Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 38 -
Raspunsuri - Pagina 8
simonia spune:
aristico, mi-ai luat tot cheful(pe care oricum nu-l aveam) de a face ceva prin casa.
inca mai recitesc chestia cu "chilotii oracol"
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
floaredemac spune:
Felix, vezi ca totusi nu aberez prea mult cu sarcina joasa? Eu nu cred ca are legatura cu placenta, totusi, fiindca la mine a fost la locul ei tot timpul, nu am avut niciun fel de probleme. Apasa insa bebe mai mult pe oase si burta nu parea la fel de mare ca la alte femei. Acum, insa, am ditamai burta Si sora mea a avut ambele sarcini joase, la fel era si la ea si tot asa a avut contractii devreme si s-au mentinut pe parcursul sarcinilor. Am mai observat ca femeile minione par mai "burtoase", pe cand la alea mai inalte parca se vede altfel. Eram chiar stresata, aveam o prietena miniona graviduta cu o luna jumate avans si era toata o burtica, asa ca ne-am masurat si... surpriza! aveam burtile la fel de mari! Cred ca e un efect optic. Ca sa vezi pana unde merge paranoia.
Cand stai intinsa mai ai dureri?
Am uitat: ai intrebat daca am ramas asa, "latita" in solduri. Da, un pic mai lata decat eram inainte. Cand slabisem in timpul alaptatului am constatat asta. Pe urma insa m-am ingrasat oricum...iar acum am 75 de kg Si la picior port mai mult cu jumatate de numar decat inainte de prima sarcina. Eh, sa se nasca bebe sanatos si cu bine, ca dupa ce inchei alaptatul dieta si sport scrie pe mine!!!
12+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
floaredemac spune:
Aristica, m-ai dat gata cu oracolul din lenjeria intima! Te inteleg perfect, eu de cand am pierdut sarcina ma uit ca obsedata la hartie de cate ori merg la toaleta! Ca sa nu mai spun ca noi cumparam numai hartie igienica alba imaculat, nu accept alte culori ca sa nu ma induca in eroare!
Am patit-o o data ca a intrat sotul meu in baie chiar cand faceam verificarea vizuala de rutina, a ramas socat si m-a intrebat ce-am patit!
Va pup pe toate, toate!
12+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
denisa220972 spune:
Buna dimineata avem cafea,cafea cu lapte, capucino, vin( nu mai trebuie mult si il ofer fier) si un 3 in 1.
Eiii, ati vazut ce matinala sunt si portocalie.
PUP TOATE FETELE "MUTANTE"
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
alla76 spune:
buna dimineata fetelor.
deni, noi deja am executat 1 l de vin fiert anul asta.
ufff... ma duc sa plimb cainii, in viteza sa ajung si la servici.
o zi usoara sa aveti
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
felix76 spune:
Neata mutante dragute,
Denisa cu scortisoara vinisorul! Iti sta bine portocalie!
Floricicademac, nu aberezi deloc Pe dr. care mi-a spus ca e cam jos bebe nu am prea crezut-o pentru ca e generalist cu competente echografice. Ma gandeam eu in mintea mea ca daca ginecologii la care am fost si m-au vazut la echo, nu au zis nimic de treaba asta atunci cine stie ce o fi vazut generalista dar uite ca a avut dreptate, bebe miscoteste des jos si uneori sus. Probabil si cum sta are importanta... Asa e, burtica mea nu e foarte mare, se vede dar nu e ca la alte gravide. Eu ma gandisem ca am soldurile mari si are bebe loc mai mult in interior, de asta nu e asa vizibila sarcina. Cand stau culcata nu ma doare nimic, numai sa nu ma pui sa ma intorc de pe o parte pe alta ca atunci am nevoie de macara Nici cand stau pe scaun sau cand merg nu ma doare, doar cand ma ridic, cand ma asez, cand ma leg la pantofi, in general cand fac miscari care necesita un pic de presiune pe burta si pe sold...
Anna foarte bine ai facut ca nu ai ascultat medicul de familie! Altfel te tratai in continuare de infectie urinara si problema cea mai importanta ramanea nerezolvata. Acum de curand, ai facut o analiza a secretiei colului? Poate s-a cuibarit vreun microbel pe acolo si de aici toata boala inflamatorie pelvina! Ma bucur mult ca ai descoperit ce este intr-adevar
Aristicule, asa-i, ne mai speriem sotii cu privitul in kiloti! Si eu l-am uimit pe al meu Apropos de hartia igienica, e cel mai bine sa folosesti din aia alba perfect pentru asa stii clar ca nu e facuta din hartie reciclata (vai padurile tarii ).
Magduta sa stii ca azi te asteptam cu testul pozitiv, da?
MeAlex bafta la intalnirea cu Albu!
Ruxi, ce mai faci?
Maria, eu tot intreb de tine, hai vino cu vestile bune!!!
Pup toata gasca de mutante, fara exceptii,
Felix 21 fics
floaredemac spune:
Felixut, apropo de pozitie, eu ma chinui sa stau pe stanga cat pot fiindca stiu ca e bine pt bebe. Cu baietelul cand stateam pe spate sau pe dreapta imediat simteam ca nu ii convine, incepea sa se agite in burtica. L-am intrebat pe dr de ce, si mi-a spus ca pe stanga e cel mai bine, altfel ii intrerupi "alimentarea". Exact nu stiu ce e pe dinauntru, ca nu ma pricep la anatomie dar fiindca se repeta chestiunea am hotarat sa nu il mai supun la stres. Asa ca si acum dorm si stau in pat la televizor cand apuc tot pe stanga, o perna sub picioare si una in spate. Cred ca sunt super pernele alea speciale pt gravide, dar am taiat din buget toate "fanteziile" in favoarea analizelor, ecografiilor... etc
12+ DPN 15 aprilie 2011
floaredemac spune:
Mutantele mele dragute, am intrebat toate cunostintele din Bucuresti, numai pe voi nu: stiti vreun hotel decent in zona Herastrau, Aviatori? Nu vreau sa ne abatem prea mult de la intrarea in Bucuresti si totusi sa fim cat de cat aproape de centru. Multumesc mult!
12+ DPN 15 aprilie 2011
samira33 spune:
floare de mac,vrei sa mergi la medic in Bucuresti in zona aia???
ca prin Herastrau nu cred ca ai sanse sa gasesti ceva de bun simt.
in Aviatiei este Hotel Erbas si mai sunt multe hoteluri pe la intrarea in oras...depinde pe unde intri in Bucuresti...daca ai da informatii mai exacte te-am putea ajuta.
o zi buna tuturor
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
RAMONELLA spune:
Neata mutantelor dragi!!!
Denisule mersi pentru cafeluta!!!
Anna cate belele pe caputul tau...lasa ca se termina in curand si va apucati iar de bebe!
Magdi te astept cu testul!Doamne ajuta!!!
Eu azi mi-am mai repetat beta,sa vedem ce o iesi.
Sa aveti o zi superba!!!Pupici la toate!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 4+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"