**Buburuze de 2009 in actiune (29)**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

simina incerc si eu sa ma tin pe felie si sa-mi mai ocup timpul gatind,ca altfel o iau pe campii si s-au dus dracu de mult si floricelele ca a venit iarna..brrrrrrrrrrrrrrr..
getik pai uite asda i-ai dat de lucru la fata
ana foarte urat nici nu am cuvinte..tot ce pot sa zic si poate ca gresesc dar nu cred,e ca copii au vazut undva lucrul asta si nu li se spune ca nu e ok ci sunt lasati imn legea lor de catre parinti,iar unora chiar li se pare amuzant..si miruna incepuse sa muste fioarte urat intr-o perioada,cba chiar alataieri sear l-a muscat pe ta-su de picior de asta tipa si ea razand printre colti ..noi categoric nu am invatat-o,si nici nu incurajez astfel de comportament,dar uite ca iar ajung la ma-sa mare ca mereu imi musca kinderul de maini si zice"imi vine sa te rod" deci,din punctul meu de vedere cineva e vinovat pentru comportamnetul copilului,atat cand vine vorba de muscat ,cat si de furat/ascuns ...hihihi,stai asa ca inca nu e gatacopacul ala din living inca nu a dat semne ca s-a prins ca sa si creasca de dupa toate cele si pe hol,piramidele inca sunt la faza de proiect ca sa vad daca mai mutam ceva si sa vad daca le incadrez cum trebuie in decor..dar o sa pun si poze cum termin
getik de acord cu tine ca e o faza trecatoare la inceput dar si daca sunt lasati de capul lor sau si mai rau,incurajati..ai in cazul asta deja vorbim de cu totul o alta intorsatura a lucrurilor..

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

piky spor la treaba dar sti ce era mai grav ca era de fier cu o floricica si risca sa isi taie obrajori prin nauntru ca ea mesteca la ea
acu ma apuc sa descarc pozele revin mai incolo cu link

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Da, si eu cred ca sunt comportamente invatate, cel mai probabil din medii cum sunt cresele si gradinitele, pt ca si furtul si muscatul erau comportamente agresive, copilul acela nu musca in gluma, pt el era o metoda sa-si invinga "inamicul"

Vladut a inceput din ce in ce mai mult sa inventeze jocuri, nu numai sa joace jocurile invatate de la noi. Azi ma punea sa ma intind pe covor si-mi zicea ca suntem catei care fac nanii, apoi cand a vazut ca eu sforai a inceput si el sa ma imite, si ii iesea tare bine Isi face tot timpul jocuri, si in masina cand se plictiseste inventeaza cate ceva, si el face el rade

Getik, imi pare tare rau ca te tot supara soacra asta, dar nu trebuie sa-ti mai faci atatia nervi ca cu un astfel de om nu o scoti la capat. F frumos ca faci dansuri, super! Astept pozele cu Ary , Offf, saracuta, bine ca ai descoperit-o la timp ca rumega la mot.
Cris, da, tare urat si frig e in tara, offf, ce bine era acum cateva zile, dar nu ne lasam Oaaau, abia astept sa vad pozici cu decorarea casei
Picky, si eu vreau sa faca multe activitati Vladut, numai banii sa ne permita. Vreau ca de pe la 3-4 ani sa-l dau la pian. Apoi imi doresc tot pe la 4 ani sa il dau la inot. Ma mai intereseaza limba straina, dar asta in functie de ce invata la gradi. Ce papati la cina?

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Gata, am terminat treaba, suntem satui iar acum ne relaxam...eu cat pot, cat imi da voie Ale...

Cris asa e pasiunea lor prizele... sper sa nu-i semene lu' tacsu cu asta ca el cand era copil baga fel si fel de prostii in priza si faceau poc ..avea fixurile lui...a fost copil problema..de'ar stii parintii ce facea el... Mie imi plac branzoaicele dar si placinata Pai e de inteles acum..oricum se fac bani frumosi, si cine stie poate isi deschide un club al ei...Asa e, bineinteles ca in functie de posibilitati si de ce i-ar placea.oricum pe copii mei vreau sa-i dau si la karate/judo ptr ca vreau sa invete apararea...in lumea in care traim nimic nu e sigur si cel mai bine e sa invete sa se protejeze singuri, cand noi nu vom fi langa ei.
Simina si nu-ti e frica ca se poate curenta?!
Getik ce super ca te pasioneaza dansurile..sa nu te lasi is pe Ari sa o duci cat mai des..e o activitate folositoare...si da prin dans se slabeste mult mai rapid decat daca mergi la sala
Anna off ce iti e si cu astfel de copii, sincer eu cred ca nu sunt invatati de parinti ci pur si simplu s-au adaptat la gradinite/crese, ca si acolo ca si in viata totul e o lupta si poate si putin egoism si alintat a dus la acest lucru. De obicei acest comportament va disparea pe parcurs sau dimpotriva se va putea agrava daca nu se iau masuri..Am patit-o si noi in parc cand am vrut sa o dau pe Stefi intr-un topogan ptr copii mici si acolo era o fetita cu sora ei, poate de aceeasi varsta ca Stefi sau putin mai mare, dar destul de egoista cand a venit inca un strain la locul lor de joaca.Stefi..Stefi a intins mana sa o ia de manuta iar ea ii apuca mana si i-o strange tare..se vedea pe fata ei gelozia, si agresivitatea..apoi a vrut sa-i bage mainile in ochii..eu am intervenit, parintii ei au vazut-o..masa a strigat de pe banca ca nu e voie sa dea in cpoii, dar nu s-a deranjat sa intervina mai mult...iar Stefi statea si se uita uimita ca nu stia de ce se poarta un bebe cu ea asa..mai ales ca ea iubeste copii si nu le-ar face nici un rau...nici cand a fost la cresa nu am auzit ca Stefi sa fi dat/lovit/muscat vreun bebe/copil ci din contra s-a jucat foarte frumos cu cei mari.
Multumesc de grija, azi am lasat-o mai moale, am aspirat doar la parter si imediat au inceput durerile...Ce tare e Vladut, ati inceput sa comunicati foarte bine..la noi inca ne mai chinuim sa intelegem, mai mult prin semne inca
Getik da se putea si taia, dar mai grav era daca o inghitea, mai bine nu i le mai pui, renunta pana mai incolo, sau daca i le pui fi cu ochii pe ea
Anna ce frumos..invata activitati..si Stefi copiaza tot ...tare dragalasi sunt Asa e, e si in functie de banuti..da e frumos sa-l dai la pian..numai sa-i si placa..lb straine..aici nu se fac din gradinita. uite aici franceza incep sa o faca din cl a 5 si engleza din a 7 iar germana din a 9 (bine aici etapele de scoala difera) si sa stii ca marea majoritate a belgienilor stiu toate cele 3 limbi. Am cunoscut un belgian, politist de cartier(comunitar cum le zice in tara) care stia 7 limbi scris/vorbit/tradus...si daca-l vedeai nu ziceai

Gata ca m-a luat vorba..mi-a inceput serialul si ne punem la savurat ..Stefi inca face puzzel iar apoi o bag la somnic.

Noapte buna si ne auzim maine

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 15+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

piky deobicei ary tine motu dupace ne chinuim cu greu sa il prindem
da imi plac dansurileeeeeeee acu mai mult ca oricand si eu muncesc mai mult decat pustoaicele de 12 ani ca sunt dublu cat ele dar ma tin tare si nu ma lassssssssssss
poop noapte bunaaaaaaaaaaaaadar nu inainte sa va las sa savurati un aricyhttp://picasaweb.google.com/102347085797853723665/AryOctombrie#5524270304755192882

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

salutare gagici!
iaca n-am somn si v-am citit un pic...
am o stare de dezamagire maximaaa...papuci...ca nu stiu ce sa fac sa-mi treaca de-acu sunt exagerata, dar ce sa fac daca asta simt?

Picky, pacat ca exista si astfel de mame! sau pacat ca au parte de copii astfel de femei
ce de nazbatii face motata ta...ia spune-mi: am citit eu bine? face puzzle?

chiar, fetelor...cu ce le mai ocupati timpul la pitici? ca tot a venit frigul si stam mai mult prin casa...in seara asta am constat ca ne mai trebuie ceva material, ca am cam epuizat jucariile

Getike mortal Ariciul

Anna, si a mea musca deocamdata doar eu sau taica-sau suntem "cobaii" si zau ca nu stiu de unde a invatat; tot ce stiu e ca si eu muscam cand eram mica

Ema, te asteptam cu drag!

Cris, ce gospodica esti mataluta! te-a ajutat si mirunica? mi-a placut "smart"-ul...foarte potrivit!

Simina, ce harnicut baietel ai! a mea e mult mai mare si nu zice atatea!

in seara asta i-am dat si Nataliei jumatate de clatita cu magiun si n-a zis ba
iar la meniuri, ca tot intreba Picky...am avut ciorba de perisoare pt toata famila; iar pt maine o tacanita de ceapa cu limba de vitel...si ma tot intreb: o fi buna carnea asta si pt fata?
va pupacesc! noapte buna!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

haideti la o ,perfuzabile[:D},trabuce si vougue

getik ahaaaaa,acum stiu de unde vine si aryci
alic ce-ai patit alic?cin' te-a suparat??chiar ca e frig,dar nici in casa nu stammacar 2-3 ore si tot iesim afara in fiecare zisi in casa,avem ditamai cutia de lego,cuburi cu puzzle,multi mutzunache cu care nde jucam..facem avioane din hartie si le facem sa zboare,cica scriem dar mazgalim cu simt de raspundere tot ce-i pica pe mana,si ne bucatarim amandoua cu simt de raspundere
picky karate/judo m-ar incanta ai e mine,dar sa vedem daca-i place si ei la naiba!!!!!!! 7 limbi???

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Sunt pe aici,beau cafeluta!
Va pup!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Getik, este o scumpa Ary m-am uitat impreuna cu Vladut la ea si asta e poza lui preferata http://picasaweb.google.com/102347085797853723665/AryOctombrie#5524270897689892114
Alice, si Vladut ma mai musca, dar in joaca, nu strange sa doara, si apoi face ham ham, ca e cutu, dar niciodata nu a facut asta ca manifestare agresiva sau cu cineva strain. In plus, as "prefera" sa-i dea un copil o palma decat sa-l muste, pt ca prin muscatura lasa saliva si se pot transmite virusi Am vazut-o pe Naty in pozele pe scaunel, tot o frumoasa e Nu ne-ai mai zis ce mai face? Nu mai fii suparata
Cris, multam de cafea! Ce planuri aveti azi?
Picky, tu meriti bataita, chiar nu poti sa lasi aspiratul! Ai grija de tine, ne-am inteles? Stefi

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
is tehuie de cap, am inceput sa dorm asa cum dormeam eu in tinerete, ca butucul adica
picky o sa fac si foto si o sa pun. eu il dau la innot, fara nici o discutie....asta anul viitor, dupa om mai vedea dar innot tin sa practice
alic fata hai, da ce-ai????? vrei bataie???? ia revino-ti!!! limba, da.... daca iti place si faci oti sa ii dai, e numai muschi la fel ca si inima
simina sarumana
getik nu esti dobitoaca, esti moale si cu bun simt, ideea e ca cu oameni din astia nu e sanatos sa fii asa vazut motata ochioasa.....da are o frezaaaaaaaaaaa de milioaneeeeee
utttaaaa alias ana multumim, multumim.....vad ca m-am inselat, si azi cerul e senin, deocamdataaaa
sper ca nu am omis pe nimeni....
cris fata te-ai apucat de copac??????? hai fata ca vine craciunul si cine va mai fi ca tine??? copac cu flori in toi de iarna?????

Mergi la inceput