Sep-Oct 2010 - Hai Anna! Hai donna!! (180)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Hai Donna!
Hai Anna!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Mari, o imbratisare pt. Ema si pt. tine!

be-one, te inteleg perfect pt. ca sunt cam in aceeasi situatie, din pacate. Am incercat toate ceaiurile din farmacii, mananc bine, beau suficiente lichide, bolfosenia sta aproape toata ziua si toata noaptea tragand la san, insa tot aceeasi cantitate ramane. Noi ii dam in completare Milumil 1. Tare as vrea sa renunt la laptele praf si sa manance doar san, insa...asta e, momentan. Asta noapte incercam sa nu-i mai dau biberonul cu lapte si o mutam de la un san la altul si ea plangea de foame, asa ca tot la biberon am ajuns..dupa ce a mancat din biberon putin, ne-am intors la san si a adormit multumita. Nu mi se intaresc niciodata sanii, sunt moi, moi, parca n-ar avea lapte defel inauntru... Mult succes! Eu inca mai sper sa reusesc sa alaptez exclusiv si sa se sature fara lapte praf, deci lupt in continuare.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Imi pare rau, Lora ca si tu treci prin asta. La mine cam asa a fost si la Dimitrie. El a fost mare si avea si nevoie de mai mult lapte. Lui i-am dat completare de la 2 sapt. Dar acum am spus ca fac orice efort sa fie mai bine, ca atunci nu am baut ceai, nu pastile, nu aveam pompita, nu stiam prea multe...Insa vad ca si astea toate sunt cam degeaba. Si totusi el a supt in continuare, pana la 4 luni jumate, nu s-a dezvatat din cauza biberonului. Doar ca n-am mai avut eu deloc ce sa-i dau.
Tu cum faci, te storci sa vezi cat ii dai de la tine? Si completezi pana la o cantitate? sau cat LP ii dai?
Te Si pe fete

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Buna burtici&mamici!

Donna, cum mai esti? Am citit ca ai contractii! Sper sa fie pe bune travaliul

Pe mine m-a durut cam toata noaptea burta dar fara contractii, si sigur din cauza ca am exagerat ieri cu efortul. Azi oricum am iar treburi casnice, dar vreau s-o iau mai incetisor, in ritm de gravida totusi. Si mi-as face parca si o programare la o eco, chiar daca doctora mi-a zis data trecuta sa stau linistita si sa astept chiar si 1 saptamina dupa termen... O sa vad eu.

Vad ca nerabdarea si emotiile au ajuns pe aici la ... 39-40 de saptamini Dar e abia inceputul lui octombrie, pina la sfirsit mai e ceva, deci or sa tot fie de venit bebelusi!

Si poate au efect in numar mai mare, asa ca dau si eu drumul la niste motate pt Donna!

Hai Donna!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 40+
Mai e putin pina departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

KAT am vizionat pozele cu dragalasenia! Parca e o papusica! E normal sa te simti ca si cum ai fi calcata de tren(eu alta comparatie nu am gasit)! Si cam o luna te vei simti la fel de slabita, dar trece! Esti o fericita ca te ajuta matusa si tati! Curaj!
Donna daca sunt ritmice si atat de dureroase eu zic ca nasti! Bafta!
Be-one, Lora imi pare rau de laptic!
Am stabilit botezul pe 17 oct la ora 1!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Alynta, sa fie intr-un ceas bun!

Nu mai stiu cine intreba de testul non stres. L-am facut eu, si ce se intimpla e ca ti se pun 2... electrozi? (niste kestii rotunde, maricele) pe burtica pt a asculta inima lui bb. Stai asa vreun sfert de ora, timp in care trebuie sa apesi pe un buton cind simti ca misca bebelusul. Cam asta e, o monitorizare a batailor inimii la copilul din burtica.

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 40+
Mai e putin pina departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tutz

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Azi implinesc 40s si vad ca golanul meu tot nu da semne ca ar vrea sa ne cunoasca

Felicitari Olivia si tie! :)

Sambata au fost nasii pe la noi, si dupa ce m-a vazut nasa cu burta cocotata in stern mi-a prezis ca nu nasc saptamana asta
Dar eu cred ca pot spera in secret ca totusi totusi se intampla ceva...

Tutz 39w cu Julia

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Sa stii ca la mine nu a coborat deloc la prima sarcina, mi s-a rupt apa, m-am dus la spital cu burta cocotata asa cum zici tu si m-am intors cu , asa ca....

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 40+ Eric
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui be_one

Buna dimineata!
Iar am sarit cateva zile, am fost cam necajita, iar acum trebuie sa gasesc o solutie la problema. Dar inainte sa va spun problema, felicit din toata inima pe KAT, Klarisse, Ionela, Didadi, Julycor! Sper ca n-am uitat pe nimeni
Si nastere usoara Anna, Eveline, Donna (daca va fi sa fie)
Iar acum ce-am patit noi: dupa ce am venit acasa a mancat Ioan bibe + san. Daca am vazut ca suge, l-am lasat numai la san. Si a mancat asa vreo saptamana. Dar am constatat ca nu mai ia in greutate. Asa ca , acum vreo doua seri am luat pompita, sa vad ce productie mai scot. Si surpriza: cu greu 50 ml, de unde cu o sapt in urma aveam lejer 100-120 ml. Deci copilu meu statea cuminte, dar flamand. Pt ca el nici nu plangea, dar in afara ca nu lua in greutate, tot de cateva zile, seara, parea ca nu se satura si nu mai adormea asa usor.
Toate astea in conditiile in care beau ceai de stimulare, apa multa, si acum iau si Galafor. Deocamdata nici o schimbare.
Imi doresc f mult sa-mi alaptez copilu, dar nici nu pot sa-l las sa sufere de foame. Asa ca va trebui cred sa-i dau completare. si in continuare sa incerc sa cresc cantitatea de laptic.
Abia maine vine dr iar la noi acasa. Oare sa cumpar eu un lapte pana atunci? Stiu ca ea recomanda Humana 1, dar am inteles ca sunt variante mai bune, daca poate sa imi spuna cineva. Si poate vreun sfat sa nu pierd lapticu asta de tot
Va

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

al meu papa milumil. din tot ce e pe piata asta mi se pare cel mai "complet" - asta dupa ce am studiat etichetele zile la rand cand am trecut la completare la baby. al meu ia f bine in greutate cu el pt ca si eu is la 40-50-60 ml.
cu laptele nu stiu ce sa iti zic sa faci...ca nici eu nu scot mai mult desi beau ceaiuri de lactatie...fina mea zicea ca bea si 5 l de lichide pe zi. chiar atat nu intra...

botosel alynta a nascut la 41+. spuneam si ieri - la termen inseamna 41 de saptamani si 3 zile asa ca stai calm chiar daca vb din carti

mari superbi cupiii tai

la burticile colicoase

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Mari, ai niste copii tare dragalasi

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 40+ Eric
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Donna nu a mai intrat de dimineata, nu?
ia, ca scot motatele pt ea din nou, ca poate e deja la spital

Be-one, Lora, va doresc multa rabdare pt a putea ajunge sa alaptati exclusiv cum va doriti

Pianna - bafta la pictat :)

Botosel - pe mine nu ma streseaza nimeni ca de ce nu nasc, ma stresez eu singura !!!!!

Tutz 39w cu Julia

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput