Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

bebelusirox ...nu am mai avut contracti dupa ce am vb cu dr parca a fost un fel de tratament prin telefon ..am avut vreo doua incercari dar nu s-au finalizat ca sa zic asa , in schimb ma luat mai tare durerea de ligament dreapta , spate dreapta ca un junghi continu ...asta e nu am ce face cred ca pana voi naste ma voi lupta cu ele , cand stau in pic am tendinta de a ma apleca parca imi plesneste burta ...daca stau dreapta

dilaura .... posibil si apendicita , na chiar nu stiu ce sa zic , daca mai ai asa mergi sa te vada un dr la mine e exclus asta ca o am scoasa

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

bebelusi ..nu stiu lenjeria de la carfour ...ce contine ai idee?? pe mine ma intereseaza sa aibe aparatori toate laturile ...pilota , cearceaf si pernuta ...pe care o voi folosi mai tarziu

aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui deedeebubu

Zumzu
Scuze de intarziere... Sper sa nasc cu doctorita care mi-a urmarit sarcina: Sgarbura Adriana Zorela. Insa nu stiu inca daca e prin zona de sarbatori, o sa o intreb pe 11 cand ma duc la urmatorul control.
Stii cumva cum o sa nasti? Vrei sa nasti normal sau cezariana?

25 ecografic 27

Mai scrie un mesaj si ai scapat de moderare. Atunci o sa te vedem in timp real si o sa-ti raspundem mai repede.

Laura

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanabuna spune:

Bebelu merci k mi-au pus si mie caruciorul albastru , avem la baieteeei o sa se bata pe fetitze.Aditza te rog fii optimista k si asa nu avem alta cale eu una mi-am propus sa gandesc pozitiuv (sper sa reusesc), de abia astept nasterea sa aud k e sanatos si ma imbat..
Fetelor voi va simtiti mai greoaie? eu de miercuri , cand am alergat ca o nebuna de ma durea o vena chiar la inceietura (vena de care se dicuta)
ma simt greoaie, respir mai greu.Voi respirati mai greu?
Si eu am zis k o sa dau o raita prin Europ k au lucrusoare destul de bune ( de fapt multi comercianti se aprovizioneaza de acolo).
FAce cineva ecografii la Filantopia? daca da sunteti multumite?
VA pupi

22+

Mergi la inceput

zana incerc iubita , incerc ....poate unde stiu si atatea si aud si atatea sunt asa ..

eu merg la elias ...deci nu te pot ajuta, sorry

da ma simt greoaie , abia mai ma pot apleca , chiar azi la dus ma uitam ca si pe dansa abia o mai vad

aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ma bag si eu in seama la discutia despre carucior....
carucirul este ffff important indiferent ca nastem vara sau iarna. conteaza ff mult sa fie calitativ asta daca nu vreti sa cumparati 3 carucioare pana la 2 ani cum am patit eu: primul un hauck f mare si rezistent cu landou, si-a facut treaba foarte bine peste iarna ca bagam bebele acolo si era baricadat tot. dar dezavantaje: era greu, dupa ce bb a crescut era si mai greu si nu incapea in portbagaj..... a; doilea ma zis sa cumpar unul sport usor si ieftin, am luat un bertoni care s a rupt..... al treilea tot sport a fost tot unul nemtesc ABC design care a fost ok.
cele mai importante cerinte de la un carucior:
-sa aibe structura de aluminiu ca sa fie usor
-sa se poata spala husele
-sa nu fie imens ca sa incapa un portbagaj
-sa se stranga in 2 timpi
-sa aibe si landou care il mai putem folosi sa doarma bb in casa
-sa fie rezistent
-sa aibe centura in 5 puncte (nu 2-3)
-sa aibe maner reversibil
-sa aibe roti de cauciuc (nu de plastic) si sa fie dotat cu frana macar pt rotile din spate

altele nu imi mai vin in minte acum...

aaa si decat sa cumparati o chinezerisme sau un no name ieftin mai bine cumparati unul de la o firma cunoascuta second.

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

zana incerc iubita , incerc ....poate unde stiu si atatea si aud si atatea sunt asa ..

eu merg la elias ...deci nu te pot ajuta, sorry

da ma simt greoaie , abia mai ma pot apleca , chiar azi la dus ma uitam ca si pe dansa abia o mai vad

aditza26+

SI asta e abia inceputul. Aceeasi constatare am facut-o si eu.

Laura

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Mai fetelor da ce spor aveti la scris..... nici sa vreau nu pot sa tin pasul cu voi. Eu inca nu-mi pot da concediu singura mai ales ca incepem multe campanii.
Astazi m-am cantarit si am 90 de kg....,de la 78 deci sunt campioana, dar am intrat la dieta si incerc sa numai iau magne B6. Degeaba muncesc si ma stresez ca am pus pe mine insa.....am noroc ca sunt inalta si vreo 5kg tot se ascund cel putin.

Fetele care nasc prin dec-ian daca ati mers in ultima vreme la dr, voua v-au mai dat sa faceti ceva analize?

Am vb la cord Blad si pe 26 Oct merg sa ridic trusa pt recoltare, voi v-ati interesat de prelevare??? A mai comandat cineva??

Aditza nasti la Elias??

27 sapt. cu bb si Paula-Diana (20.10.2004)

Mergi la inceput

yasmi multumim de detalii ...dar bertoni nu e firma buna?

laura asa e ..sa ne vezi peste o luna -doua

aditza26+

Mergi la inceput

Burtici eu am fugit la nani.

Somnic usor cu vise placute!!!, fara plimbari prea multe la baie.

Laura

25+ cu

Mergi la inceput