Dovlecei in sarbatoare *197*
Raspunsuri - Pagina 4
raluk16 spune:
La multi ani Aidan!
Sa fii sanatos, frumosule! Si sa o faci pe mami mereu fericita! Sa aveti o zi minunata!
La multi ani Peter! Sa fii sanatos si fericit!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
raluk16 spune:
As vrea pe aceasta cale sa multumesc si celei care a facut lista de sarbatoriti ai lunii octombrie!
Iulia insanatosire grabnica puiului!
Croco ce minunata imagine am acum in fata ochilor cu Ama cu olita!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
iulia0807 spune:
Buna!
La multi ani pentru frumuselul Aidan!Sa fii sanatos puiule,sa cresti mare si sa-ti ajute Dumnezeu in viata!Sa fii norocos,ascultator caci frumos esti de numa'!
Noi dupa o noapte pe care nu vreau s-o povestesc-nici rea dar nici buna totusi-am ajuns iar ala mancare .Inevitabil,viata ne poarta pasii spre masa!Iar noi ne intoarcem cu spatele,urlam,dam din craci,intoarcem capul si alte cele numa sa nu intre in noi nici un gram de manacre!sunt disperata din pricina asta...nu vrea si pace buna! 4feluri am pregatit de dimineata si nimic.asata e,poate s-o mai imbunatati ceva azi,maine,tot sper.macar a scazut febra...va pupam
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
aidaciolac spune:
Aidan
multa multa sanatate si tot ce iti doresti in viata sa fie al tau
la toti dovleceii , multa sanatate si fericire!
Noi suntem bine , maine ajungem acasa si sper in 2 zile sa treaca nebunia asta si dute-vinoul din vara asta ca am cam obosit si sa pot sta mai mult de vorba cu voi
Gata am fugit
Dana15 spune:
La multi ani pui frumos si drag!
Aidan sa fii sanatos, copil balai, sa cresti mare si puternic!
Maria, te imbratisez mamica draga! sa aveti o zi minunata!
La multi ani fericiti Peter!
Diana este o placere sa te citesc! am vazut poze cu Albastrelul..este un scump!
Pentru ieri: Loris, Victor si Nicholas la multi ani fericiti pui dragi! sa aveti parte numai de bine!
si nu pot sa nu ma gandesc la Kinga..mai stie cineva ceva de ea?
Iulia ma bucur mami, ca a scazut febra; incearca sa fi un pic mai relax cu mancarea..organismul se lupta acum cu boala si este normal sa aiba un apetit scazut; ai sa vezi, va fi mai bine cand boala rea va trece! sunt convinsa! da-i ceea ce-i place lui..vrea numa' lapte? lapte, sa fie! oricum, lichide daca vrea, e super caci il si hidratezi astfel. Va pup!
Crocomam ce dulce trebuie sa fie Ama!
Diamar, da, mami tot cu suzi! o adoram, o veneram, dar chiar nu-mi fac griji!
o duminica linistita va doresc!
aaaa..Meli, ce frumossss! sa aveti drum bun!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
Iulika29 spune:
La multi ani buzåcios mic si frumos!!Sa cresti mare si så fii sånåtos pui scump!!!
La multi ani Loris cel blondin!Sa fii sånåtos si så ai o viata plina de bucurii!!!
la multi ani Peter!!
Iulia incearac så nu disperi ca nu papå, mai ales acum cand e bolnavior.Sasteapta så ii treaca de tot moleseala asta , raceala asta si apoi o luati voi de la capåt cu mancatul, ai så vezi.Gandeste-te ca si tu cand esti racita sau te simti rau nu iti arde de mancare si apoi daca ai raceala din aia urata de nici gust nu ai apoi nici nu poti så o inghiti.
Eu dimineata la micul dejun cand e acasa ii dau iaurtut cu cereale.Asa are si la gradi.Un sanwichulet, iaurt cu cereale sau gris cu lapte.Dar am citit la Mamideandrei de omleta fara ulei si am de gand så ii fac si lui.Cu siguranta ii va placea.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 17+
anamaria1979 spune:
Iulia sanatate multa dar din experienta cu alex iti ca fimiu nu manca pana nu trece starea nasoala de boala. Da-i laptic la greu si preparate pe baza de lapte foarte moi (gris, fidea), cel putin la noi astea au mers.
iulia0807 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Iulia ma bucur mami, ca a scazut febra; incearca sa fi un pic mai relax cu mancarea..organismul se lupta acum cu boala si este normal sa aiba un apetit scazut; ai sa vezi, va fi mai bine cand boala rea va trece! sunt convinsa! da-i ceea ce-i place lui..vrea numa' lapte? lapte, sa fie! oricum, lichide daca vrea, e super caci il si hidratezi astfel. Va pup! mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009) Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
Dana ne stiu ce sa zic cu febra asta..O fi normal ca dupa atata antibiotic-adica de joi seara noi sa facem febra si acum?si nu oricum-azi iar a facut 38.3 dar cred ca spre seara va creste.eu o sa fac tot posibilul s-o tin in frau dar cine stie?!cat despre mancare,nu mai zic nimic.oricum nici lapte nu bea la capacitate dar ma multumesc cu atat.
pupam pe Prichi-duminica linistita1
Bebe voios de mami Iulia
iulia0807 spune:
citat din mesajul lui Iulika29 La multi ani buzåcios mic si frumos!!Sa cresti mare si så fii sånåtos pui scump!!! La multi ani Loris cel blondin!Sa fii sånåtos si så ai o viata plina de bucurii!!! la multi ani Peter!! Iulia incearac så nu disperi ca nu papå, mai ales acum cand e bolnavior.Sasteapta så ii treaca de tot moleseala asta , raceala asta si apoi o luati voi de la capåt cu mancatul, ai så vezi.Gandeste-te ca si tu cand esti racita sau te simti rau nu iti arde de mancare si apoi daca ai raceala din aia urata de nici gust nu ai apoi nici nu poti så o inghiti. Eu dimineata la micul dejun cand e acasa ii dau iaurtut cu cereale.Asa are si la gradi.Un sanwichulet, iaurt cu cereale sau gris cu lapte.Dar am citit la Mamideandrei de omleta fara ulei si am de gand så ii fac si lui.Cu siguranta ii va placea. Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 17+ |
Iulik nu disper mami,mai rau !sunt terminata psihic.si partea rea e ca nu ma mai pot controla.plang intruna.in fine asta e,poate se indreapta situatia.pupici pe burtici si pe Bruculici
Bebe voios de mami Iulia
iulia0807 spune:
citat din mesajul lui anamaria1979 Iulia sanatate multa dar din experienta cu alex iti ca fimiu nu manca pana nu trece starea nasoala de boala. Da-i laptic la greu si preparate pe baza de lapte foarte moi (gris, fidea), cel putin la noi astea au mers. |
Anamaria el nu mananca mami nimicuta1adica nici nu accepta lingurita.nici nu stie ce e in ea!
Adica as minti-azi a mancat la masa de legume-nu cum trebuie dar macar are ceva in stomacel.Cu mari chinuri si cu maimutareala am reusit.Se vedea ca nu are nici o tragere de inima dar a mancat fara sa-si dea seama,inconstient.
va pupam,numai bine
Bebe voios de mami Iulia