Eu nu am noutati, decat asta.
Cam acelasi lucru mi s-a intamplat si mie acu 3 ani. De data asta tata m-a urmat.
La mine a fost mai rau, ca a trebuit sa stau cu degatul in atela o luna si s-a intamplat la mana dreapta. Imi aduc aminte cu lucram la calculator asa.
La el e la mana stanga si va sta doar 2 saptamani. Daca va sta ca deja mi-a spus ca in cateva zile va renunta la ghips.
MArius cu ce te tratezi seara de zbori atata?
Simina multa sanatate taticului tau!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabi_K MArius cu ce te tratezi seara de zbori atata? ![]() Simina multa sanatate taticului tau! ![]() Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat |
Marius, de ce nu te-ai facut aviator?
Gabi, multumesc. Ma bucur ca s-a intamplat doar atat, pentru ca putea fi mai rau. Era sa cada cu scara in timp ce dadea niste gauri in pereti. (in mana dreapta era cu masina de gaurit).
| Citat: |
| citat din mesajul lui marius Eu zbor in fiecare noapte dar dimineata sunt iar 'napoi si ploua ploua peste inima mea... |
Nu e prea rapid - mai trebuie doar sa il prind (de coada)
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Are cineva dintre voi hamsteri?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat