Sep-Oct 2010 - Hai Anna! Hai donna!! (180)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Buna dimineata!
Iar am sarit cateva zile, am fost cam necajita, iar acum trebuie sa gasesc o solutie la problema. Dar inainte sa va spun problema, felicit din toata inima pe KAT, Klarisse, Ionela, Didadi, Julycor! Sper ca n-am uitat pe nimeni
Si nastere usoara Anna, Eveline, Donna (daca va fi sa fie)
Iar acum ce-am patit noi: dupa ce am venit acasa a mancat Ioan bibe + san. Daca am vazut ca suge, l-am lasat numai la san. Si a mancat asa vreo saptamana. Dar am constatat ca nu mai ia in greutate. Asa ca , acum vreo doua seri am luat pompita, sa vad ce productie mai scot. Si surpriza: cu greu 50 ml, de unde cu o sapt in urma aveam lejer 100-120 ml. Deci copilu meu statea cuminte, dar flamand. Pt ca el nici nu plangea, dar in afara ca nu lua in greutate, tot de cateva zile, seara, parea ca nu se satura si nu mai adormea asa usor.
Toate astea in conditiile in care beau ceai de stimulare, apa multa, si acum iau si Galafor. Deocamdata nici o schimbare.
Imi doresc f mult sa-mi alaptez copilu, dar nici nu pot sa-l las sa sufere de foame. Asa ca va trebui cred sa-i dau completare. si in continuare sa incerc sa cresc cantitatea de laptic.
Abia maine vine dr iar la noi acasa. Oare sa cumpar eu un lapte pana atunci? Stiu ca ea recomanda Humana 1, dar am inteles ca sunt variante mai bune, daca poate sa imi spuna cineva. Si poate vreun sfat sa nu pierd lapticu asta de tot
Va

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Mari, foarte tare a 2-a poza
1 secunda, recunosc, am ezitat
Sunt sigura ca si interactiunea cu bb o va ajuta pe Ema!

Valentina39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Buna dimineata fetelor!!!!

Dupa o noapte de foiala continua in care nu visez decat ca nasc in fel si chip, scot si eu motatele pt fetele care vor fi cap de afis pe ziua de azi:

CURAJ FETELOR!!!!

pE MINE MA APUCA PANICA. sIMT CA AM RAMAS PRINTRE ULTIMELE SI ASTA IMI DA SEnzatia ca o sa-mi fie greu sa nasc, ca cine a nascut pana acuma a nascut pt ca le-a fost mai usor. ma rog, asa mi-o ia mintea razna!!!
Joi tb sa merg la spital sa fac testul nonstress. Stie cineva in ce consta procedura?

Ghiocela 39+ cu Irina Maria

Mergi la inceput

Fetelor, am si eu o intrebare: a fost cineva in odisee care sa fi ajuns spre 42 de sapt. de sarcina?
Azi facem 39 sapt si 3 zile si cred ca o sa fac criza de nervi daca imi mai spune cineva din familie ca vaaaiiii cum adica sa depasesti 9 luni? ca nu face bine copilului? Ce explicatii ca se poate ajunge la pana la 42 de sapt la primul copil, ca ele doar stiu mai bine decat mine, eu vorbesc doar din carti...
ca sa nu zic ca pe mess cum ma dau visible, toata lumea sare pe mine sa ma intrebe daca am nascut
sunt cam sensibila zilele astea...

Valentina39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramohd

Felicitari noilor mamici care au nascut pana acum! am vazut si poze ce bebelusi, sunt asa de micuti si gingasi toti!
Eu nu sunt prea activa pe forum, ca nu ma lasa fiu-meu...cand ma vede la calc. hop si el sa vada...ii plac foarte mult toate smile-urile.
Vinerea trecuta, seara, n-au apucat si pe mine contractiile, cu dureri de burta si de spate, de am zis ca asta e...mergem la spital, dar dupa vreo ora, un dus cald si un no-spa m-am calmat. L-am pacalit pe bebe, la Ionela in schimb a fost bebelina mai hotarata.
Zozela, nu esti singura care naste in 6, am anuntat deja ca si eu ma prezint in 6 dupa-masa la spital pt. nastere naturala, speram, prin inducere. Ma treci si pe mine pe lista programarilor?

Ramona 39+si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007

Ce putin mai este si la tine! Chiar daca scrii rar eu te citesc! Nastere usoara! Sa ne d-ai vesti despre voi de indata ce le vei avea!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mari, o imbratisare pt. Ema si pt. tine!

be-one, te inteleg perfect pt. ca sunt cam in aceeasi situatie, din pacate. Am incercat toate ceaiurile din farmacii, mananc bine, beau suficiente lichide, bolfosenia sta aproape toata ziua si toata noaptea tragand la san, insa tot aceeasi cantitate ramane. Noi ii dam in completare Milumil 1. Tare as vrea sa renunt la laptele praf si sa manance doar san, insa...asta e, momentan. Asta noapte incercam sa nu-i mai dau biberonul cu lapte si o mutam de la un san la altul si ea plangea de foame, asa ca tot la biberon am ajuns..dupa ce a mancat din biberon putin, ne-am intors la san si a adormit multumita. Nu mi se intaresc niciodata sanii, sunt moi, moi, parca n-ar avea lapte defel inauntru... Mult succes! Eu inca mai sper sa reusesc sa alaptez exclusiv si sa se sature fara lapte praf, deci lupt in continuare.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Azi implinesc 40s si vad ca golanul meu tot nu da semne ca ar vrea sa ne cunoasca

Felicitari Olivia si tie! :)

Sambata au fost nasii pe la noi, si dupa ce m-a vazut nasa cu burta cocotata in stern mi-a prezis ca nu nasc saptamana asta
Dar eu cred ca pot spera in secret ca totusi totusi se intampla ceva...

Tutz 39w cu Julia

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Ghiocela, cum sa te simti ca esti printre ultimele? Ia uite cate mai suntem pe baricade?
Toate suntem putin stresate, dar nu ramanem noi nenascute.Incearca sa iti ocupi mintea si cu altceva, sigur te va relaxa.
Cat despre testul nonstress,ma abtin, ca nu cunosc subiectul

Valentina39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Cam repede va ganditi la stafeta.

Office eu reteta asta http://ciocolatos.jugariu.ro/2010/01/30/ciocolata-de-casa/ am facut-o si deja am mancat putina ciocolata,si a stat abia vreo ora in frigider.

Daca tot e trecut de 12 schimb si eu semnatura.

Somn usor!

37+ cu

Multumesc frumos!

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

ghiocela, cum adica sa ramai ultima? dar eu? Abia maine implinesc 37. Si daca mai am norocul de o puturoasa mica care vine la 42 de saptamani, o sa o iau razna de tot .
Maine cred ca merg si eu la testul nonstress. Nu stiu cat e de necesar dar ma duc ca sa ma mai vad cu doctorul, poate imi da vreo veste buna, ca s-a plictisit pitica inauntru si vrea sa iasa afara
A, si sa nu uit!!

LA MULTI ANI moshulik!!!!!!

36+ cu

Mergi la inceput