Cozonacei iubiti de nov-dec (119) Bun venit, Eric!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Steliana condoleante. Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste momentele astea cumplit de grele, amintesteti momentele frumoase si fii tare pentru ai tai. Te strang tare in brate.

Multumesc fetelor pt raspunsuri, efectiv nu mai stiu ce sa-i fac cand se trezeste. Nu-i intru in voie cu nimic si ajunge sa urle rau de tot dema sperie. AM sa incerc cu ceva dulce....desi refuza orice. Mi se face frica de momentul ala al zilei.

si Eduard face la fel cu Alex, e calare pe el sa-l pupe, il imbaloseaza saracutul si el nu zice nici pas. Daca incepe sa planga plange si Eduard. Am observat ca ma solicita mai mult si cere mai multa atentie. E tot mai marait, nu asculta deloc si tipa tot mai des si tot mai tare. Mor ca trebuie sa-i zic nu la tot pasul.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Steliana, condoleante . Dumnezeu sa-l odihneasca!

Aleinad. Mancam seminte de orice fel. Sunt noutate cred si merg bine deocamdata. Incerc sa nu-mi mai fac o mie de griji din orice, sper sa si functioneze.

Spunem si noi cu intarziere REMUS . Anes sa va traiasca baiatul, sa fie sanatos, mereu voios si sa va aduca numai bucurii. Si tie multa sanatate si sa ajungi cu bine la termen. .

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

ANES....sa=ti traiasca flacaul!!! sa fie sanatos!!!

STELI.....CONDOLEANTE, SCUMPA MEA!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 21+

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

in curand implinesc 2 anii si http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[red]

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Oti, intrebai de anestezie...mi-am cam luat teapa ca eu ma gandeam ca o sa fie usor ca deh vb aia, eram la a doua nastere (iar prima data nu stiam ce ma asteapta)...altfel ceream anestezie pt elefanti daca stiam ce dureri ma asteapta, vai de capul meu simteam ca e imposibil a trebuit sa imping de atateaaaa ori, imi venea iar, ca si prima data, sa-mi ies din corp si sa fug Tot ce mi-a pus a fost xilina cand a cusut, intentiona sa nu-mi faca epiziotomie dar pt ca a fost ditamai golanul, tot a taiat un pic.
Cat despre asistat in sala de nasteri, stateam si ma gandeam ca nici nu era posibil, David cum nu are stare cred ca ar fi alergat pe acolo printre picioarele dr...asa a alergat pe holuri, toate asistentele de pe acolo au devenit prietenele lui.

Am pus cateva poze pe blog.

Pupici, ma duc ca suna alarma...pardon, alarmele

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 40+ Eric
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Olivia, multe felicitari, ai fost o super curajoasa! Sa-ti traiasca bebe Eric si sa fie sanatos! Am vazut pozele, ai un bebe tare frumos si rotunjor, iar tu arati senzatie, parca n-ai fost gravida si-ai nascut

Anes, La multi ani pentru Remus!! Iar tie multa sanatate!

Anca, eu faceam bube mereu cand mergeam la bunici pana am fost mare, pana prin gimnaziu. Rebeca imi face la fel Nu e de la apa, insa e alergie. Doctorita noastra ne-a dat doua variante: ori de la intepaturi de purici (fiind la tara, e foarte posibil sa fie purici, chiar de la animale), ori de la praf si acarieni. Rebeca e alergica la praf si acarieni, am testat-o acum vreo 2 luni si acum stim sigur Noi facem tratament homeopat si sper ca vom scapa.
Stiu ca super neplacut, cand mergem la bunici ne chinuim cu bubele 2 saptamani Si nepotul meu face la fel.....iar bubele sunt foarte urate, mari si pline de lichid. Asta e, nu prea ai ce-i face, cu timpul isi dezvolta imunitatea si vor face fata din ce in ce mai bine tuturor alergenilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Oliv, tu sigur ai nascut acum cateva zile??/ Ca eu nu credeam daca nu te vedeam cu burtica!! Arati senzational. Poate putin obosita, ceea ce este lesne de inteles. Eric este o dulceata, este frumos foc! Si david a avut rabdare sa stea in rezerva? Remus al meu cred ca era prin tot spitalul!

Va multumesc fetelor pt urari! Eu ma simt mai bine, m-au mai lasat durerile dar mai stau in spital pana miercuri, cu tratament.

Acum, am inteles de la mama si sot ca Remus are niste scaune moi dupa petrecerea de ieri. Chiar nu stiu de ce. Singurul aliment cu care nu era obisnuit, a fost tortul. Dar a ciugulit doar, nefiind invatat cu dulciuri, prajituri. Nu imi explic. Maine nu il duce sotul la gradinita, ramane cu mama, sa vedem cum merge treaba la burtica lui!

Darling, si eu ma astept la manifestari dintr-astea la Remus fata de fratiorul sau! Doamne, va fi greu, dar facem noi fata! Am vazut grasanelul, un scump, pare mai mare ca un nau nascut.

bebecris, asteptam sa vedem ce carucior mai apare!

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Olivia, foarte frumoase pozele iar voi niste scumpi. Bebe mic e tare dragalas si pare mai maricel. Mi-a placut aranjamentul de baloane maxim . Iar tu, jos palaria, nici nu zici ca ai nascut. FELICITARI MAMICO!

Laura, am admirat frumusetile tale la mare. Imi place tare mult de ele.

O zi minunata sa aveti!

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Olivia...WOW...un bb SUPERB si o mamica la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, Stefanut! Sa cresti mare, cuminte, sanatos si voinic, iar mami sa se bucure in fiecare zi pentru tine!

Olivia, wow, super pozele, super bebe, super mamica! Fetele au dreptate, daca nu puneai poze cu burtica te banuiam de adoptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

La multi ani Eduard Stefan!!! Ginye, sa va traiasca flacaul ochios si frumos !

Olivia

anes ma bucur ca te simti mai bine!

Mergi la inceput