Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 38 -

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Magduta, mie-mi suna a pata de implantare... Da-le-n colo de analize, ia-ti un test de sarcina!

Felix 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

eheee, eu ma uit in chiloti si fara ciclu si cu ciclu. Stiti ca eu dupa fiv am facut beta in ziua 9 de la et, apoi a venit o maroneala, apoi o roseala, apoi o zi pauza, apoi o roseala cu cheaguri, dureri, carnita, crampe si am zis ca n-are rost sa mai fac beta. Si dupa doua zile d-aste cu flora si fauna in chilotii de baba, iar o maroneala, apoi am citit ca ar fi unele fete care au ramas gravide cu toate scurgerile astea, apoi am citit ca sunt foarte multe care nu sunt gravide dupa toate scurgerile astea si de atunci tot cu ochii-n chiloti, de zici ca am chilotii-oracol si as citi in ei daca-s gravida, ori ba. 99% e "ba", dar ce sa-i faci daca dementa e-n floare?! Si-n fiecare zi ma gandesc ce-ar fi sa-mi cumpar un test barza, si-n fiecare zi, spun ca n-are rost sa dau 8 lei pe un test, asa ca-mi iau o ciucalata si trece stresul

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Gabi, acu am vazut mesajul tau! Sper sa-si faca culcus bun bebeii si sa stea cumintei pana la 40 de saptamani pe putin la noi in burtica. Azi am simtit gagalicea miscand mai sus, s-o fi deplasat? Adevarul e ca si are loc, la ce bazin generos i-am pus la dispozitie.

Ramo, cred ca nu numai kilele sunt definitorii, probabil ca sunt si alti factori, ca de ex de zicea Aditu cu a Fx-a care-i masoara in sarcina Uschi. Eu am luat de 0,4 imediat dupa punctie desi am plecat la drum cu 56 kg.

Pup,

Felix 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Felix mersi de raspuns!Desi m-am mai linistit,tot ma gandesc cum sa fac sa iau Clexane.Macar sa stiu ca am facut totul posibil si sa nu se intample ceva Doamne fereste,ca apoi sa vezi mustrari de constiinta.Poate o sa ma duc la doctorita si ii spun pe fata sa-mi dea,pe raspunderea mea,ca nu vrea sa se intample ceva si apoi sa fie prea tarziu.

Aristica ce ma distrezi cum povestesti!

Magdi nu bagi un test???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 4+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Tu fetelor....m-am gandit si eu la un test. Am zis ca pe miine. Paote poate , desi nu prea cred eu . DEreglarile mele is de la SOP cu insulinorezistenta...deci....

Felix la un moment dat mi-am zis si eu de o fi implantarea, dar pata era pe hartie si era rosu viu de am zis ca de data asta imi vine fara spoting direct la curs, da'de unde a doua zi nimic curat curat in chilotul meu.

Aristica esti draguta si intotdeauna ma faci sa rand sa zambesc. Dar cu ciucalata eu nu prea am voie sa ma impac tocmai din cauza insulinorezistentei...da ce pofta mi-e.....

Ramo cum am scris si lui Felix, intentionez pe maine dar fara sperante. Daor as de linsitea mea. Dureri estompate de burta am dar ce nu am observat pana acuma niste dureri de spate jos in mujloc de simt cateodata ca am rupe in doua.Oare ce o fi asta?

in asteptarea unui ingeras

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Magdi si eu am avut pete in ziua 7 de la ovulatie,atunci am banuit ca ar fi de la nidatie.Nu era chiar sange,era o scurgere rozalie.Apoi a 2-a zi,nimic...si 3 zile mai tarziu,iesea testul pozitiv.Doamne ajuta sa fie bebe!!!Vaiiii,ar fi chiar o minunee!!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 4+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Buna tuturor,

Felicitari celor cu teste pozitive si curaj+rabdare celorlalte .
Ella, imi poti da lista analizelor de trombofilie (daca tot zice Aveam ca ai facut lista completa)? Eu caut ginecolog priceput si vreau sa fiu sigura ca de data asta nu mai risc nimic dupa 2 sarcini pierdute. ai facut si analizele pentru mutatii?
Tu la ce medic mergi? Cred ca voi merge la Dragos Albu.

Numai bine tuturor!

2 sarcini oprite in evolutie la 6 saptamani, respectiv la 9 saptamani, lupus anticoagulant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Imi cer scuze ca am postat de 3 ori acelasi mesaj, dar imi dadea eroare si am incercat de mai multe ori...

2 sarcini oprite in evolutie la 6 saptamani, respectiv la 9 saptamani, lupus anticoagulant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Da Ramo ar fi o minue, numa as as putea sa rup orice regula.

in asteptarea unui ingeras

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Am revenit cu vesti proaspete si un nou diagnostic, am fost la un medic internist care mi-a facut eco si mi-a puricat toate organele si vezica mea urinara e super ok , nici urma de infectie, ovarele arata cam urat si formeaza un tablou frumos de boala inflamatorie pelvina
In consecinta o sa bag antiinflamatoare, anitspastice si un medicament cu o... de care nu am auzitrusine mie
Doctorita de familie a spus ca nu e cazul de eco , ca sa repet urocultura si dupa imi spune ea la cine sa merg la eco daca va fi necesar...noroc ca eu am ascutat-o pe ea dar am facut ca mine si am mers totusi la eco.
In alta ordine de idei, luna viitoare merg la doctorita de familie sa in faca toate analizele posibile, pentru ca e de acord cu mine ca trebuie sa vedem exact cum a iesit organismul meu din stresul asta si a zis ca daca e nevoie imi da ceva medicamente naturiste pentru imunitate, anemie si chestii de genul, dar o sa vedem atunci.
Eu am decis ca astept cuminte sa treaca simptomele mele din prezent si dupa imi fac si niste dozari hormonale sa vedem acolo cum ma prezint.
V-am inebunit cu problemele mele, asa ca acum va invit la mici si bere/vin ce vreti voi, asa ca sa mai uitam de necazuri.Pupici si o seara placuta!

Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s

Mergi la inceput