ii coace vaccinul...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moonchild spune:

Sa stii ca si la noi a fost aproape la fel: am facut vaccinul la nastere, a fost o cicatrice din ce in ce mai mica pana la 10 luni si apoi a copt si rascopt vreo 4 (chiar 5?) luni.

Doi medici mi-au zis sa o las in pace (desi se mirau un pic ca abia la varsta aia a erupt) si am lasat-o, cand ii mai iesea puroi il adunam cu pansament steril...

Apoi i-a trecut, acum are o cicatrice cum scrie la carte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

iubita fiecare copil care faceacest vaccin pateste la fel...nici eu nu am stiut si m-am speriat..la fii-mea, la inceput s-a umflat..arata ca un cos mare si urat.rosu si cu capul alb..apoi a copt..si s-a spart...apoi s-a cicatrizat, s-a inrosit, apoi s-a facut maro..apoi a capatat culoarea pielii...toata aceasta operatiune durand vreo 2-3 luni...si fii-mea l-a facut in maternitate(eu l-am cumparat atunci, bineinteles ca nu-l aveau)
CE POTI FACE?
1.zona purulenta trebuie curatata seara, dimineatza si la fiecare baitza cu ceai de musetel..galbenele sau orice ceai epurativ..
2.dupa ce ai curatat zona..o strgi cu alcool iodat..sau apa termala..(pentru cicatrizare)
daca nu suporta macar o cureti cu ceai..ca sa nu se infecteze...
3.ca sa nuse lipeasca scurgerile respective ar fi bine sa ii pui un plasture..dar e important sa nu stea tot timpul zona acoperita, ca sa poata respira tesutul..si ca sa se poata regenera si cicatriza...
toate aceste lucruri le stiu de la doc. de familie.
poti intra si aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=107731
sanatate!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulse spune:

multumesc mult de tot. o sa o curat acolo cu ceiut ca alcoolul iodat cred k n-o sa-l suporte ca si asa dabea o ating la manuta acolo ca plange tare.... sper sa ne treaca cat de curand mai ales ca acum ii ies dintisorii de jos si cu mana si gingia:( e teroare:(

Mergi la inceput