nasterea lui Petru, speranta mea
Am plecat de acasa in dimineata zile de 23.09.2010 la ora 9.30. Ziua se arata suberba, eu eram plina de optimism, cautam in sufletul meu sa gasesc senzatia de teama insa nu era acolo si asta m-a bucurat…aveam un tonus bun, ma simteam bine…asteptam marea intalnire.
La ora 12.30 am ajuns la Spitalul Bolintin Vale, intr-o comuna langa Bucuresti…un spital vechi cu mai multe cladiri, Am intrat in cladirea pe care era o pancarda OBSTRETICA GINECOLOGIE, m-a intampinat o asistenta si m-a intrebat daca eu sunt programata la cezariana. M-a condos la un cabinet, acolo mi s-a facut fisa, a venit un medic si mi-a pus o serie de intrebari, m-a toaletat si m-a invitat in cladirea CHIRURGIE. In scurt timp intram in sala de operatie, eram extreme de calma, nici o umbra de emotie, nici un tremurat, tensiune PERFECTA. Mi s-a facut anestezia rahie si m-am intis pe masa, simteam cum picioarele imi aporteau, parka se dilatau, parca incepea sa zboare o parte a corpului meu. La un moment dat mi s-a facut rau…am intrebat daca e normal, medicii s-au mobilizat imendiat si in mai putin de 1 minut mi-am revenit. imi scazuse tensiunea, pulsul...
A inceput operatia. Am inceput sa spun TATAL NOSTRU si sa ma rog ca totul sa fie bine. Simteam o mare presiune in zona toracelui, medicii vorbeau ca e mare bebelusul si nu-l putea scoate, avea si o pozitie mai…ciudata. La un moment dat am simtit cum presiunea dispare si m-am simtit de parca un balon urias s-a desumflat din burta mea, dfe fapt aveam mult lichid …am auzit imediat tipatul victorios si mi-au dat lacrimile. Erau lacrimi de bucurie nerabdare, entuziasm…un amalgam de sentimente pe care nu le puteam exprima… Dupa ce l-au curatat mi l-au dat sa-l sarut…era asa de moale, tipa foarte tare in urechea mea…de emotii nu am putut decat sa-l sarut pe obraz, nu am putut sa articulez nici un cuvant. A urmat multe minute in care asteptam sa se termina, sa ajung mai repede la terapie intensive…sa-mi revin, sa-l vad pe bebe…
Am trecut si peste perioada de terapie intensive…m-am OBLIGAT sa-mi revin cat mai repede, mi-era teama sa nu patesc ca la Ema. A doua zi m-am dat singura jos din pat, m-a mutat la salon intr-o alta cladire, am mers singura pe jos, m-am instalat langa patutul unde era un bebelus mic, dragut…l-am recunoscut imediat, nu putea sa fie decat comoara mea, asa cum am vazut cand l-a scos de la mami din burtica.
Am stat minute in sir sa-l privesc, sa-l analizez, sa-l compare cu Ema, cu tatal lui, cu mine… “ce mai conteaza” mi-am zis, important e sa fie sanatos. Ne-am obisnuit repede, inac nu aveam lapte si i-am dat suplimentul de lapte praf…a dormit 6 ore, ma speriasem ca nu se trezeste nici la schimbat, nici la gadilat…noaptea mi-a arata de ce e in stare si a reusit sa desfunde canalele sis a vina lapte la san. Acum e indragostit de sanul meu si doreste foarte des…
Sunt fericita! Sotul ramane uitat la el, nu ii vine sa clipeasca uitandu-se la el…ma pupa si imi multumeste pt comoara ce o avem acum.
Doamne ajuta sa fim bine cu totii si sanatosi!
Multumesc domnului DR. DEVA DAN care a avut grija de mine, m-a incurajat si m-a vizitat in fiecare zi, venea special sa ma vada, multumesc intregii echipe de la Spitalul Bolintin Deal
iata si primele poze
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture345-1.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture337-1.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture350.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture346.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture351-1.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture343-1.jpg
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)
Raspunsuri
slimatei spune:
felicitari mamico si refacere rapida!
frumoasa si emotionanta povestea!
bb Petru bine ai venit pe lume sanatos si DD sa te ajute sa fii fericit alaturi de parintii si surioara ta!
numai bine!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare...
viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07), eu, broscutz :) ... , acusi 3 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa bun , un pň di papa
Delphinas spune:
foarte frumnoasa povestea, deosebit si Petru.
sa va traiasca si sa va bucurati de el. refacere cat mai repida, acomodare cat mai usoara acasa si sa va umple casa de bucurii.
Minunea mea
bobocel_07 spune:
Felicitari pentru comoara ta, un brat plin de flori pentru o mamica fericita si un baietel sanatos.
alexia_07
mari_paun spune:
va multumesc pentru urari...si scriu continuarea povestii
Au trecut 11 zile de cand nu am vazut-o pe Ema. Au trecut 11 zile de cand am adus pe lume un omulet, un frate pentru Ema…un suflet pentru noi. Am pregatit ceva bun, am gatit si am pregatit un cadou de la fratiorul ei…asteptam cu emotie sa vad reactia Emei. In sfarsit suna la usa. Deschid. Ema mi s-a parut uriasa, invatata cu bobita… statea in usa , extrem de serioasa si se uita la mine. Eu, evident schimbata pt ea, fara burta, imbracata in trening…Am chemato la mine, aveam lacrimi in ochi de emotie, taica-su statea in usa, mi-a intins bagajul si cand a dat sa plece voia sa plece cu el…ma intristasem, sotul meu era si el f emotionat. Am imbratisato si mi-a raspuns cu o imbratisare si un pupic. Era insa trista. Am dus-o in camera in care e bebe, i-am dat cadoul de la fratiorul ei si am lasat-o sa vad cum reactioneaza. I-a scos manusa si l-a apucat de manseta bluzitei. I=-am zis ca e bebe, fratiorul ei… s-a urcat in pat si a zis BEBEEE. Avea lacrimi in ochi. Dece plangea? Pentru ca am stat atatea zile despartite? Avea emotii? Am plans si eu , de emotie. Incet ne-am intrat in ritm. Am stat cu totii la masa, insa Ema nu a vrut sa manance, s-a jucat cu furculita si doar a gistat. A savurat in schimb prajitura. Eu m-am dus sa alaptez bebelusul, Ema a stat langa noi, la un moment dat s-a dus in sufragerie l-a luat pe sot in brate si a dormit. Pt noi a fost o surpriza. Ema nu mai doarme de multa vreme dupamasa. Seara a asistat la baita lui bebe, Ema s-a amuzat cand auzea plansetul de bebelus. Dupa ce am terminat baita lui bebe, i-am facut si Emei baie. Am stat la tv, am mancat amandoua si ne-am jucat.
Dimineata am pregatito de scoala si ea s-a dus la bebe in camera si i-a zis PAAA.
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture354-1.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture359-1.jpg
BAZAR GENERAL PE DC
Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)
Happiness_4_us spune:
Felicitari, mamico!
Va doresc din suflet sa fiti sanattosi cu totii si sa va bucurati de minunea mica si scumpa pe care v-a trimis-o Dumnezeu!
Ema va avea de-acum un bun coleg de joaca!
Refacere rapida!
Mamica fluturasului Andrei si 19+
antguess spune:
ce frumos, sa iti traiasca micutii...sa fie fericiti si sa iti aduca multe bucurii...
Mamica mandra a lui Dani si 14+
mari_paun spune:
va multumesc de urari, va doresc sanatate sa aveti si voi si copiii vostri si sa va aduca multe bucurii
BAZAR GENERAL PE DC
RHYANNA spune:
numai tu stii ce este in sufletul tau ,ce emotii de mama te cuprind,ce ganduri de neliniste te abat dar peste toate acestea nu raman decat puiutii tai pe care-i cresti cu multa dragoste
salutari emei(o iubim mult)
sa-ti traiasca printul si sa fie sanatos
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RHYANNA numai tu stii ce este in sufletul tau ,ce emotii de mama te cuprind,ce ganduri de neliniste te abat dar peste toate acestea nu raman decat puiutii tai pe care-i cresti cu multa dragoste salutari emei(o iubim mult) sa-ti traiasca printul si sa fie sanatos |
RHYANNA multumesc mult
BAZAR GENERAL PE DC
dastefa spune:
mari in urma cu ceva timp cautam informatii despre autism .Asa am aflat povestea Emei.Mai tarziu te-am regasit aici pe forum si de atunci te urmaresc din umbra.Tot am vrut sa-ti scriu dar parca nu reuseam niciodata sa gasesc cuvintele potrivite.
dar m-am bucurat cand am vazut la semnatura ca urma sa ai un bb
si acum ma bucur ca totul a decurs bine si micutul iti insenineaza viata
multa sanatate