Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

rox o prietena de a mea care naste la sf lunii si-a luat carut de acolo la 2 mil si scaun de masina ..la 1 mil ... si a zis ca este f incantata , asa este ai dreptate ca unele de firma sunt mai calitative dar ...am auzit destule si de alea ... pana la urma daca e sa iti iei teapa ca sa zic asa poti pati si cu unul de 8 mil
eu am gasit un site ....aveau niste carucioare superbe ...vreo 4-5 mil si garantie 1-2 ani ..
nici eu nu ma grabesc sa imi cumpar pt ca va fi iarna , zapada una alta si nu o sa il scot cu carutul afara mai ales ca stau la curte il imbrac il scot o juma de ora in curte si gata

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor am si eu o intrebare in dreapta in zona inghinala parca sa umflat un pic e ca o vena care se umfla si ma tine .
oare ce o fi??

sper ca a-ti inteles ce vreau sa zic ??ca nu stiu cum sa ma exprim

e normal sau .......

Mergi la inceput

daca stau pe spate in pat cu piciorul intins e ca o presiune,ceva care apasa si alt simptom ca si cum ar fi ceva o vena sau nu stiu ce, care se intinde

Mergi la inceput

dilaura .....tine la miscare ? cand te intorci , e ca un junghi
eu am asa in stanga si dreapta ...din cauza ligamentelor ma tine , ma doare este ca un junghi ....si parca simt ca am ceva acolo atunci cand palpez

aditza26+

Mergi la inceput

da ..este ligamentul ..linisteste-te

aditza26+

Mergi la inceput

daca palpez este ca o vena grosa umflata si nu dispare nicicum senzatia asta adica ma tine tot timpul e ca un junghi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Moaaama, Aditza, 2 mil?? tare, ce sa zic. Eu vazusem unul 3 in 1 (landou, sport si scoica) la 9,5 mil si mi s-a parut super oferta, ca astea multifunctionale de obicei sunt mult mai scumpe...si ma mai enerveaza ca mi-a placut unul roz cu gri, ca sa mi-l bag in fund daca al doilea bebe o fi baietel
Cum te mai simti?

Djlaura, sorry, habar n-am ce poate fi...

_
BB e deja pe drum
Roxana 26+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

dar ligamentul asta tine tot timpul??

mie frica sa nu fie apendicita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Aditza cum esti?Mai ai contractii?Eu te-am urmarit azi dar nu am avut timp sa scriu

Mirela de ce ventolin?ai astm?

Aditza posibil ca in locurile alea sa se intinda pielea

Lucia cum nu ai auzit de par pe burta?de obicei toate gravidele se umplu de par in sarcina, dar dupa nastere cade tot stati linistite

Aditza dupa parerea mea cea mai buna lenjerie cu aparatori e aia de la carrefour, parca de 130 lei, cam asa ceva.....dar sunt aparatorile pufoase si nu se loveste copilul....asta imi place. Vlad le ia in brate cand doarme

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

dilaura...eu zic ca sunt ligamentele ...asa percepi tu ca o vena ..parerea mea eu nici nu pot sta cu pic intins ca ma doare

rox..da iubita ...si mai imi zicea de astea 3 in 1 la 6 mil ....
oricum este clar ca in magazin au un adaus f mare .eu pusesem ochi pe unul de la primii pasi din auchan la 4 mil si putin .... sunt curioasa sa vad la ce pret o fi acolo ca am inteles ca au acolo si de la primi pasi

aditza26+

Mergi la inceput