Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(453)
Raspunsuri - Pagina 8
tonic spune:
Claudia condoleante!. E trist ca ti-ai pierdut tatal, ca s-a intamplat acum, dar tb sa te gandesti ca el ar vrea sa fiti bine si ca s-a dus sa aiba grija de voi si de bebe dintr-un loc mai bun.
Suntem toate alaturi de tine si te sustinem.
ramo_cata spune:
claudia
imi pare f rau..trebuie sa fii puternica pentru bebic ,pentru mami tau...gandeste-te ca tatalui tau nu i-ar fi placut sa fii trista ci mereu puternica pentru copii tai
suntem alaturi de tine
zozefata,ce emotii imi transmisesi
ai asa un dar
cu bunelu'.cu grijile tale ca nu esti pe deplin pregatita
ca-mi esti tare draga
mstela
si sper sa se limpezeasca apele si la tine ...sanatate Teutei
mihule ti-am vazut frumoasa ,frumoasa si desteapta

m-au sunat dela gradi sa ma intrebe daca i-amlasat caciulita lui Andrei ca e cam frig in clasa si au vazut ca avea manutele reci...
le-am zis unde-i cipilica si le-am intrebat de caldura,,,cica nu au dat drumul si e cam frig ...pai si daca frig de ce nu dau drumul la centrala????
azi puiul meu s-a comportat oarecum bine...tot a mai plans dar a intrat singur in clasa dupa ce l-am pupat ,i-am spus ca-l iubesc si ca o sa vina tati sa-l ia...
ieri ne-am jucat intruna...la un moment dat a vazut camasile lui ta'su puse pe usa de la mobila,a inceput sa sara ca sa dea cu ele jos...imi zice :Andei nu poate..i-am zis:nu poti mami pentru ca esti mic..el: nu sunt mit sunt mae..am mantat mantae si m-am fatut mae...
imi e deja dor de el
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramo_cata mstela si sper sa se limpezeasca apele si la tine ...sanatate Teutei |

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
zozela spune:
Claudia,condoleante
Imi pare rau!
In Spania? Si-cum faceti?Are cine va ajuta cu demersurile legale? As vrea sa nu-ti asumi tu responsabilitatea asta,e multa alergatura..Ai grija de tine,suna-ti medicul,poate are vreo solutie pt.a te mai linisti.Mai sunt si ceva remedii homeopate,dar chiar nu stiu daca merg in sarcina..De plans-asta e!Nu ai cum sa nu plangi,stiu cum e,dar o sa vezi ca te vei imbarbata singura-porti un copilas in pantec,nu te vei lasa sa-i faci rau

Suntem aici,cu cel putin un umar liber,daca ai nevoie!
luny,va astept cand vreti si puteti voi
De mancarica..vorbim! Daca am nevoie de ceva,strig!Sarutmanuca!
Stela,multa sanatate!

Ramo

E,vezi ce baiat mae ai?!
A priceput si el cum sta treaba cu mantaea

Cata!
Olga,care-i treaba?! Sunteti bine??
Raluca???
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!
Olgutzika spune:
Hello!
Zoze, nu-s prea vesela, suntem toti trei raciti. Radu e crunt de bolnav, cel putin...am vorbit cu doctorita de familie si imi da ea reteta de Clexane, problema e ca nu il gasesc niciunde, pentru ca am un dozaj complet aiurea, o zi de 0,6, o zi de 0,4 si nu gasesc pe net nicio farmacie in Ploiesti care sa aiba din amandoua. Asta oricum nu e un medicament care sa se mai gaseasca la tot pasul. Tot la Bucuresti trebuie sa ajung....si nu-s in stare.
Cam asta de la mine mai important.
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
daciana.t spune:
zoze, fetele va multumesc.
nu nu il repatriem, ne costa prea mult, din pacate. asa ca maine plecam in colo( fara gaza dupa noi, ceea ce ma nelinisteste un pic) sa ne luam ramas bun de la el. o sa imi i-au ceva naturist pentru a ma linisti. am fost la moasa, am pulsul marit, in schimb tensiunea e micuta. sunt agitata si bebe cam simte, incerc pe cat posibil sa ma linistesc...ma rog, sa nu ma mai gandesc! ma simt rupta in 2 si pur si simplu nu vreau sa merg pe nici un drum. vreau doar sa il am alaturi pe tatal meu - si asta e greu sa ma impac...
multa sanatate tuturor!
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/
Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!
Claudia
+26 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Olgutzika spune:
Claudia, condoleante! Dumnezeu sa il odihneasca! Ce sa iti spun? Putine sunt cuvintele in astfel de situatii...
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
Kya spune:
Claudia imi pare foarte rau... Condoleante si putere multa, sa poti depasi momentul! 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
raluca2107 spune:
Claudia, condoleante...stiu doar ca trebuie sa ai grija de bebele tau, dar la fel de bine inteleg ca iti vei plange si tatal. Domnul insa va va da putere si sanatate!
Mimo, pai sa-ti zic eu cu nepotul. A terminat anul I convins sa nu se mai intoarca acolo din cauza vietii sociale. Nu a reusit sa se adapteze deloc, dar deloc. Asta in conditiile in care sora-mea a stat cu el acolo aproape tot anul, deci nu s-a mai pus si lipsa familiei. A incercat sa stea primul semestru in campus, dar nu a rezistat mai mult de o lua din cauza tentatiei enorme a drogurilor, erau la tot pasul, inclusiv unii profesori sunt dealeri. E foarte greu sa fii la mijloc, ori esti in campus, te alaturi americanilor care sunt intr-un fel ca scapati de acasa si o cam iau razna, chefuri in fiecare seara, ori te retragi dar nici nu ai prea multa viata sociala. CU americanii nu s-a simtit compatibil deloc, sunt naivi si "prostuti" cu preocupari ciudate, mentalitatile difera mult prea mult. Singurii prieteni pe care si i-a facut cat de cat sunt europeni. In schimb partea buna e ca sunt conditii excelente pentru invatat, sistemul e foarte interesant si accesibil, foarte deschis si cu aplecare spre fiecare student in parte. Nu are rost sa-ti zic de campus, sali si restul pt ca nu sufera comparatie.
In vara asta, hotarat sa nu se mai intoarca acolo a fost la Roma si a vizitat o universitate americana, unde nu a reusit sa stea nici o ora si a cedat (mizerie, conditii mult mai proaste) Pana la urma s-a intors tot in Sua si vom vedea...
Ideea e ca nu e singurul care imi spune ca e foarte greu sa te adaptezi ca european acolo. Mai avem fetita unor prieteni care a terminat Arhitectura la New York, a ramas cu o singura prietena din cursul facultatii (frantuzoiaca) si acum vrea sa vina in tara sau undeva in Europa, desi studiile si experienta i-ar permite sa lucreze oriunde si i s-au oferit deja oferte super tentante la New York.
In concluzie, poate n-ar strica sa mearga in vizita pe acolo intai, dar sa stea mai multe zile, poate ii piere elanul.
Pe de alta parte am auzi numai de bine de Universitatile din Elvetia, doar ca stiu ca sunt si ff scumpe.
ariel_7000 spune:
Claudia, condoleante! Multa putere sa treceti peste momentul asta trist.
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"