**Buburuze de 2009 in actiune (29)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

ma adresez mai inainte lui ficiormiu....ii zic sa nu mai stea in fata tv, se face ca nu aude, ma duc langa el....bai, n-auzi, bai???? el se uita senin la mine....BAI....mor de ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata am venit la
multumim mult de aprecieri.
cris care este faza cu copacul ca nu m-am prins

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Moama fetelor dar am ce recupera! Noi suntem bine, dar mi si frica deja sa spun asta, nu a mai facut febra ieri deloc, nu ma lasa sa ma uit in gurita sa vad daca a pocnit caninulInca nu s-a trezit piticul, l-am pus in pat la 22.30 si a dormit pana la 07.45 cand s-a trezit la laptic si de atunci si acuma doarme, seamana cu ma-saam dormi toata ziua.Dar merg sa-l trezesc si revin cand doarme de amiaza! toata gasca!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ana nici eu nu stiu ce planuri am..in arice caz,exclus mancareamomentan am dat gata cu fi-mea un ditamai castronul de floricele si fata mea are foarte si inspiratie sa masoare cu ruleta tot ce-i iese in cale
ema fataaaa,la mine zici ca a venit rimavara in toi de iarnatu vi de afara cu gerul si nasul inghetrat si sai la mine de caldura si copaci infloriti..vezi ca daca ma superi o sa te pun sa culegi si niste cirese...ha ha ha ..si sa te ti bine cand o incepe sa-ti mai zica si o prostie
lavi ma bucur sa citesc ca raresul e mai bine

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare

Getik vizionat pozicile, Ari e o scumpica mica cu ochii mari si frumosi
Alic hai nu mai fi suparata, vei vedea ca totul se va rezolva, rabdare Da pe Stefi o pasioneaza puzzel-urile, dar e inca la cele din lemn, cu figurine, animalute, cifre, etc...si am vazut in reclama alte puzzel-uri is vreau sa merg sa i le iau. Deocamdata are destule jucarii cu care sa se joace in casa, dar favoritele ei sunt cartile, puzzel-urile, jucariile cu forme, blocurile de lego si bebei...aa uitasem si Picky ..Pai cum sa nu-i placa clatita, si mai ales cu dulceata...buna ciorbita ai facut, dar chestia cu limba nu as incerca..Am vazut-o pe Nati in pozicile cu scaunelul, tare mumoasa
Cris multam de cafea, ptr mine ai un ceai?! Sa-i placa?! hai ca m-ai facut sa rad... Da 7 lb si noi am ramas socate ..deci se poate...
Simina neata cum mai esti? Razvi?
Anna asa e, de abia astept sa ajung la control...fetita zici..sa siti ca asta ne dorim..(si daca e sa ne luam dupa vise am visat 2 buchete de flori , unul cu trandafiri rosii si altul cu flori albe...si sincer ma asteptam la gemeni...la Stefi am visat doar un singur buchet de trandafiri rosii).. .dar daca o fi si baietel, sanatos sa fie, ca de iubit o sa-l iubim neconditionat M-ai intrebat ce am gatit aseara..ti-am raspuns? piureu cu chiftele in sos de rosii...si a fost super bun
Ema astept pozicile..pai inotul e bun si oricum va face si la scoala..1-2 ore pe saptamana..asa ca de ce nu Da si ai vazut ce repede te-a ascultat..cum ma asculta pem ine fiica mea..de obicei ii mai sting tv sa vada ca nu glumesc
Lavi ma bucur ca Rares e bine, sa dea DD sa nu mai faca febra.

Fiica mea s-a trezit la 6 si a vrut papica, dar un tatzi ci latic..deci vreau sa va zic ca aseara s-a culcat fara tatzi doar uc sticla de laptic, pe noapte nu a supt deloc si dimineata doar laptic a vrut...oare incepe sa se intarce singurica?!
Asteptam sa sune tati la pranz si apoi iesim afara la plimbarica...

Va pupic si ne auzim mai tarziu

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 15+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetele am luato pe urma lu alic am o stare de rahat. criza asta ma terminat cez de 3 luni nu aluat bani am o caruta de datorii nu mai pot, pt ary tre sa cumpar tarc ca din patut mie ca imi zboara:((
si multe altele si nu stiu cum sa ma descurcimi vine sa urluuuuu ca sa fac ceva acasa nu am gasit

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Getik, fii pe pace...s-o ia dracu de criza...suntem adulti cu copii si trebuie sa facem fata, nu?
eu am zis asa...fac un imprumut la car ca sa le acopar pe celeleate; macar sa raman c-o singura rata pe luna...sper sa pot pune 750 ron deoparte timp de-un an aa..si nu mai platesc nic la intretinere sa fie sanatosi...doar nu m-or da afara din casa...
sunt plina de optimism, nu?
aa...de tarc, incearca sa vezi unul second...sunt mamici care vand, n-are sens sa dai banii pe unul nou pt cateva luni eu asa mi-am luat si carutul si patutul si au fost foarte bune!

Lavi, pupam Raresutul santaos tun! bravo baiatului! acum, mami, baga o schema de imunizare; tocmai vb cu carla pe la albinute de septilin, propolis cu echinaceea si vit c

Picky, unde vad si eu pletosica mica? ca mi-e dor de ciuful ei

Cris ce talente ascunse scoti la suprafata? hai, arata-ne!

Emada-mi niste detalii...eu vreau sa fac pe alta masina, la alta scoala si cer sfaturi de la prieteni..imi recomanzi pe cineva?

azi dimineata am pus muzica la maxim si m-am batait cu naty pana mi-a iesit tot naduful

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Fetele ajutor! Cred ca o iau razna.Nu mai stiu ce sa-i fac la Rares, nu mai vrea sa manance, abia bea si laptele, de sambata de cand a avut febra nu vrea sa manace mai nimic.Acum i-am facut cartofi cu tocanita de pui si nu a vrut, tine mancarea in gura dupa care o scuipa.I-am facut apoi branzica cu iaurtel de fructe, zic sa fie ceva usor si-a facut greata si a vomat, am pus totul pe seama dintilor cat a fost cu febra dar deja de ieri e ok, acuma ce mai poate fi? Alaltaieri noapte s-a culcat fara sa bea lapte si a dormit pana a doua zi la 8 fara treziri de foame, ati mai patit asa? Acuma chiar sunt disperata ca el e un mancacios de felul lui si laptele nu-l lasa niciodata
si ma pun pe citit!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Am pus cateva poze cu Vladut pe mail, Lavi, ca tu ma intrebai Astept pozele cu Rareselul Ma bucur ca se simte bine, super!
Picky, miaaam, buna papa, asa am avut si noi aseara. ce ne-am potrivit! Nu stiu de ce am zis fetita, asa mi-a venit, fara sa ma gandesc, sper sa fie! Si eu mi-as dori o fetita. Am auzit ca in sarcina se schimba gustul laptelui si multi copii renunta singuri sa mai suga din cauza asta.
Getik. offf, nasol ca nu a luat sotul salariul. Nu stiu unde o sa ajungem in tara asta ca pe toti ne termina nesiguranta locului de munca si al salariului primit la timp
BAI Emo, chiar nu ti-e rusine, la tine sa fie asa vreme buna si la noi burnita si 7 grade bestiuta isteata
Cris, si masoara bine? poate ai nevoie de mobil noua la redecorare si te ajuta ea cu luatul masurilor
Alice, ma bucur ca te-a binedispus puicuta mica, si felicitari pt optimism

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Lavi, daca-l supara dintii e posibil sa refuze mancarea. L-ai vazut daca baga degetelele pe la gingii sau daca are balute? Uita-te in gura lui sa vezi daca sunt gingiutele umflate. Nici Vladut nu papa mai nimic cand eruptia e in toi
Siminuc, ai treaba la serv? nu mai zici nimic?

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput