Licurici de ianuarie-februarie 2009 (120)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty
bebelusi, micola sunteti niste mame extraordinare, niciodata sa nu mai spuneti ca nu sunteti.
Dar orice mama oricat de buna ar fi este un OM. Un om obosit, cu probleme, cu greutati.
Credeti ca este careva care sa nu simta ca o ia razna?
Care sa nu tipe la copil si apoi sa planga de ciuda?
Eu va inteleg perfect cu somnul.
Ioana mea s-a culcat intotdeauna tarziu, la 10,30 -11 si a dormit putin. Pana la 3 ani se scula de 6-7 ori pe noapte si uneori statea treaza si 2 ore sa se joace. Eu m-am intors la un servici foarte solicitant cand ea avea 5 luni ...
Aveam momente dese cand credeam ca voi muri de oboseala, ca nu voi putea face fata.
Dar uite ca am facut, ca a crescut, mi-am pastrat si job-ul si mi-am luat si curajul pentru bb2
Si am fost rasplatita cu un copil care se culca la 9,30 si doarme neintors pana la 6,30 - 7.

ce m-a linistit mesajul asta...

Mergi la inceput

bebelusi, Vlad are ceva, saracutul, de asta nu doarme..sa-l apesi pe urechiuse, daca poti, uita-te si in gatut..
sanatate multa

1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Cami, condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i fie tarana usoara! Imi pare tare rau si sper sa-ti dea Dumnezeu putere si consolare. Imi pare rau ca nu pot scrie mai mult, dar am o perioada ff aglomerata. Cand pot mai arunc un ochi pe forum, dar nu apuc sa si scriu.Va imbratisez pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Am fost la doctor, a zis ca e un virus urat, ca are si rosu in gat, ca deja incepuse sa si raguseasca un pic, si ca acum e inzona gatului si ca pana maine va cobora spre plamani si posibil sa faca bronsiolita (nu stiu daca m-am exprimat corect, ca scriu pe graba). A zis sa dorm cu el sa ii urmareesc respiratia , sunt distrusa, Mircea nu e acasa . Imi e frica de probleme de respiratie de mor, ca stiu de la stefan ce inseamna. Sper sa fie bine

Tratament avem ACC, Prednison, Influcid si Flucalm. I-a facut o tura de aerosoli cu adrenalina, altceva nu stiu daca a mai pus ca fraiera am uitat sa intreb. Acum vad ca e vioi......imi vine sa plang intr-una....lui mIrcea nici nu i-am spus, i-am zis ca avem simpla raceala si atat, ca m-am gandit ca macar unul din noi sa doarma la noapte

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

patricia,o sa fie bine..nu mai plange.O sa-i treaca,o sa vezi ca puiul va fi bine.Multa sanatate si putere.pup

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Patricia, nu te culca cu ganduri ca o sa fie greu..
pune un vas cu apa pe sursa de caldura..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bebelusi, totusi nu o mai lua asa in tragic! se mai imbolnavesc si piticii da tu mai ai unu mic in burtic si tr sa fii mai linistita

micola nu vreau sa te dezamagesc dar robert are camera lui, televizor nu stiu dc vede 5 min pe zi si alea dimineata cand isi face sotul flotarile (si mai mult incerca sa il imite pe el) iese afara pe orice vreme, canii de jos sunt aproape crescuti, aia de sus au spart masele are deja cateva etc si a reinceput sa se scoale de 5-6 ori pe noapte

se culca intre 20-21 (depinde cat doarme la pranz) doar dc stau langa el si el ma tine de mana (si oun un cd cu cantece de leagan) si primul somn e cel mai profund pana spre 11-12 si apoi incepe: ma striga, se aseaza in fund si plange/ma striga
vin , ii zic sa faca nani zice nani si in 2 min adoarme
eu de regula lucrez pana spre 12-1 deci pana atunci ajung imediat la el
dupa depinde cat sunt de obosita
alteori il iau in brate i izci sa faca nani si adoarme
undeva spre 3-4 il iau la noi in pat unde doarme profund inca vreo ora doua apoi incepe zvarcoleala (nu suporta sa doarma invelit) si tr sa ii dau ambele maini sa ma tina de degete

la gadinita merge zilnic de la 8:30-8:40 si il iau eu la 12:45-1
pe la 1:30 e deja adormit acasa (doarme in pat de copil de vreo luna, i-am facut la comanda unu in genul celor de la gradimita, il poti ridica si arata ca un sifonier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ledi cum mai e david?

cami , sincere condoleante, stiu cum e, nici tatal meu nu mai e!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Cami, condoleante! Sa se odihneasca in pace tatal tau Ai grija de voi

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Porumbita nu as fi asa stresata daca ar fi Mircea acasa, de-aia sunt si asa prapastioasa, desi sunt cu mami si cu o verisoara de-a lui Mircea, sora-mea sta in scara de langa, ea are ventolin daca chiar va fi ceva grav....cred ca sunt prapastioasa si ca el nu a prea avut probleme.

Cat de important e aerosolul cu ser fiziologic???ca nu m-as baga sa ii gfac ca nu am fol niciodata nebulizatorul, tot mircea facea si treaba asta....i-as face maine cand vine el.

Eu sunt moarta fara el

Vad ca m-am descurcat cu umidificatorul ca nici pe ala nu l-am pus niciodata eu in functiune.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput