PAROHIA GLODEANU VA CERE DIN NOU AJUTORUL!
Raspunsuri - Pagina 8
marius spune:
Cred ca ar fi bine sa discutati si cu oficialitatile pentru ca acel copil TREBUIE sa aiba o viata atat de normala cat se poate acorda. Nu este absolut deloc firesc sa arate asa cum este in poza indiferent cat i-am ajuta noi sau altii. Cred ca acesti parinti "trebuie un pic stransi cu cureaua" cum se zice. Una este sa nu ai si alta este sa nu faci. Si sunt foarte serios cand spun acestea. Un om este ajutat cand nu poate, dar refuz sa ajut atunci cand nu vrei. Pe de alta parte as fi interesat (defapt noi am fi interesati ca sa fiu corect) ce varsta si ce greutate are acest bebelus? Daca nu e prea mult. Multumesc.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
tudor_marian spune:
Doamne ajuta!
Asa cum am mai spus, aseara am discutat cu mama acelor copilasi si urmeaza sa merg din nou la ei pentru a vedea daca este vreo schimbare!
Ideea cu steriletul mi-a venit si mie insa nu stiu ... este pacat... pe de alta parte ma gandesc ca este mai pacat sa lasam copilasii aceia sa se chinuie in asa hal!
O sa vorbesc iarasi cu mama acelor copilasi insa de aceasta data in prezenta sotului ei sa vad ce parere au!
Le-am spus ca daca nu ma asculta voi discuta cu oficialitatile!
In seara asta merg la ei pentru ca asa cum am promis vreau sa le cumpar paine tot postul acesta!
Voi reveni cu informatii si nu in ultimul rand va multumesc tuturor celor care va implicati!
PS Mama copilului spune ca are patru kilograme si jumatate, pentru mai multa siguranta maine o sa intreb doctorul din comuna.
raton spune:
Va rog, sa nu ne grabim sa judecam, saracia poate fi ca o boala grea, poate oamenii pur si simplu nu-si dau seama cum ar putea sa faca altfel si cred ca parintele face o treaba foarte buna prin modul cum ii ajuta si cu fapta si cu vorba.
Sunt de acord ca bebelusul ar trebui supravegheat de un adult si poate s-ar gasi solutii, dar niciunul dintre noi nu suntem acolo sa stim exact cum stau lucrurile, in afara de parintele Marian.
Ne votati, va rugam? rat1 si rat 2 http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=24
tudor_marian spune:
Doamne ajuta!
Asa cum am promis, iata revin cu informatii!
Am fost la acei copilasi alaltaseara si aseara (le duc paine in fiecare zi)!
Situatia era diferita de aceasta data!
Micutul avea pampers si un body curat pe el. Zilele astea vor incepe curatenia, asa au promis! Nu stiu daca fac asta pentru ca le-am promis sa trec in fiecare zi pe la ei sau pentru ca au inteles ca nu e bine sa traiasca in mizerie. Am insistat sa schimbe niste lenjerii la paturi!
Daca mai aveti printre dumneavoastra vreo lenjerie de care va puteti lipsi ne-ar fi de ajutor!
Zilele astea am mai primit un colet de la Bucuresti cu cateva haine, un CD player, mp4 player si cateva scutece nr 6! Multumim din suflet!
CD playerul va merge la gradinita, mp4 playerul nu stiu, deocamdata il voi tine la Biserica si voi pune pe el cantari religioase dupa sfarsitul slujbelor!
PS Am inteles de la cativa vecini ai acelor copilasi ca doi dintre ai ar avea hernie. Ma voi interesa sa vad daca e asa!
alinamoro spune:
Am pregatit si eu azi o cutie (destul de mare) cu haine, luni o trimit cu o firma de curierat.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Burtocika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tudor_marian Doamne ajuta! Asa cum am promis, iata revin cu informatii! Zilele astea am mai primit un colet de la Bucuresti cu cateva haine, un CD player, mp4 player si cateva scutece nr 6! |
De la mine este, pana la urma am reusit sa trimit CD-player-ul pe care l-am promis inca din topicul trecut ! Tocmai am intrat pe subiect ca sa intreb daca le-ati primit !
MP4-player-ul sincera sa fiu nu ma pricep prea bine sa-l folosesc, noi l-am primit cadou la o tombola si ne-am gandit sa vi-l trimitem, poate ii va folosi cuiva ... Are si radio, poate va ajuta cineva mai priceput cu niste melodii, eventual cantecele pentru copii sau cursuri de limbi straine, pentru elevi.
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
marius spune:
Am o problema - am fost sunat de managerul siteului de unde am comandat scaunul si mi-a spus ca are speteaza nerabatabila desi pe site scrie ca ar fi.
Am tot cautat alte oferte dar toate au speteaza fixa. Am discutat in particular doar pe aceasta tema si mi s-a spus ca nu ar exista astfel de scaune din stiinta lor desi se ocupa de acest gen de produse de mai multa vreme.
Acum intervine dilema mea. Banii sunt stransi. Nu stiu cum sa rezolv cu aceasta particularitate (speteaza) dvs ati vazut concret un astfel de scaun?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca va place votati-o pe Ioana - mar-2
Dodo-pui spune:
Am gasit cateva variante dar mai scumpe:
-www.ortoprotetica.ro/Fotoliu-rulant-cu-antrenare-manuala,p-258.html" target="_blank"> acesta-i cel mai ieftin
-inca unul dar SCUMP
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
lulu77 spune:
Marius, eu cred ca se vor strange diferentele de bani, sa se achizitioneze un scaun cu spatar rabatabil, si cel gasit de Dodo (primul) nu este chiar atat de mult mai scump fata de cel initial.
Sunt convinsa ca se vor strange inca ceva banuti ptr a putea cumpara un scaun bun, si oamenii vor dona din putinul lor.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar
marius spune:
Aaaa... ce bine. Dau o cafea. Si daca nu se strang completez eu diferenta. Dar se vor strange - adica asa cred. Daca nu, tot o fac. Trebuie sa ajung la capat.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca va place votati-o pe Ioana - mar-2