu mai conteaza decat ca de 2 nopti imi doarme copilul, sa-i tina Dumnezeu obiceiul
s-a mai trezit doar dincauza tusei,altfel cred ca ar dormi fara trezire..
Porumbita, e super patutul,poate luam si noi cand va avea si el camera lui.

Mergi la inceput