Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(453)
Raspunsuri - Pagina 4
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramo_cata da,Andreea pregatiri de toamna ...anul asta am pus mult mai putin fata de anul trecut..am avut vinete pana pe la sfarsitul lunii iunie...anul asta n-am pus ardei gras,nici pentru umplut nici tocat pt ciorba...verdeata..sper sa pun macar cateva pungute...vreau sa fac neaparat muraturi asortate(maine ma duc sa o iau pe soacra mea de la tara si o sa fac piata prin comuna Gradinari) si as vrea sa fac si niste gogosari umpluti..astea eu le fac ,soacra mea e cu gogosarii si castravetii la otet ,nu face alt gen de muraturi...ea a facut bulionul si zacusca...mai am vreo 5 vinete de curatat dar le las sa se mai raceasca ![]() |
Ma bag sub masa de rusine.
gudinde spune:
Din ciclu' ce gaseste omu' cand bananaie pe net:
Naty, daca se imbogateste P, ii poti sugera un cadou![]()
http://www.omegawatches.com/ladies/constellation/quartz-35-mm/12318356060001
Cand l-am vazut, fix la tine m-am gandit. Din pacate pretul cam taie respiratia.
ramo_cata spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gudinde
Ma bag sub masa de rusine. |
pe ultima suta de metri m-am parlit de numa dar n-am mai avut rabdare...m-am spalat pici'picolea,repede -repejor si acu'ma arunc direct in pat..deci eu va spun noapte buna ,somn usor ,ne vedem maine dis -de dimineata..presimt ca-mi va da Andru trezirea la 7
natynic spune:
...eu cand le aud pe alde Bubu, Bitza sau Ramo ma bag direct in dulap de rusine...
Gudinde, sunt alaturi de tine sufleteste (la capitolul 

). Cat despre ceas...am retinut

, acum astept imbogatirea ![]()
Bai, tusesc oribil si n-am gasit niciun Coughend prin farmacii...
Iulia e si ea mucioasa, zice ca o doare maseluta si mi-o arata (n-a spart). Randunoiul a anuntat adineauri usturime in gat...ufff, urasc schimbarile de anotimp!
mimonix spune:
Suratelor, daca exista viata pe alte planete asteptati-va ca maine ne invadeaza extraterestrii
In seara asta sigur ne-au auzit 
Ptiu, sa nu-i fie de deochi mosului, nu stiu ce P..M..II o manca si cat o bea , dar ceva nu-i in regula cu astia de topaie toti asa la 60 de ani
Oricum , nu mi-am putut lua ochii de la el imaginandu-mi cum a dat el 3 milioane de dolari unui cersetor ![]()
Noapte buna doamnelor, mai ales Gudinde!
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
tuchita spune:
neata!
am dormit pana la 8!
si doar Ili s-a trezit, restul inca dorm!
am muncit ieri de mi-am rupt spatele...am pus zarzavat la congelator si un butoias de muraturi asortate.
ma laud si eu cu ceva, na!![]()
tuchita spune:
stai draga, ca nici nu ma compar cu Ramo!
mai am si eu scapari de harnicie....
momentan mi-e o lene....si e o vreme afara...