Sep-Oct 2010 - Hai Anna! Hai donna!! (180)
Raspunsuri - Pagina 5
simona24 spune:
pupam burticile mamicile si bebeii!
azi a fost ultima zi in care a stat mama cu mine si m-a ajutat la treburi. de marti o sa fiu doar eu cu matei. dl sot incepe munca si facultatea. in primele zile va fi mai lejer cu facultatea, dar dupa aceea... asta e! o sa ma descurc eu in vreun fel... mi-e mai aiurea la baita. e musai sa ii fac zilnic baita? ma gandeam ca o data la 2 zile nu ar fi o problema. voi ce spuneti?
azi am papat clatite!
saptamana asta am avut numai mancare de-aia fara gust:carne fiarta, branzica de veci, supe... de luni incolo incep incetisor cu 1-2 cartofi, pestic, o pizza
. dr mea mi-a zis ca pot manca orice, in cantitati mici si sa observ reactiile lui bebe la alimentele respective. Doamne ajuta sa fie bine!
ne-am hotarat si noi la o data pt botez: 24 octombrie. in ziua aceea vom implini 1 anisor de la nunta.
asa... acum sa va povestesc de matei al meu care este un scump
are multi mucisori, ne chinuim sa ii scoatem cu o pompita si parca tot raman acolo. si ma doare inima cand il aud! mai nou, tuseste... din nou, mi s-a spus sa nu ma panichez, pentru ca este in regula sa mai si tuseasca. 

in schimb, sunt 2 lucruri care imi displac total!!
1) dupa ce papa, vomita imediat; nu apuc sa il pun sa ragaie si imediat da lapticul afara... ce sa fac? oi fi eu de vina? ca mancare "interzisa" nu am consumat...
2) la 3 degetele,i-au copt unghiutele pe la colturi... am incercat sa ii pun comprese cu ceai de pelin si parca s-au mai uscat un pic. unghiutele nu le-am taiat inca, din cauza asta.
mamici, stiti ce as putea face cu problemele astea?
am vazut poze cu domnisoare fine si cu adevarati cavaleri! superbi, nu am ce spune!
sa ne traiasca, sa fie sanatosi si sa avem incredere ca DD va avea grija de fiecare sufletel! 
si bineinteles, asteptam cu drag viitori bebei!

simona cu
matei
kiti2205 spune:
Heiii...voua va arde de plecari prin club??? Vreau si eu ![]()
Si e abia 2 octombrie, ce va apuca de stafeta?? EU nu am nascut inca, nu ma stresati, ca ma apuca in seara asta si nu vreau ![]()
Simona - cu mucisorii cum procedezi? Ii pui ser fiziologic in nasuc? Eu ii puneam inainte de fiecare masa, cate o picatura-doua in fiecare nara, lasam un pic sa se inmoaie, apoi ii aspiram cu pompita.
De varsat laptic nu stiu ce sa zic - cum il tii cand papa? Poate incerci sa il stii cu capsorul un pic mai sus. Daca vomita dupa fiecare masa, spune-i pediatrului, ca stie mai bine ce este de facut, ca depinde de tzashpe chestii - cat vomita, dc e branzit laptele etc. 
Kiti,
38+ si mami de Vlad 15.05.2006
tanamera spune:
Cam repede va ganditi la stafeta
.
Office eu reteta asta http://ciocolatos.jugariu.ro/2010/01/30/ciocolata-de-casa/ am facut-o si deja am mancat putina ciocolata,si a stat abia vreo ora in frigider.
Daca tot e trecut de 12 schimb si eu semnatura.
Somn usor
!
37+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
simona24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Heiii...voua va arde de plecari prin club??? Vreau si eu Si e abia 2 octombrie, ce va apuca de stafeta?? EU nu am nascut inca, nu ma stresati, ca ma apuca in seara asta si nu vreau Simona - cu mucisorii cum procedezi? Ii pui ser fiziologic in nasuc? Eu ii puneam inainte de fiecare masa, cate o picatura-doua in fiecare nara, lasam un pic sa se inmoaie, apoi ii aspiram cu pompita. De varsat laptic nu stiu ce sa zic - cum il tii cand papa? Poate incerci sa il stii cu capsorul un pic mai sus. Daca vomita dupa fiecare masa, spune-i pediatrului, ca stie mai bine ce este de facut, ca depinde de tzashpe chestii - cat vomita, dc e branzit laptele etc. ![]() Kiti, 38+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
kiti
, asa procedam si noi. turnam 2-3 picaturi in fiecare nara, lasam la "inmuiat", si aspiram. am cumparat si batista bebelusului. dar am inteles ca este indicat sa o folosim dupa 3 luni. simona cu
matei
Ioana_Mami spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui sorana_23
mie imi place, dar vezi ca tre' sa concepem continuarea in secret sorana 35+ cu Tudor |
VINOVATA!!!!
Plang si ma emotionez la fiecare dintre nasterile de la voi ...sa va dea D-zeu nasteri usoare si bebei minuntati in continuare
Acum ma retrag la odiseea mea ...cea de noi-dec
Fericita
35+
Raisa Maria................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?
anna_ivan spune:
neatza...
din ce in ce mai complicat cu somnul. cred c a in noaptea asta va fi noapte alba si nu de la zapada
fistiq si eveline am visat ca ati nascut foarte usor, mai putin eveline care pana nu i-am adus un inel nici nu a vrut sa se urce pe capra, dupa ce a venit inelul a decurs totul minunat.
am vazut ca avem si unul sau mai multi spioni printre noi
- odisee frumoasa in continuare si nastere usoara
37+ poze
AMR 1 zi
Alecsa_L spune:
Bun dimineata! Va invit la o cana de cacao cu laptic si fructe proaspete. ![]()

FELICITARI IONELA! NICI NU-MI VINE SA CRED! MIERCURI LA CONTROL NU DADEAI NICI UN SEMN CA S-AR APROPIA NASTEREA...SI ACUM... SA-TI TRAIASCA FETITA, SA FIE SANATOASA SI FERICITA! 

Alecsa_L,
38+ ,
AMR 2 ZILE.
Alecsa_L spune:
Paticut, daca intri azi sau maine...acum am PM activat. Poate imi povestesti putin din experienta ta cu cezariana.![]()
Multumesc.

Alecsa_L,
38+ ,
AMR 2 ZILE.
alynta27 spune:
Salutare! Sa aveti o zi insorita! La noi e un soare superb,dar cu dinti!
Felicitari Klarisse! Bun venit Matei! Refacere rapida mamico!
Felicitari Didadi! Sa va traiasca fetita!
Eveline nastere usoara! Un
pentru voi!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Luanashana nu stiam ca la bilirubina mare se da fenobarbital...Vad ca am nascut in aceiasi zi!![]()
Ana ai dat multe kg jos! Bravo!
Julicor felicitari! Bun venit Tudor! Baiatul mare avand 4 ani va fi usoara acomodarea, ca el intelege! Maria le-a "daruit" fratilor cadouri can a ajuns acasa! David al meu o pupa, o cere in brate! Matei e inca prea mic sa fie "fin" cu surioara! Trebuie sa o feresc de el ca o atinge!
KAT e bine ca a facut in spital icterul ca au pus-o la lampa UV! Si copii mei au fost icterosi!![]()
Camisv domnisorul vostru s-a invatat in brate! Matei cand era bebelus si veneau neamurile in vizita se invata in brate! Cand plecau vroia la fel si eu trebuia sa ma descurc singura cu ambii! Asa ca-l lasam sa se mai maraie in patut! Il luam cand prindea glas sau cand vedeam eu ca e o problema: foame, durere, kk etc!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra