Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(453)
Raspunsuri - Pagina 2
ramo_cata spune:
bubulinule mor aci' ..iar tort????
ala cu moussurile alea multe cum fu'?
arata excelent
cica Andru se uita la desene cu Pluto,un episod cu tortulet..ii zise lui ta'su ca vrea si el tort..imi luai angajamentul ca-i fac eu un tortulet...ii spune ta'su: i-auzi tati iti face mami tort..la care el zice :fa'tu mami tort..adica face mami tort
..
mai am un pic si plec acasa

we placut

mihatp spune:
randunicile
si noi (adica Luca) cu muci pana la genunchi. doarme rau noaptea. i-am indesit influcidul si pentru ca-i ragusit i-am dat si homeogene (de la Bitza
sursa).
maine plec in delegatie pana joi, la Sovata
. n-am niciun chef sa-i las asa acasa. intr-un fel e bine ca poate scap eu de luat muci... daca scap pana atunci. abia am scapat de o raceala, n-as vrea alta.
as face ceva de mancare, nu stiu ce. cred c-o sa bag la cuptor niste paste.
ma "iau" de gravidute intai...
o
apasat pe zoze
. hai ca un pic mai e si vedem cine castiga "pariul"... blonda sau bruna
olga
tin pumnii sa se imbunatateasca starea de sanatate, sa fiti bine!
acum am vazut ca clabuc e gravidoasa,
n-am stiut, si e aproape de nascare. 
kitzy
, hai ca recupereaza buburuza,
sa treaca ingrijorarea
claudia, cum mai esti cu acidul?
ioana
, cum mai esti? nu te-am mai vazut de mult
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
gudinde spune:
'Neata pe la pranz si de la mine.
Am venit tarziu toata saptamana, n-am mai reausit sa intru pe aici, dar asta nu inseamna ca nu m-am gandit la voi.
Ramo uite de la mine 

Zozelici a mai ramas putin si scoate Maria Sa nasucul
Mimo e vai de urechile mele de pe acum ca se testeaza instalatia de sunet.
Tuchi idei de papa:
- ciuperci la gratar cu o salata din aia mare cu de toate in ea sau cu fasole verde din aia subtire cu usturoi sau cu o mancarica de mazare
- peste cu orez mexican (din ala de la punga care are in el o multime de legume)
- niste vinete din alea de care am mai scris, taiate pe jumatate, curatat mijlocul si umplute cu legume/legume si orez/carne si legume/cane, orez si legume etc. si bagate la cuptor
- sufle de conopida si cascaval
- dovleac (ca am vazut ca a aparut in piata) copt cu scortisoara
Miha
Olga cum merge regimul?
Sanatate tuturor raciturilor.
Zozelici cand mai treci pe la odiseea ta,
si pe d-na Clabuc din partea mea. N-am mai vazut-o de mult pe aici si-mi e dor de ea.
Fetelor v-am pupat pe toate si am plecat la epilat, pe jos, ca mi-e frica pt locul meu de parcare
luny spune:
mi-a cazut pe pantalonii mei noi o rosie din salata, si mi-a ramas o mare pata de ulei

cu ce o scot???
.. acasa nu ma duc sa ma schimb, plec direct la gratar..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
neliaCris spune:
BUNA fetele.
Inca nu am reusit sa ii fac coprocultura lui Cris,pana am gasit loc la peditru sa ii dea trimitereaa...multi copii bolnavi pe acolo
L-am intrebat cum se face,cum prelev eu cacacica fara sa dunez cu ceva,cand o iau,daca face Cris ...dimi sau seara...sa o bag la frigi?cate zile poate sta acolo mai ales ca piticul nu face zilnic si aici recoltarile se fac luni si joi?Si mi-a zis sec...DU-TE cel mai bine la laborator si intreaba sa fii sigura?!
Deci revin la voi,cat se poate tine proba la frigi?
Alta problema e ca el ia zirtec pentru alergie,iar de ieri este racit.Strica cu ceva proba de caca?mai iese?
Revin,sa trezit muciosul
pup
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
neliaCris spune:
Ps:ii dau si paracetamol Supozitoare
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
Clodute spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny mi-a cazut pe pantalonii mei noi o rosie din salata, si mi-a ramas o mare pata de ulei ![]() ![]() cu ce o scot??? .. acasa nu ma duc sa ma schimb, plec direct la gratar..Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
CU DETERGENT DE VASE
luny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Clodute
CU DETERGENT DE VASE Clodute mami de Patrick si cu Karolina |
pus, frecat, degeaba!!
e drept ca nu am aici axion, e ceva lichid..la fel, am incercat frecat si cu sare! nope..Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami33 spune:
| citat din mesajul lui luny mi-a cazut pe pantalonii mei noi o rosie din salata, si mi-a ramas o mare pata de ulei ![]() ![]() cu ce o scot??? .. acasa nu ma duc sa ma schimb, plec direct la gratar..Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
eu pun pudra de talc pe pata si las asa cateva ore. efect garantat
natynic spune:
| citat din mesajul lui neliaCris Ps:ii dau si paracetamol Supozitoare |
Atunci chiar ca nu merge de recoltat!
Altminteri, pt coprocultura poate fi tinut la frigi cam 24 de ore. Pt coproparazitologic nu trebuie la frigider dar stiu ca trebuie din scaunul de dimineata, luat din mai multe parti si trebuie date minim 3 probe, din zile diferite pt ca parazitii si ouale nu se elimina in fiecare scaun. Oricum in problema lui Cris coproparazitologicul trebuie facut, nu coprocultura, asa ca...din kk de dimineata si din mai multe dimineti!

Patrick si cu
Karolina