Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(453)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Teacher:

Can you tel the name of 3 great kings who have brought happiness & peace into people's lives?

Student:

Smo-king, Drin-king & Fuc-king

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, m-am uitat pe cutia de Caughend, si scrie mareee "FARA ZAHAR" si la ingrediente" sorbitol, asa ca ... ai liber la el! sa-ti fie de folos si sa fuga tusea. Alex mai tuseste asa, din 2 in 2, de control. Dar ii dau alternativ cu Expectorant V de la Plantavorel, care si el mi se pare super bun.

luny, eu la pete uleioase dau cu Vanish sau cu Oxypower.

mimo...cand am citit "pilda" postata de nico, am simtit asa o strangere de inima si iar m-am autopupat ca am luat decizia buna. chiar sunt fericita in lumea mea "Waldorf"...cu plusuri si cu minusuri, tragand linie, reiese un mare zambet pe mutra mea, care inainte de Teo era atat de acra...

Pe fiica-mea am scolit-o azi cum sa se apere de "agresori". am invatat-o ce stiam eu sa fac mai bine, ca sa scap si anume sa "dea la gioale", adica cu pantoful in fluierul piciorului, ca stiu ca acolo doare tare. . tat'su zicea sa dea cu varful, eu nuuuu, sa dea cu latul pantofului sa fie suprafata mai mare de contact si sa sufere ala mai rau . scuze, ca sunt rea, insa...am scos putin nasul din lumea mea si parca trebuie sa stie si asta. as fi invatat-o eu sa plaseze si un genunchi intre picioarele alora, insa nu m-a lasat tat'su

fug acum, ca lumea mea W. s-a umplut iar de tzoale, ca mi-au sosit coletele cu hainute piticesti. apoi, dupa ce se trezeste mandra, am "comanda" ferma de Harry Potter si Tinker Bell. recunosc, e vina mea, eu am "dopat-o" cu Tinker, pe care o ador.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Doar atat ati putut???
Dudu s-a trezit la 10,40 si daca nu scartaia Mimu usile cred ca mai dormea Si odata trezit el, s-au trezit si fetele, pun'te masa scoal'te masa ...afara pac si musafiri...a adormit la 3 jumate...am strans pana acum nebunia din casa (inca mai am )si ma pregatesc de galagie maxima
Luny, da ...Aurel si Luminita Patru, niste oameni de toata isprava. Sunt de-o seama cu mine si ea s-a apucat de arte martiale de 20 de ani, dupa revolutie...nu mi-a venit a crede, e un sport in care poti obtine performanta la orice varsta! Si Dudu va merge cu siguranta, caci e vorba de un stil de viata, de o anume disciplina...sper sa-i placa, ma rog, asta e o conditie obligatorie!
Iar pentru mine shotokan/karate/judo/wrestling/box...totuna Stii tu, ca aia...Liiceanu, Paler, Plesu si vecinu Pardon
Ariel...multe de zis ...fiecare cu lumea lui
Ramo....eu noaptea cad latalatalatalata
Gudinde, pacat ca nu te duci cu masina Oricum , daca era ALBA pe locul tau, bagai repede niste penalitati la rata de leasing
Va pup ca mai am trebi, din pacate!

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimo, m-ati omorat cu concertele, vreau si euuuu Distractie placuta pt. cine merge!
Mama, ce tarziu doarme Dudu! Stef se trezeste pe la 9 sau 9 jumate cand e Vlad la gradi, dar azi s-au trezit la 8, primul a fost Vlad si apoi l-a trezit si pe el. Acum inca doarme cu ta-su. Eu am terminat tortul si ciorbita si gulasul. Ma apuc de "cateva" aperitive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Ramo....eu noaptea cad latalatalatalata

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
si eu de cand am inceput munca ...doar ce spusei ca aseara am adormit la ora 22 ...mai fac si excepii atunci cand tre'musai sa ma ojez

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

iar de tzoale, ca mi-au sosit coletele cu hainute piticesti.
ce ai primit>ti-am rasfoit site-ul ..pentru fetite ai atatea hainute misto dar pentru baietei de 2-3 ani nu prea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

bai, e soacra-mea la noi. Luca ultra marait, doar e cobza de racit, nu ne intelegem cu el, iar ea-mi tine teorii sa nu-l lasam sa faca ce vrea ca ni se urca in cap. imi vine sa ... -mi iau campii ... cel putin

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

mihap naspa cand se fac comentarii de genul astasta mult???

eu coc niste vintete(asa le zice Andruta) de pe la ora 18..m-am saturat,mai am si niste ardei capia dar ii las pentru maine...mai am putin si termin si niste cartofiori taranesti pe care-i servim cu o grasuta de cotnari,maine am program de bucatarit..again..nu stiu ce sa fac felul 2..fac o ciorbita de pui,un drob de vita dar felul 2 nu am nici cea mai mica idee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Nu pot sa zic decat vai viata mea

Sper ca macar mimo se distreaza.

Miha super naspa cu soacra. Sper ca nu vine des cu astfel de sfaturi.

Ramo, pregatiri de toamna?

Fetelor ca complexati rau cu atata bucatareala. Eu sunt ... cum sa zic diplomatic ... mai zen la acest capitol (a se citi delasatoare).

A propos. Ce mai fac americancele noastre? Fetelor mai dati un semn de viata.

In partea cealalta a lumii cred ca dna Gecko se bucura ca i-a venit soparloiul acasa.

Mergi la inceput

da,Andreea pregatiri de toamna...anul asta am pus mult mai putin fata de anul trecut..am avut vinete pana pe la sfarsitul lunii iunie...anul asta n-am pus ardei gras,nici pentru umplut nici tocat pt ciorba...verdeata..sper sa pun macar cateva pungute...vreau sa fac neaparat muraturi asortate(maine ma duc sa o iau pe soacra mea de la tara si o sa fac piata prin comuna Gradinari) si as vrea sa fac si niste gogosari umpluti..astea eu le fac ,soacra mea e cu gogosarii si castravetii la otet ,nu face alt gen de muraturi...ea a facut bulionul si zacusca...

mai am vreo 5 vinete de curatat dar le las sa se mai raceasca

Mergi la inceput