Oradea (cap. 56) - Sarbatorile bat la usa!
Raspunsuri - Pagina 7
adi2003 spune:
Singurul lucru care mi s-a reprosat cu privire la robot e ca face galagie si ca s-ar putea sa deranjez vecinii cand il folosesc. Ce mama grijulie.
Apropos de luna, cum v-am zis din 23 octombrie timp de o saptamana e luna plina. Dar nu mi-a fost dat sa o pozez, de doua nopti e ascunsa dupa nori. Sau ati vazut-o voi si eu n-am avut unghiul potrivit de pe balcon?
marius spune:
A vrut sa-ti faca tie in ciuda. Si acum sunt nori.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
adi2003 spune:
De 3 saptamani astept sa se faca luna plina si imi demonstreaza ca se ascunde in continuare dupa nori.
La ce zi faina a fost si azi...spuneti si voi. Si cum vine seara vin si norii.
Maine ploua...mai apuc eu luna plina?
adi2003 spune:
In urma cu catva timp, poate un an-doi sau mai mult, nici nu mai stiu exact, pe DC au fost postate niste sabloane pt. colorat.
Din acelea de le printezi pe A4 si le dai copiilor la colorat.
M-ar interesa pentru Maria, mai nou o intereseaza coloratul si mereu imi cere foi.
Are si carti de colorat, dar acum e la faza de mazgalit. Asa ca daca i-as da cateva foi pe zi mereu ar fi ceva nou pentru ea.
Ma ajuta careva sa le gasesc, daca mai sunt?
adi2003 spune:
Si acum o intrebare pentru Daria.
Zilele trecute am rasfoit niste imagini de la o intalnire DC si am vazut ca la camera ta foto, capacul de pe obiectiv e agatat cu ceva "fir" de camera. Imi poti spune cum anume, pentru ca altfel exista tendinta de a pierde capacul de la camera si nu vreau. Tot timpul trebuie sa fiu atenta pe unde-l las.
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adi2003 Si acum o intrebare pentru Daria. Zilele trecute am rasfoit niste imagini de la o intalnire DC si am vazut ca la camera ta foto, capacul de pe obiectiv e agatat cu ceva "fir" de camera. Imi poti spune cum anume, pentru ca altfel exista tendinta de a pierde capacul de la camera si nu vreau. Tot timpul trebuie sa fiu atenta pe unde-l las. |
Deci cand ne vedem cu aparatele ???
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adi2003 In urma cu catva timp, poate un an-doi sau mai mult, nici nu mai stiu exact, pe DC au fost postate niste sabloane pt. colorat. Din acelea de le printezi pe A4 si le dai copiilor la colorat. M-ar interesa pentru Maria, mai nou o intereseaza coloratul si mereu imi cere foi. Are si carti de colorat, dar acum e la faza de mazgalit. Asa ca daca i-as da cateva foi pe zi mereu ar fi ceva nou pentru ea. Ma ajuta careva sa le gasesc, daca mai sunt? |
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=299
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
adi2003 spune:
Marius, multumesc mult, eram sigura ca tu ai sa le gasesti. Eu tot am cautat, dar in zadar. Maria iti va multumi , indirect, chiar daca pupicul mi-l da mie. Deseara vine la noi, sta doua zile si ma gandeam sa-i fac surpriza.
Daria - m-am uitat mai bine la poza cu aparatul tau, se pare ca, al tau capac, are un tamburus de agatat, in schimb al meu nu are.
Uite poza.
De intalnit ar fi fain sa ne vedem...dar nu stiu cand mai apucam. Weekendul urmator sunt cu nunta care tine de sambata de la ora 13 pana duminica seara. Adica in acest interval suntem invitati, fiind rude apropiate.
Ce frumos e afara, am fost la cimitir vreo doua ore si a fost cald afara. Eu mi-am facut plimbarea pe ziua de azi.
Gabi_K spune:
Ioi ce m-am suparat pe voi... de o saptamana, nimeni nimic?
Eu macar am o scuza, am fugit pana-n Italia si inapoi. Chiar a fost o fuga, am plecat miercuri dupa masa si am ajuns vineri dimineata, de atunci incerc sa-mi revin...
Voi ce ati mai facut? Haideti la semnat condica!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat