Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(453)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata

da,Andreea pregatiri de toamna...anul asta am pus mult mai putin fata de anul trecut..am avut vinete pana pe la sfarsitul lunii iunie...anul asta n-am pus ardei gras,nici pentru umplut nici tocat pt ciorba...verdeata..sper sa pun macar cateva pungute...vreau sa fac neaparat muraturi asortate(maine ma duc sa o iau pe soacra mea de la tara si o sa fac piata prin comuna Gradinari) si as vrea sa fac si niste gogosari umpluti..astea eu le fac ,soacra mea e cu gogosarii si castravetii la otet ,nu face alt gen de muraturi...ea a facut bulionul si zacusca...

mai am vreo 5 vinete de curatat dar le las sa se mai raceasca

Ma bag sub masa de rusine.

Mergi la inceput

Din ciclu' ce gaseste omu' cand bananaie pe net:

Naty, daca se imbogateste P, ii poti sugera un cadou
http://www.omegawatches.com/ladies/constellation/quartz-35-mm/12318356060001

Cand l-am vazut, fix la tine m-am gandit. Din pacate pretul cam taie respiratia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata

da,Andreea pregatiri de toamna...anul asta am pus mult mai putin fata de anul trecut..am avut vinete pana pe la sfarsitul lunii iunie...anul asta n-am pus ardei gras,nici pentru umplut nici tocat pt ciorba...verdeata..sper sa pun macar cateva pungute...vreau sa fac neaparat muraturi asortate(maine ma duc sa o iau pe soacra mea de la tara si o sa fac piata prin comuna Gradinari) si as vrea sa fac si niste gogosari umpluti..astea eu le fac ,soacra mea e cu gogosarii si castravetii la otet ,nu face alt gen de muraturi...ea a facut bulionul si zacusca...

mai am vreo 5 vinete de curatat dar le las sa se mai raceasca

Ma bag sub masa de rusine.

pe ultima suta de metri m-am parlit de numa dar n-am mai avut rabdare...m-am spalat pici'picolea,repede -repejor si acu'ma arunc direct in pat..deci eu va spun noapte buna ,somn usor ,ne vedem maine dis -de dimineata..presimt ca-mi va da Andru trezirea la 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

...eu cand le aud pe alde Bubu, Bitza sau Ramo ma bag direct in dulap de rusine...
Gudinde, sunt alaturi de tine sufleteste (la capitolul ). Cat despre ceas...am retinut, acum astept imbogatirea
Bai, tusesc oribil si n-am gasit niciun Coughend prin farmacii...
Iulia e si ea mucioasa, zice ca o doare maseluta si mi-o arata (n-a spart). Randunoiul a anuntat adineauri usturime in gat...ufff, urasc schimbarile de anotimp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Suratelor, daca exista viata pe alte planete asteptati-va ca maine ne invadeaza extraterestrii In seara asta sigur ne-au auzit Ptiu, sa nu-i fie de deochi mosului, nu stiu ce P..M..II o manca si cat o bea , dar ceva nu-i in regula cu astia de topaie toti asa la 60 de ani Oricum , nu mi-am putut lua ochii de la el imaginandu-mi cum a dat el 3 milioane de dolari unui cersetor
Noapte buna doamnelor, mai ales Gudinde!

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Mimolina mai auzi?
Cat despre cele 3 milione ... ... nu putea sa mi le dea mie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!!!
Copilul meu nu stie ca azi e duminica si mi-a dat desteptarea la 7.30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

neata!
am dormit pana la 8!

si doar Ili s-a trezit, restul inca dorm!

am muncit ieri de mi-am rupt spatele...am pus zarzavat la congelator si un butoias de muraturi asortate.

ma laud si eu cu ceva, na!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Numai gospodine pe aici, ma simt complexata rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

stai draga, ca nici nu ma compar cu Ramo!
mai am si eu scapari de harnicie....
momentan mi-e o lene....si e o vreme afara...

Mergi la inceput