Pufuleti pufosi de 2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 12
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut Xela, cum e la gradi? mami de fetita mica |
banui ca esti mai optimista azi
cu gradi eu zic ca suntem pe drumul cel bun pana la urmatoarea viroza .
edit: am vazut pe urma mesajul de dinainte
miremia spune:
Fetele daca sunteti dragute si cunoasteti vreun medic la Budimex sau Alexandrescu, m-a rugat miki_mica sa va intreb (stiu ca unele dintre voi mai cunoasteti). A nascut fina ei de curand si are bebe probleme.
So please daca puteti ajuta dati-mi un PM mie sau sunati-o pe ea.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 5 kg
micki_mica spune:
Multumesc Miremia
Este vorba despre finul meu, nascut pe 29 sept 2010, la 40 sapt, normal, la Pantelimon, care trebuie transferat la Budimex sau la Gr Alexandrescu pt ca are meningita si se pare ca azi a facut un soc si septicemie. Eu nu stiu pe nimeni pe acolo. Poate ma puteti ajuta!
Multumesc mult!
pentru micutul Andrei!
Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)
... cea mai fericita mamica si sotie ...
micki_mica spune:
Se pare ca il vor transfera pe micut la Gr Alexandrescu. O sa vedem mai incolo ce se va intampla cu el. Ramanem in asteptare cu ajutor!
ptr micutul Andrei!
Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)
... cea mai fericita mamica si sotie ...
Ramy77 spune:
Buna ziua tuturor,
Sunt o mamicuta de la iepurasi, ma scuzati ca dau buzna, dar as avea o intrebare. A comandat cineva scaune auto sau alte articole de la bebeshopp.ro? Pentru ca eu am comandat un scaun auto si as vrea sa fac plata in avans,deoarece in acest caz transportul e gratuit, dar, am primit un simplu numar de cont, fara factura sau alt act. Daca ati cumparat de la ei, cum ati procedat? Sunt de incredere sau ar fi mai safe sa platesc ramburs?
Astept raspunsuri si multumesc frumos pentru ele inca de pe acum.
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel salutare am avut wkend fructuos. am gasit apt bunutz, la 3' de scoala,10' de serviciu tati, ceea ce va scuti mult timp si bani. motive...tomaca, au fost adunate in ultimul an: am vecini "imprevizibili", adik nu m-am gandit ca o sa imi raspunda obraznic daca ii rog sa iasa afara la caini (2) sa ii linisteasca daca latra 1 ora in continuu, ca la ora aia imi culc copiii si...cainele latra ca face pe el, ca vrea atentie, etc, ii vede pe stapani in casa. nu am gasit intelegere, ba dimpotriva, cartierul cu lume "civilizata", cu bani, s-a dovedit ca orice padure: mai sunt si uscaturi. apoi sunt ceva motive ce tin de programul nostru, scoli, servicii, cresha ce va urma sau bona. pur si simplu nu mai pare asa de simplu sa stau la 30' de centru, sa ma urc in masina pentru orice, sa stau cu un copil in trafic cand ma duc sa il iau pe celalalt de la scoala, etc. nu stiu de ce nici nu ne mai vine sa plecam nicaieri (zicea si BF, parca), odata ajunsi acasa, dupa-amiaza. asa ca ciuciu teatru, dus copilul la dans/ceva intalnie cu colegii de scoala, activitati de "city", ca noi la 7.30 suntem deja la baitza, la 8 nani. nu stiu cat sunt de coerenta si daca "pare" un motiv suficient, dar noi, dupa un an de spus din ce in ce mai des "asa nu se mai poate", am decis si sa facem ceva. vom vedea daca va fi ok, stim ca nik nu e perfect. am stat in oras, am stat ;la periferie, insa in momente diferite ale vietzii noastre, cu preocupari diferite. niciuna din variante nu mi se mai pare ideala "in general", ci doar depinde de circumstantze. am inceput mesaju azi dim, intre timp am mai pus vreo 10 cutii va si scuze de nerecuperare cu raspunsuri P.S. multumim ca ne-ati tinut pumnii. ca de obicei, a functionat Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui ana_g Buna! lorex, pentru bobitza sa fie bine! eu raportez una bucata copil racit. nu cu febra, dar mucios si tuseste. de fapt, tuseste sec cam de cateva zile si eu am tot asteptat sa treaca, ba ca se inneaca de la saliva etc etc...aseara l-am scos in cismigiu, frig, vant...dar am zis ca macar nu ploua si sa profitam. ii pusesem ciorapi din aia lungi, dresuri (e valabil si pt baieti termenul?) si blugi subtiri peste, tenisi in picioare. acasa am constatat ca avea piciorusele de la genunchi in jos bocna!1!!! imi venea sa-mi dau palme am tinut copilu in halu ala si el saracu nu a zis nimic. i-am dat stodal sirop pt tuse, a adormit.....pe la 11 jale mare....s-a trezit plangand, tocmai ce adormise si eu imi planuiam un dus fierbinte. isi tot ducea manuta la gura si am zis ca-i de la dinti. i-am dat cu gel calmant, s-a linistit si a adormit la loc dupa o repriza de supt. pe la 1 jumate, iar....mult mai tare...URLETE de durere, nu exagerez! am zis sa-i dau din nou, e prea groasa treaba. cu greu am reusit, ca urla si nu puteam sa-i umblu pe la gingie....am reusit un pic....si dupa 25 de minute de URLETE disperate s-a potolit. plangea cu sughituri.....bine, eu inca am o nelamurire, ca in timp ce plangea tragea vanturi la greu...o fi fost burta? colici, la 9 luni?! e-a devarat ca eu m-am delectat cu niste castraveti murati, dar totusi, nu e pt prima data....en fine.....a dormit bine pana dimineata, s-a trezit mucios, cu tuse, dar e in verva, mananca, asta conteaza, febra nu.....m-am intins ca o placinta. am inceput mesaju asta la 12 mama unui pui...Stefan |
mami de Radu si Alex
asa creste Alex