Licurici de ianuarie-februarie 2009 (120)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Bebelusi, linisteste-te, ca esti fata desteapta si esti capabila sa te descurci cu toate daca e nevoie. Si chiar daca nu-i Mircea cu tine, nu esti singura cu Vladutz. O sa fie bine, doar incearca sa-ti pastrezi calmul.

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Patricia linisteste-te, probabil e un RSV virus - Respiratory syncytial virus, e destul de comun la copii, poate duce intr-adevar la complicatii pulmonare, dar in cazuri putine. Nu te panica asa pt ca panica nu e buna, mai ales ca nu esti singura, bine ca e mama ta cu tine. Tu trebuie sa fi cu mintea limpede ca sa ajuti copilul daca e cazul. O sa fie bine, multa sanatate!

Ce vroiam eu sa spun...dc mai face febra neaparat sa ii dai ceva ce contine numai acetaminophen (paracetamol). Nu ii da ceva care contine substanta activa ibuprofen, nu stiu exact care sunt medicamentele antitermice in Romania, dar ibuprofenul este contraindicat in infectiile virale, la fel si aspirina.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

bebelusii trebuie sa te linisteti,te vei descurca si singura. Multa sanatate.

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

cami, condoleante pentru tatal tau!

bebelusi, daca are si probleme respiratorii, sa ai in casa, pe viitor, daca acum nu mai ai de unde lua, Pulmex Baby. E un unguent mentolat, eu o masam usor cu putin unguent pe Daria, pe piept si pe spate.

Noi am luat-o de la capat cu problemele cu nemancatul, azi e a treia zi de nemancat. Adica a mancat niste cereale cu lapte (un pumn, sa zic), o banana, vreo 3 feliute de paine, goala, si laptele ei. Atat!

Suspectez iar o infectie urinara, pentru ca don'soara face kk si nu mai spune, cum spunea inainte, de multe ori a stat asa, kkcita, pentru ca nu detectam imediat mirosul, mai ales daca eram afara sau era ea la buni.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Multumesc mult fetelorr, nu stiu ce m-as face fara voi, i-am dat Panadol, mi-a zis medicul sa nu ii dau Nurofen, probabil din acelasi motiv.

A adormit acum mititelul dar am uitat sa ii trag mucii si il cam enervau. Medicul mi-a zs sa dorm cu el in cameradar eu nu am dormit niciodata cu el in pat nici nu cred ca ar fi vrut asa ca l-am pus in patut si eu o sa dorm pe jos la el in camera, mi-am facut pat din plapumi, paturi etc.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Anna, LA MULTI ANI!!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Porumbita,David e tot bolnavior..cu treziri ca nu poate respira cum trebuie..luat temp pe timpul noptii,vegheat sa nu cumva sa Doamne fereste cu respiratul asta greu..din astea.
Asta e,se face el bine..

Patricia,incerca sa nu intrii in panica,ai multe persoane langa tine in caz de probleme.Pe viitor,eu ti-as recomanda sa inveti sa folosesti toate chestiile,gen,umidificator,ap de aerosoli..astfel incat sa stii ce ai de facut.
Am trecut prin multe chestii cu David,prin nerespirat,prin invinetit si alte prostii fiind singura in casa si cumva am reusit sa o scot la capat,in general ma ia panica si groaza dupa.
Asta e,cumva trebuie sa ne descurcam si singure.Eu sunt convinsa ca va fi bine si se va face puiul bine si trec toate.Sanatate multa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

bebelusi, totusi nu o mai lua asa in tragic! se mai imbolnavesc si piticii da tu mai ai unu mic in burtic si tr sa fii mai linistita

micola nu vreau sa te dezamagesc dar robert are camera lui, televizor nu stiu dc vede 5 min pe zi si alea dimineata cand isi face sotul flotarile (si mai mult incerca sa il imite pe el) iese afara pe orice vreme, canii de jos sunt aproape crescuti, aia de sus au spart masele are deja cateva etc si a reinceput sa se scoale de 5-6 ori pe noapte

se culca intre 20-21 (depinde cat doarme la pranz) doar dc stau langa el si el ma tine de mana (si oun un cd cu cantece de leagan) si primul somn e cel mai profund pana spre 11-12 si apoi incepe: ma striga, se aseaza in fund si plange/ma striga
vin , ii zic sa faca nani zice nani si in 2 min adoarme
eu de regula lucrez pana spre 12-1 deci pana atunci ajung imediat la el
dupa depinde cat sunt de obosita
alteori il iau in brate i izci sa faca nani si adoarme
undeva spre 3-4 il iau la noi in pat unde doarme profund inca vreo ora doua apoi incepe zvarcoleala (nu suporta sa doarma invelit) si tr sa ii dau ambele maini sa ma tina de degete

la gadinita merge zilnic de la 8:30-8:40 si il iau eu la 12:45-1
pe la 1:30 e deja adormit acasa (doarme in pat de copil de vreo luna, i-am facut la comanda unu in genul celor de la gradimita, il poti ridica si arata ca un sifonier)

Pana sa spuna si Bebelusi de Vlad, eu credeam ca numai Alexu meu se trezeste noaptea ca bebelusii...
eu tot sper ca atunci cand va fi singur in camera sa adoarma mai usor si sa doarma mai bine..
ma oftic ca el nu are un obicei pt adormit...Vladut, verisorul, se/te tragea de urechi pana adormea(bine ca acum are niste urechi clapauge..)..are si el un ingeras care spune rugaciune si pe care il morfane in gura, dar nu-i e mereu drag, uneori il enerveaza chiar si-l azvarle peste patut de nu se vede..
ia sa ne pui si noua poze cu patul, te rog. cat a costat? i-ai luat si aparatoare laterala? ca stiu ca erai in cautare.

Azi-noapte a dormit mai bine, desi a durat tot o ora sa adoarma, s-a mai trezit la 3.15 de la tuse, apoi inca o data la 5.20, dar de ambele dati a adormit repede si frumos..
Si nici el nu prea se suporta invelit, trebuie sa fie bine adormit ca sa indraznesc sa pun pilota pe el, ca altfel se trezeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

neata!

cami, condoleante! imi pare foarte rau pentru pierderea ta! nici nu pot sa imi imaginez cum ar fi fara tata

bebelusi, cum a fost noaptea?

micola, si davidul meu se trezeste noaptea. toata vara am dormit cu o cutie de lapte la cap sa ii umplu sticla cand o termina si bea un litru de lapte pe noapte! acum ii dau ceai in speranta ca poate poate se dezvata. a inceput sa se treseazca mai rar, bea doar o sticla de ceai pe noapte...deci tot am realizat ceva.

imi spune 'dia' sau 'tia' e asa dragut cand ma striga pe nume de ma topesc! si ma pupa f mult. ce ma ingrijoreaza e ca e putin violent, zgarie, ciupeste, musca. ii tot spun ca nu, sper sa ii treaca.
ii place f f mult cand face baie, arunca toate sampoanele si gelurile de dus si tot ce gaseste pe acolo in apa si se arunca pe ele. ma uda din cap pana in picioare! uraste cand il clatesc cu dusul mai ales in cap. cam atat despre el deocamdata.

anna la multi multi ani! sa te bucuri de vladut si sa te simti implinita in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor sunt foarte fericita, declar noapte relativ linistita, adica cu cateva treziri scurte, vorbiri in somn, dar fara incidente. Eu sunt ff obosita dar sunt ok ca e el ok.

Ledi asa este, stiu ca trebuie sa invat sa umblu cu ele, dar uite ca am neglijat

Va multumesc din suflet tuturor pentru sprijin, sunteti minunate

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput