Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(453)
Raspunsuri - Pagina 7
mihutza11 spune:
multumim ca ne-ati vazut si ne-ati placut!
Mimo in Phx va intereseaza colegii? daca da, da-mi un semn si ma interesez..
Zozelici 
toate o sa se aseze! ai sa vezi!
si ceva activitati de azi:
http://family.webshots.com/photo/2428999840102226680GwLMDl
concluzia ei in masina pe drum spre casa: "Anda picheat.. masinute.. Anda obosit!" ![]()
Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!
mimonix spune:
Neata neata neata si 

si-am sters-o ca-s in urma cu toate 
Zozeee, imi transmiti toate emotiile tale direct si cu vibratie maxima
N-o sa fie usor dar o sa fie frumooos
Si lasa-le naiba de dulapuri negre si paturi cum sunt ele, ca nici n-o sa le vezi de treaba ce-o sa ai si ei putin ii pasa,zau!
Blanka 
Mihu, v-am admirat
sunteti ca de obicei cu n pasi inainte , am murit cand am vazut desenele alea
Si nu, nu in Phoenix ...asa la modul general, daca ai idee de pe la altii unde e mai bine, cum e mai usor, d-astea!
CARAMBA 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
zozela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C neatza!!! Va place? Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
Daa!!!

blonduta dulce! Mihu,e grozava!!

Uitasem
-sa folositi cu placere,noua masinuta!!
Mimo!
Pe mine ma ajuta daca le descarc-pe voi sa nu va afectezeEi nah,camera,am zis:imi inchipui ca-i trendy-fancy si-am rezolvat problema

Zi usoara sa aveti pe la munci,cu totii!

Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!
daciana.t spune:
dragele mele va rog rugati-va pentru mine, pentru bebelusul meu. tatal meu a murit in we asta in spania , nu stiu cand, nu stiu cum. stiu doar ca i-a fost rau a fost dus la spital si nu mai e.....
cum pot eu sa fiu linistita pentru bebelusul meu( si ii doresc asta enorm) si cum pot sa imi plang tatal in acelasi timp 9 pentru ca nu pot fi stana de piatra)
imi cer scuze
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/
Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!
Claudia
+26 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
VALENTINA C spune:
Zoze, mersi
Cand ai zis de trairea la maxim a acestor ultime clipe ma gandeam: exista mai mult??? ca nu cred ca voi auzi vreodata de o persoana care "sa traiasca" mai intens decat tine sfarsitul acestei sarcini.... sau poate o fuga la munte/ mare cu Maria de cateva zile ar fi si mai si...
Luca e ragusit si are o tuse la fel de ragusita, desi rara.. Are o saptamana de cand e "lovit"... Adevarul e ca nici nu l-am tinut in casa decat cand a avut febra si atat. Dar nici n-am avut cum, din moment ce Matei e bine si trebuie scos afara... Asta e partea mai proasta cand esti singura cu amandoi, din care unul bolnavior: unul trebuie " sacrificat". Si azi trebuie sa profit ca Matei e la gradi si sa merg la piata si apoi sa gatesc.
luny spune:
daciana condoleante
...imi pare rau, Dumnezeu sa-l odihneasca! trebuie sa fii puternica, stiu ca e foarte greu acu, insa o sa fie bine, pentru bebe, TREBUIE! si cred ca si taticul tau la fel te-ar fi sfatuit...

zoze ofoffff... te-am citit cu lacrimi in ochi, parca as fi in locul tau..
ziua de vineri e a nostra, stop abonat!!!venim cu papa la voi!! mie sa-mi spui ce-ti doreste sufletelul, doar![]()

olaalaaaa, Valiiii!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
zoze ai offline pe mess!!!!!!!!!!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Claudia,imi pare tare rau

..Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!
Stiu ca trebuie sa-ti fie tare tare greu,cunosc durerea asta,dar straduieste-te,pentru bebeul din burtik,sa fii tare!
Suntem alaturi de tine!

Am vazut pozici dragute.![]()
Eu,tot in incertitudine,stare care ma omoara,voi incepe investigatiile..atat ca mi-a dat peste cap programarea operatiei.
Tea,racita...frig cat cuprinde la serv si acasa...VIATA E FRUMOASA!
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Matei ( 10.04.2008) si Luca