Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor eu ma bag la somnik, va pupik pe burtici si va doresc o noapte buna cu somn linistit

sper sa pot dormi si eu noaptea asta,ca azinoapte nu am dormit deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

aditza eu zic ca nu e .....si caruciorul meu si al prietenei mele cumparate de o data s au rupt.... sau poate doar acel model e mai slabut. atunci nu ma prea pricepeam la carucioare si le-am cumparat la nimereala.

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

danina..da la elias voi naste , dc?

fetelor somn usor ...mai stau si eu putin si ma bag la nani

yasmi...am inteles ! eu stiam ca sunt bune , na acum ce sa zic stiu pe cineva care si-a luat de la chico si a dat o caruta de bani si i sa rupt ........

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Mie mi s-a pus pata pe carut Stokke si pe ala mi-l doresc. Al meu inca mai cauta poate ma razgandesc, mai ales ca eu vreau pe mov inchis si dureaza cam o luna pe comanda. Daca se v-a rupe altul nu mai pup sigur o sa p car pe fetita in brate.... Mai imi plac si are cumnata mea dela Colleto sunt f usoare si bune. Oricum astept sa vina editia de iarna la Baby Expo sa imi iau cadita si patut ca pe cele care le-am avut 2 paturi la Diana le-am dat cadou la fini si nepoti.

27 sapt. cu bb si Paula-Diana (20.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Aditza draga mea atunci aparatorii de la Carrefour sunt ceea ce ai nevoie. Contin lenjerie de pat, plapumioara, aparatori pe toate laturile. Cele de la cap si de la picioare nu se leaga, deci mai tarziu o sa ai 2 pernute in loc de una. Vlad si le-a luat singurel si le-a transformat in pernute, nu a fost nevoie sa i le pun eu.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Cred ca vom naste impreuna....

Si eu tot la Elias cu Vladareanu, tu la cine esti?

27 sapt cu bb si Paula-Diana (20.10.2004)

Mergi la inceput

bebelusi multumesc frumos , si la 130 ron m-am scos este si ieftina ...ai o poza ceva sa pui pe gmail ??

danina..f tare ...eu sunt la rotaru octavian . ce dpn ai? io 13 ianuarie dar fac cezariana si sigur va fi mai devreme

aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

danina, eu am refacut in sapt 20 (si mai urmeaza in sapt 28 si 36) hemoleucograma, glicemia, sumar urina, urocultura, ex. microscopic secretie vaginala, cultura col pt streptococ. Pe langa astea, in sapt va mai fi si coagulograma.

Laura, somn usor!

BB_yasmi, multumim pt sfaturi. Sunt foarte utile! De-aia mi-e si mie teama...sa nu iau caruciorul la nimereala, ca nu prea am chef sa il tot schimb la cateva luni!

_
BB e deja pe drum
Roxana 26+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

vad ca nu mai raspundeti ..asadar ma bag la nani
somn usor si o seara buna va doresc !

aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Caut maine si iti pun, daca nu am o sa fac una. Eu o laud pentru ca sunt incantata de ea. Mie nu imi plac alea scumpe si subtiri, mi se pare ca nu isi au rostul

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput