Sep-Oct 2010 - Hai Anna! Hai donna!! (180)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Felicitari Ionela!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Felicitari noilor mamiciKlarisse, Ionela, didadi si julycor!

Nastere usoara, anna_ivan!

Tutz, ce scumpa esti tu cu contractiile din solidaritate...macar in visul tau am nascut ca in realitate nimic...azi s-a mai dus ceva dop dar oricum nu e relevant Oricum eu tot sper

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 39+ Eric
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

simona, eu am folosit batista bebelusului de la inceput.si mai ales cat a fost racit ca a luat de la fra-su erammoarta fara ea.de dat afara nu stiu ce sa zic.poate mananca prea cu pofta sau prea mult odata.
mai au putin si fetele de la noi-dec si "intra in paine".
eu nu i-am avut pe nici unul ictericosi asa ca nici eu nu stiam de fenobarbital.
deci -am zis eu ca sunt ultima care face botezul desi am nascut printre primele.asta e.
azi am program de curatenie si mancarica.razvan a plecat la soacra-mea asa ca azi stam in 3.ce usor mi se pare acum cu unul.ptiuuu, e floare la ureche.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

'neata!!

Sa aveti o Duminica frumoasa!!

Anna,noi la randunici avem niste ochelari maaari roz pe care-i tot schimbam intre noi atunci cand avem nevoie-azi ti-i inmanez tie Sa ai o zi usoara maine si sa-ti primesti cel mai frumos si grasan cadou din viata ta!

Acum am vazut ca-s singura pe 6-hai,sa vedem cine-mi tine
companie

Citesc din urma si revin.

Pupicei!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Simona nici eu nu am spalat fata zilnic! Dar cand face kk o mai spal pana la jumatate! De dat afara surplusul de papa e normal! La mine Matei imi era "vomicios"! Pompita e vax albina pt muci! Cumpara "batista bebelusului" si conecteaza-o la aspirator daca vrei sa scapi de mucii! Daca raman pe caile respiratrii pot da complicatii ajungand in plamani... Nu vreau sa te sperii, dar iti zic sa tratezi cu seriozitate "problema". Daca si tuseste are un "surplus" de muci! Inainte de a folosi pompita/ batista se pune ser fiziologic in nasuc, in ambele nari! Cand folosesti batista ai sa fii uimita cati muci pot iesi... Cu unghiile nu stiu ce sa-ti zic.. Intreaba pediatrul!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata!

Uffff, am avut o noapteee de cosmar, de fapt de mai multe cosmaruri. Am visat o serie de tampenii si ultimul a fost cel mai intens, nu mai povestesc... Vreau sa nasc!!! Am fost ok toata sarcina, am suportat cu stoicism tot si acum vad ca-mi pleaca mintile de acasa

Simona, m-am bucurat sa citesc vesti despre voi. Eram tentata sa te sun dar m-am gandit ca esti ocupata pana peste cap. pt tine si pt Matei, sa treaca reede mucisorii si lapticul sa stea unde trebuie!

Tanamera, felicitari pt semnatura noua!

Donna 39+ cu Tudor Gabriel

AMR 7 zile. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Simona vad ca ai batista bebelusului! Foloseste-o ca noi sub indicatie medicala am pus-o in functiune!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

uitasem:nici eu nu-i fac baita in fiecare seara, mai ales acum de cand s-a racorit.dar macar il spal la fundulet.
tot ca alynta pana la jumatate.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

I-am facut baita fetei! Am masat-o cu ulei de corp! O pupacesc toata ziua si ma topesc de scumpa ce mi-e! Parca as fi la primul bebe! Si baietii ii ador, sa nu credeti ca toata dragoastea e numai pt Maria!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

I-am facut baita fetei! Am masat-o cu ulei de corp! O pupacesc toata ziua si ma topesc de scumpa ce mi-e! Parca as fi la primul bebe! Si baietii ii ador, sa nu credeti ca toata dragoastea e numai pt Maria!

POZE

Cum a aparut Printul!

stim asta.asa e si la mine.e aceeasi dragoste, in aceeasi masura.asa e si la mine.

varsta lui razvan

Mergi la inceput