La Dovlecelu' Vesel ..(5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

Noapte buna!

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Salutare!

Noapte buna!

---

Multumesc lui DD.

buna!

pa!

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Dragelor, va pupacesc. Nu prea am glumele la mine in seara asta. Am cam imbatranit si pic de somn in fiecare seara la 10. Nu stiu ce am.

Hai ma Uka, chiar dor asa rau maselutele? brrrr, nici nu vreau sa ma gandesc.

V-am zis ca Maia are 2 dinti ? Hehehehe...va suparati daca va zic in fiecare zi? ...ca doar i-am asteptat 1 an.
De fapt are un dinte si o lopata. Dintele de sus desi a aparut dupa ala de jos, a crescut mai repede si e tare lat . Nu stiu cum la copiii vostri au aparut dintii dupa randuirea fireasca, adica 2 jos, apoi 2 sus) si la noi 1 jos si 1 sus. Imi poate explica cineva ?

bia - .

---

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:

Salutare!

Noapte buna!

---

Multumesc lui DD.

buna!

pa!

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti în orice loc.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

multumesc.

cu placere!

---

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Salutare!

Noapte buna!

---

Multumesc lui DD.

buna!

pa!

multumesc.

cu placere!

---

Multumesc lui DD.

m-ai facut!
felicitari!

nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti în orice loc.

Mergi la inceput

Cecilia, mami de mica Isabela pe care o pupa stefi, iti dorim si noi muuuulta sanatate

nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti în orice loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna seara ...hai ca asa, cu ultimele resurse am vanit sa mai beau un paharel...dar vad ca sunteti deja plecate la

Da, din pacate am inceput munca, dar ce sa-i faci???? e bine ca e de munca, nu vedeti ce ne pregatesc domnii de la putere????... in nadejdea lor... copilul nu mai are nevoie de nimic...am auzit chiar ca s-a anuntat la radio (nu stiu cat de adevarata e stirea...ca a venit asa...din canal) ca si copii trebuie sa plateasca CAS-ul ...adica cred ca tot noi parintii vom fi numai buni de plata...asta daca nu fac astia credite cu mega dobanda copiilor...sa plateasca cand vor fi mari

Dana15 2 saptamani sta mami la noi..si atunci e boerime, ca nu mai fac nimic prin casa , ea gateste, spala, calca...eu doar servici si joaca cu Flavius...si odihna...ei..apoi ca in viata...platesc linistea...si 2 saptamani vine soacra ...care vine cu 5 min inainte sa plec la servici (de cele mai multe ori intarzii...odata nu am putut sa merg...m-a anuntat la ora 8:00 ca nu poate sa vina in ziua aia )si ma asteapta incaltata, la usa cand ma intorc

E greu...dar nu am alternativa...asa ca incerc sa fac si eu ce pot...cum si cat pot..
Lui Flavius cred ca ii este dor de mine...pt ca vin acasa..si sta cu obrajorii lipit de mine..si cu manutele incolacite...ma strange in brate...de gat

Voiam sa va intreb daca la 1 anisor voi ati facut sau faceti analizele copilasolor. Mie nu mi-a recomandat nimeni asta, dar vreau eu sa vad cum sta, cu calciul, fierul....in fine...vreau sa vad daca e bine...pt ac eu in afara de Vigantol, nu-i dau nimic preventiv puiului.

Va pup, noapte buna!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Rad ca tampa, tot dau scroll intre mesajele voastre dar am o stare.. Nu va pot spune ce ma doare, chiar nu pot, nu mai insistati ..
Trebe sa bag tare sa le prind pe fetele mele epi & techi .. Hihihi "un dinte si- o lopata " auzi .. Mai stii ce ne- am bucurat cand ne-a aratat Fram ca are un zimtisor ?
Moa mai techi da faci antrenamente cu picii pentru lupte de gherila, legiunea straina, de-astea ..Sper ca-s bine puii, la sfarsitul zilei, la numaratoare adica..
Va pup ca-mi sunteti drage!!!

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Salutare!

Noapte buna!

---

Multumesc lui DD.

buna!

pa!

multumesc.

cu placere!

---

Multumesc lui DD.

m-ai facut!
felicitari!

nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti în orice loc.

epi

techi

---

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

epi, techi si cu uki
va doreste cookie cookie !!

adica noapte buna !
noapte buna dovlecime, oriunde te-ai afla......

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput