Dovlecei in sarbatoare *197*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata!
las pentru toata lumea, pe toate gusturile, voi doar serviti-va! sa aveti o duminicca asa cum va doriti!
Manga, pentru Aidan, sa creasca, mare, sanatos si va aduca numai impliniri! petrecere frumoasa! asteptam impresii si poze dupa!
Mary distractie placuta si voua la zoo!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Buna dimi!

La multi ani Aidan si Julia! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi la suflet!

Iulia, dar sa nu renunti la fructe, poate acum are o perioada si le refuza dar o sa-si revina. Cred ca si iaurtul ar fi potrivit cu cereale sau simplu.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Ce mandru e Andrei mergand. Chiar ca are ochii tai.

Mary, se vede ca v-ati luat masina, nu mai stati nicio clipa. Distractie faina!

Danangie, il supara ceva pe Mattia?

La multi ani Petter!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Neata!Ai mei inca dorm!

La multi ani Aidan! Sa cresti frumos, sa ai noroc, sa iti bucuri parintii!
Manga, felicitari mami! Ai flacau mare! Las ca papa el!

La multi ani Peter!Sa ai parte numai de lucruri frumoase! Diana . Ma bucur ca sunteti bine si tare ne-ar placea sa intri mai des!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Imbratisari si pupici pentru Loris, aniversat ieri, cu parere de rau pentru intarziere! Sper ca ai avut o petrecere pe cinste puiule! Sa cresti frumos si sa ai noroc!Felicitari mamico!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La multi ani AIDAN! Sa aveti o zi frumoasa si o petrecere trasnet!
Diana la multi ani pentru Peter!Felicitari pentru dintoc.
Iulia sanatate multa lui raducu, sper sa se amelioreze starea lui mai repede. Alex azi a halit un ou fiert tare bucatele, branzica foarte putin sarata, unt pe paine si niste boabe de strugure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Mely distractie placuta la zoo.

Mergi la inceput

Nela ! Mi-e tare tare drag de voi! Cu sau fara basmaluta! . Mare dreptate ai in ceea ce priveste ultima ta decizie! M-a rascolit un pic, pentru ca eu imi doream ca macar cateva ore sa merg la munca si priveam lucrurile altfel, cel putin la suprafata. Deep inside my soul ma bucuram enorm ca am sansa stau cu fata mea.

Mary, drum bun si timp frumos! Entuziasmul si nerabdarea primelor excursii sunt si acum la fel pentru noi, de fiecare data cand plecam! E minunat! Sa plimbati sanatosi masina!sau ea pe voi?! nu mai stiu cum era

Mamideandrei e hotarat tare flacaul! Mi-a placut maxim cum pune el muraturi! Asa merge si Ama insa afara, recunosc ca inca mi-e teama si o tin cu hamul. Desi nu-l folosesc decat extrem de rar.Daca ea nu a busilat am senzatia ca nu stie sa cada, desi de cate ori o face pune frumos manutele....insa ramane pe burta si habar nu are sa se ridice...

de 2 zile merge la baie si isi ia olita singura si pentru ca eu cam asta imi imaginam ca ar trebui sa faca cand simte nevoia, o pun pe olita. Si de fiecare data a facut 2ca.Ea face destul de rar, cam o data pe zi, asa ca ma gandesc ca nu a fost doar o joaca!Olita a luat-o doar de 2 ori, cand a avut nevoie.

sa aveti o zi frumoasa!

ps.Alex sper ca ai petrecut de minune mami si ca Zeina ta a fost cuminte!M-am gandit la voi!
Selen mi-e dor de tine! Mult spor!
Monikus ! cum mai e Rares?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

La multi ani pentru superbul Aidan, sa cresti mare si sa ai tot norocul din lume!
La multi ani si pentru Peter, mult noroc si fericire!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

de 2 zile merge la baie si isi ia olita singura si pentru ca eu cam asta imi imaginam ca ar trebui sa faca cand simte nevoia, o pun pe olita. Si de fiecare data a facut 2ca.Ea face destul de rar, cam o data pe zi, asa ca ma gandesc ca nu a fost doar o joaca!Olita a luat-o doar de 2 ori, cand a avut nevoie.

sa aveti o zi frumoasa!

Vai ce dragut, mi-am si imaginat cum si-a luat ea olita. Bravo pui mic.
Al meu are o placere nebuna sa faca pipi pe parchet in camera. Il duc la baie sa-l spal dupa ce face kk si ii dau drumul pe jos pana ii iau pampers, el se duce in camera si face pipi. Am incercat sa-i pun olita dar nu a facut si pana m-am dus la baie cu ea, la intoarcere deja facuse pe jos. Si se mai si tine ca si baietii mari.

Mergi la inceput