Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 38 -

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_26 spune:

ramonella il scriu diseara cand ajung acasa tot aici.BAFTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_26

ramonella il scriu diseara cand ajung acasa tot aici.BAFTA

ok,mersi mult!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 4+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felix76

Hellooo dragutele,
Denisu, parerea mea este sa lasi de-o parte naturistele inainte de FIV. Eu sunt adepta inversunata a lor dar cred ca nu se impaca bine cu alopatele. Cretisoara nu are cum sa faca sa vina cm mai devreme pt ca ea e progesteronica, bauta bine inteles dupa ovu, nu asa a la long... Despre codita soricelului nu am citit.
Felix 21 +

Mai draguta dar alceva nu am luat care sa ma dereglez in halul acesta, Femibion, ac. Folic, omega3, alceva nu am luat, nu urmez niciun alt tratament, iar ceaiul de cretisoara nu il beau tot timpul, il beau in cursul saptamani cand sunt la munca, sambata si duminica pauza ca sunt pe drumurile patriei si nu am timp sa ma lungesc cu ceaiul iar codita de soricel pun foarte putin,o jumate de lingurita sa-i schimbe gustul.
Acum ma opresc si gata trec pe ceai de tei, asta are vreo contraindicatie?
Daca o fi de la asta, asta e, am facut-o am facut-o.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Pai ceaiul de tei are o "anumita" contra-indicatie la barbati. Eu am baut ceai de cretisoara cu cisternele si nu s-a intamplat nimic.

felix - ai aflat intre-timp ca-i fetita si am ratat eu mesajul? Sau e un feeling?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

dragelor simt ca ma blochez de panica caci azi dimineata iar am avut scurgeri din alea maronii pe hartia igienica. am intrat in sapt 13 si se pare ca pe mine tot nu ma lasa....maine am programare la morfologia de trim 1 si pana atunci nu ma misc din pat.
ruxandra tu ziceai parca ca ai avut in sapt 12 scurgeri? te rog mai povesteste-mi inca o data ca eu sunt speriata.
am fost joi la uschi si analizele erau ok, mi-a suplimentat aspenterul adica o zi da,una nu. sa fie iar de la aspenter, se poate sa fie prea fluid...data trecut scurgerile s-au oprit in aceeasi perioada cand am luat doar de 2 ori/sapt aspenter.

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

brotacel stai linistita,sunt sigura ca nu e nimic grav!Ai sa vezi ca maine te linistesti!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 4+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

denisa,cand pleci la unguri???

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

samira33 sincer, nustiu, mai bine mai astept o luna decat sa ma grabesc, am sa vb. sa vad ce spune dr.
Acum sunt bulversata, dar mai este si maine o noua zi.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Magduta ai pm
Brotacel stai linistita , nu te stresa, nu te gandi la lucruri rele, ai sa vezi ca o sa fie bine pana la capat si bebe o sa fie sanatos.
Hai ca tu imi dai curaj si mie ca o sa am o saecina normala candva in viitor!
Mutantelor dragi va pup pe toatesi va urez o seara placuta!
Eu sunt super obosita ca am avut o zi de alergat si de intins nervii , maine e ziua doi de alergat dar sper sa le rezolv pe toate, daca nu o sa fie si o a treia zi si tot asa, ca la noi toate sunt in stilul romanesc pentru o adeverinta bati la doua usi si astepti sapte ceasuri

Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_26 spune:

RAMONELLA ti-am trimis PM cu nr de tel al asistentei Viorica Taru.

Mergi la inceput