**Buburuze de 2009 in actiune (29)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

getik poi hai fata ca astept rosiile alea ca pe nu stiu ce...te-am omis,scuze dar fara intentie
hai sa te ajut si eu......cu un sfat... sit e alambicata la voi,cum bine se vede...tu daca erai fata isteata si pe faza , dupa ce ai auzit faza cu "nenorocita de nevastasa.....",culcai fata, te duceai langa pc si ziceai, da, nenorocita de neastasa care nu se gandeste numai la a-si satisfae ei poftele egoiste, nenorocita care se chinuie sa adoarma acest copil si un la multi ani,noapte buna si pleai ca o doamna din fata pc. sotul tau nu avea ce sa iti zica, ea ramnea in spagat, prietenii ei aveau un punct de placere in a vede ce om e....ideea draga mea, e san u te mai enervezi.....stiu ca e greu, stiu ca te simti pierduta intr-un cerc vicios....cand ai sa te obisnuiesti sa iti pastrezi camul, sa nu-ti fie rusine sa deshizi gura si sa spui ce gandesti....sa vezi cum se schimba lucrurile. sotului tau nu ai ce sa ii faci.....doar sa ii zici....ba, ori eu ori mata, ia nu imi mai complica mie existenta....dar nu e bine, tu ai sa fii cea rea atunci si chiar nu se merita sa fac asta. cand mai vorbeste cu ea pe net....nu mai sta acolo, du-te langa copil, fa-ti treaba....daca comenteaza ca de ce nu vii, ca ai alte treburi decat sa pierzi vremeape net....fi transanta fara sa bati campii si fara explcatii, ca nu esti datore sa dai explicati. cred ca nu vrei sa stii e patea al meu daca facea asa ceva.....sfarsea in a dormi in cu totul alt loc decat in patul lui si-l faceam si de kt acolo in "public" ca sa nu-i mai trebuiasca in veci. eu sunt mai radicala dar mi-a trebuit si mie timp pana sa devin asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

si o idee de mom.....trezeste-l pe al tau cateva zile la rand, atunci cand are somn profund.....sa-l intrebi.....e fain sa te treseasca cineva si sa-ti f u t a somnul????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

I-am facut papica fetei, nu prea a mancat, dar ii dau mai tarziu.
Pe cand spalam vasele fiica mea isi facea cumite de lucru la priza unde e bagat stecherul de la frigider. Incerca sa-l scoata si cum a tras ea a departat si priza, de putea sa-si bage degetele sa se curenteze... i-am dat 3 palme la fund cand am vazut-o si apoi i-am explicat ca acolo face buba rau, dar l-am sunat is pe tacsu sa se apuce sa inventeze o carcasa de protectie, ca nu e prima data cand am gasit priza asa is nu stiam de la ce e..eee acum stiu si daca o mai prind pe acolo o bat pana nu mai pune mana

Cris ce papica buna faci, ciorba de fasole am avut saptamana trecuta, maine fac o tocana de legume la cuptor cu pui si azi m-a pleznit ideea , ca am rosi multe is copate si daca nu le folosim se strica...asa ca fac piureu cu chiftele in sos de rosii, sa vedem imi iese dulce..mmmm...bun...eu de zile intregi ma gandesc branzoaice dar un are cine sa mi le faca .
Cicolata i-am mai dat din aceea alba cu capsuni cate o bucatica, din cand in cand, iar nutela a gustat de la mine cu clatite..in rest i-am mai dat biscuiti cu crema de vanilie ..
Apropo de dansul la bara, i-am povestit si sotului faza asta acum cateva sapt si l-a bufnit rasul.super idee, pai ce vreti si voi, va reprofilati in ton cu criza, nu?!

Getik, Cris asa este, sunt alte femei care se chinuie sa aiba un copil si altele care nu le pasa...si Cris stai linistita ca eu nu am relatii cu respectiva si ea la mine nu vine si invers...ne intalnim intamplator la prietena noastra comuna, doar atat...asa ca sfaturi nici nu ma chinui sa-i dau, ca nu-i treaba mea, pacat de copil..

Chiar fetelor va ganditi la ceva activitati la anul pentru puiuti? Eu deja am stabilit ca de la 2 ani jumate, sau hai 3 o inscriu la dansuri si acum sa vad de la cati ani se fac inscrieri la muzica..ca vad ca o pasioneaza rau dansul...Intr-o zi m-a socat, era dimineata si a auzit clopotele de la o biserica cum bat..iar fiica mea s-a pus pe dansat ..simte ritmul din orice, daca aude cocosul cantand ea danseaza, daca tacsu bate carne ptr snitele ea simte ritmul si danseaza...schimba dansul in functie de ritm, ca-i etno, pop, rock, manea ea se adapteaza...asa ca cine stie poate fac o mica stea ..nu ca nu ar fi si acum

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 15+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

picky nasol cu prizele astea si curiozitatea lore,branzoice nu fac ca nu ma prea momr cu ele,dar am placinta cu branza daca vrei..ma bucur ca cineva totusi gandeste la asentiment cu noi,ca cine ne-a auzit a zis ca suntem nebuni la propriu si si-au facut cruci cu picioarele..georgi,de dansat fi-mea se batzaie numai daca e ancorata de ceva..cum ar fi piciorul de la scaun,piciorul de la masa,tocul usii..acum ma intelegi de ce tot batem noi cu dansatul la bara,nu???,dar cum o sa o dau la gradi,voi opta si pentru 1-2 optionale,adica un dans ca sa se scalambaie si ea oleaca sau mai stii la ce-o avea ea inclinatii??ideea e ca ii voi permite foarte multe,asta si in functie de posibilitati,chiar daca mie mi se pare o pierdere de timp sau cine stie ce ..ideeea e ca fata sa fie incantata de ceea ce va face si sa fie si o practica benefica pentru ea

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Am mai inceput si mai devreme un mesaj dar l-am pierdut.
Picky-nasol cu unele asa zise mame,nasol ptr copiii aceia ca ei nu au nici o vina!Si Stefi e cu prizele?Andutu nu lasa nimic in priza-scoate tot-intr-o seara a scos frigiderul si noroc ca am vazut dimineata cand am plecat la munk ca altfel pana seara se strica tot.
Cris-e tare Mirunica cu dansul numai daca e "ancorata".
Oau ce bunatati gatesti!
Ema-sa poarte Darius geaca sanatos!Sa ne-o arati si noua ca tare curioase suntem!
Getik-m-ai lasat masca cu soacra-ta!Nici nu stiu ce sa zic-decat mult calm sa nu-ti versi nervii pe sot!
Elena-tare de tot 'dictatoarea" Andra!Asteptam poze sa stii!
Anna-voi ce mai faceti?
Lavi-a iesit caninul la Raresel!Sper ca sunteti bine!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor eu nu mai zic nik ary cred ca o sa danseze inainte sa mearga in picioare. de la 4 luni ea este cel mai mik membru al ansamblului iar eu cel mai mare, cu ocazia asta ii raspund lu piky fac 26 de ani pe 29 noiembrie si fac ceea ce am inceput acum zece ani si nu am reusit adica sa DANSEZ.
iar ary este ff incantata la sala la repetitii sa stea in picioarele noastre. si sa dea din cur. si apropo cu ocazia asta am slabit 5 kg si mai vreau asa ca ma tin in continuare de ele.
ema as vrea sa fiu mai transanta dar nu pot si ma ftic ca sunt atat de dobitoaca. dar vreau sa ne lase in pace vreau si eu liniste! cer oare prea mult??
si ultima boacana a lui ary i am facut mot si i l am prins cu un motisor si agrafa, si m am dus pana la poarta sa platesc gunoiu nu a durat mai mult de 3 minute ca ary stiti ce facea??? era cu agrafa si motu in gurita

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Pfff, iar am ramas in urma cu cititul Noi suntem ok, wkd-ul trece intotdeauna asa repede ca suntem cu tati acasa, offf. Nu am mai plecat nicaieri, din lipsa banilor si in plus era si vremea urata... Asa ca am fost in parc, cumparaturi...cele obisnuite de wkd. Tati are o saptamana tare grea la munca asa ca zilele astea nu prea o sa ne vedem la ochi
Vladut este nazdravan ca intotdeauna, plin de energie si din ce in ce ne intelegem ai bine.
Aaaa, voiam sa va povestesc despre doua evenimente petrecute in parc zilele trecute: Primul, se refera la "hoti", mai exact am ramas uimita cum un baietel de vreo 3-4 ani, f bine imbracat, i-a furat lui fi-miu doua castane. Nu era vorba de obiectul furat, ci de faptul ca acel copil stia ca fura si cum sa fure...sa vedeti, prima data la lovit pe Vladut cu un bat peste picioare ca nu voia sa se joace prin preajma lui, apoi dupa ce a vazut ca Vladut are castanele a vrut sa i le ia din mana, am intervenit eu si nu l-am lasat...Vladut de tot punea intr-o tavita si le misca acolo, apoi le lua le muta in alta parte, le aducea iar in tavita si tot asa...asta mic a pandit cand nu era atent si le-a sterpelit cu mare maestrie, le-a ascuns la spate, apoi le-a bagat usor in buzunar cat sa nu observe Vladut si apoi a fugit la bunica-sa ca vrea sa plece acasa Un copil ca asta alta data o sa fure si jucarii
A doua patanie este cu un baietel de vreo 2 ani care s-a suparat ca Vladut se juca unde voia el sa se joace, l-a apucat de mana si l-a muscat de degete, nu a reusit prea tare ca am intervenit eu, apoi tot incerca sa-i prinda mana ca sa-l mai muste Fetelor, atunci am inteles de ce acum cateva saptamani un baietel de vreo 5 anisori ma intreaba despre Vladut daca musca

Picky, te rog lasa curatenia aia, nu da cu aspiratorul in prima clipa in care nu te doare nimic, stai linistita ca sa-ti fie bine tie si bubulinei mici (nu stiu de ce i-am zis asa, probabil presimt ca e fetita ) Ma bucur ca Stefi e vioaie si sanatoasa, ii trimitem multi pupici Imi pare rau ca a afectat-o pe Stefi ca a papat cioco, i-am dat si eu lui Vladut sa guste, dar nu-i place. In schimb dupa clatite se topeste, dar fara umplutura. Si pe Vladut in atrag prizele, dar i-am zis ca nu e voie si acum ma innebuneste, de cate ori vede o priza incepe "iiimmmm, bate izzzz, buba!" asta in traducere inseamna "nu e voie la priza ca faci buba", dar pe-asta cu bate nu stiu de unde a scos-o ca nu i-am zis niciodata de bataie, dar de cate ori zice ca nu e voie la ceva el zice "bate"
Lavi, cum mai e Rareselu, a scapat de febra? Unde sunt pozele? Ma bucur ca ai avut un wkd frumos, exceptand febra puiutului Poze cu Vladut nu prea am mai facut, o sa vad daca am vreuna mai recenta.
Cris, ohooo, ce zi frumoasa de duminica ai avut. Cum ai redecorat, ceva sa ne arati si noua?
Nicuratze, sanatate multa lui Raducu, ce bine ca Andra e sanatoasa tun
Simina, suntem bine, ca de obicei, iesit afara si nazdravanii multe! Voi ce-ati facut in wkd?
Emo, baga poze cu gecuta! Sa o poarte sanatos, bestiuta Sa va fie de bine plimbareala si vremea buna!

Pff, s-a trezit fi-miu, a dormit o ora jumate... si acum ce credeti ca zice?? "uuutaaaaaaaa!"

Pup si fug la uta

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Anna-urat ce povestesti de acei copilasi!Si Andutu cand il scot afara tot la "uta-uta" cere.Sau mai nou cere la "titita" adik sa se joace cu fetite.Si mai e innebunit sa stea sa se uite la copii "po-pii" cum se joaca.
Getik-super ca faci dansuri;am avut si eu o tentativa in liceu dar m-am lasat repede din pacate.
Va pup!O seara placuta!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

simina si eu tot in liceu am inceput si nu am facut nimik asa ca acus scot parleala.
anna tare naspa ce zici u acolo ma lasi cu gura cascata cred ca o sa ajungem incurand o tara numai si numai de hotii daca de la varsta asa mici incepe.
iar cu copilu care musca are el o chestie asa percepe el pe moment, asta din punct de vedere psihologic sunt chesti trecatoare fara urme.aveam la cabinet o doctora care avea baietelu 2 ani si la dus la gradi si ce sa vezi acolo musca totii copii acasa nu ./ a vorbit cu psiholoaga noastra si ia explicat ca au o perioada asa dar trece.
poop ca sa trezit vuvuzela ma duc sa ii fac pozeeeeeeeeeee

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Citat:
citat din mesajul lui getik1

si ultima boacana a lui ary i am facut mot si i l am prins cu un motisor si agrafa, si m am dus pana la poarta sa platesc gunoiu nu a durat mai mult de 3 minute ca ary stiti ce facea??? era cu agrafa si motu in gurita

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Asa tare m-ai amuzat ...auzi la ea cu agrafa si motul in gurita...motul il scotea pe partea cealata...agrafa mai greu ..Acum stiu ca te-ai speriat ca si eu am facut la fel..numai ca la mine incidentul a fost mai grav, dar finalul a fost fericit...Stefi a inghitit elasticul de par si ne-am dat seama dupa faptul ca s-a innecat, noroc ca era fratele meu cu ea, bineinteles ocupat cu pc, dar bine ca a fost, si dupa faptul ca nu-l mai avea in par. L-am cautat peste tot pe acel elastic rosul dar nu l-am gasit..am sunat doctora i-am spus patania, ea s-a amuzat si a zis ca nu avea cum un bebe de 6 luni sa inghita un elastic.....dar l-a inghitit...noroc ca a aparut a doua zi seara in pampers si nu a ramas blocat in intestine...si credema ca luni de zile nu i-am mai pus elastic...i-am luat bentita.....Elasticul e pus la pastrare...amintire de la 6 lunite...normal ca l-am spalat

Am tinut mortis sa-ti scriu tie intai, mai ales ca am citit mesajul tau si tare m-am amuzat...revin cu restul mesajului mai tarziu dupa ce prepar cina

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 15+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput