Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(453)
Raspunsuri - Pagina 17
aliceionescu spune:
Haide, Mariuco, sa-ti vedem nasucul!!! Zoze, sper ca ce-a fost mai greu a trecut si deja tii puiuta in brate!!!
ramo_cata spune:
deci,coughend si baraka sunt siropele naturale?am dat google dat nu-mi dau f multe informatii,plus ca mi se cam blocheaza si calculiciu'asta...
ce-o face zoze?am niste emotii..o sta nas in nas cu pufosica brunetica si cu ochisorii albastrii,bineinteles![]()
mstela spune:

HAI MARIUCA!!!

Ramo, da,sunt naturale si stimuleaza si imunitatea...dar baraka nu e sirop,sunt capsule,se scoate praful din capsula si se pune in ceva.la fel si amla.
Olgu

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
VALENTINA C spune:
Fetelor, am un nepotel Stefan, nascut azi la 9.40. Are 3650 si 52 cm!!!!!

PS: V-am indus in eroare?![]()
sovietica spune:
Ce vreme de... scris pe forum
.Tot dau refresh, doar-doar o veni vreo vste.
Nu mai stiu care graviduta a pus linkul cu Chloë's Birth Story.. cred ca am vazut pozele alea de 3 ori. Asa m-a rascolit.. asa pofta mi-a facut... bb3 il nasc acasa, cu toata familia
(sper ca Cineva, acolo sus, intelege ca a fost o gluma!)
Ca ati laudat-o pe ana, am inteles si m-am mandrit tare
, dar cand m-ati laudat si pe mine (multumesc!), m-am dus la poze sa vad ce ati vazut! eu n-am mai fost pozata demult, si cand mi-am vazut imaginea, am zis cam asa: macar la un stilist de par sa ajung, ca la restul nu prea mai am ce sa fac!.
So, daca stiti un stilist de par care nu jupoaie omul (ca presupun ca pe datorie nu exista
), si care sa fie mai aproape de aria lui Vanghelie, poate ma atentionati si pe mine...
Tonicuscra, deci ochiul soacrei s-a declarat multumit. Te avertizez, sa nu zici ca n-ai stiut, Ana e cam lenesa
-la mers cel putin
Vali, ti-am admirat frizura
. Si cizmele de cauciuc sunt dementiale! de unde si cat?
Ariel, am adaugat paxeladinul la dosar, poate il conving pe Omu sa ia. Care om, tuseste infiorator de 2 luni, sunt super frustrata ca nu i-am dat de capat! nici eu, nici doctorul.
Ramo, asa ziceam si eu, noroc cu cei dragi! Sora m-a dus in vacanta, mama ne-a facut conserve si bunatati pentru la iarna, sasa a scapat de pampersi, am trimis-o si pe tanti care ma ajuta la curatenie, cumva-cumva o scoatem la capat.
Taree Andrei, pus pe sotii 
Olgu, m-am uitat la DPN-ul tau. Si eu pe la varsta asta de sarcina aveam vise despre nastere prematura. Mult a fost, putin mai este. osafiebinee!
Abia astept sa ti-l vad pe Sasha al tau. Aliosha, pardon 
Mihu, v-am admirat in poze
cum vorbeste ea mixt ce scumpa e! 
Luny, nasol ca aveti de munca sa ii dati siropelele :( sanatate!
Stela, eu am gasit baraka doar sub forma de ulei incapsulat. Amla o am praf la capsule si preparam limonade la copii. Dar de cand am vazur ca Imunice are si amla, nu ma mai strofoc. Acum le dau Imunice direct. Si lui sasa inainte de seringa cu sirop ii dau si mecamementul (baraka)
Eu sunt cam in dubii daca sa il mai las pe Sasa la gradinita, ca de 2 zile a reinceput gradi lui cea veche si deja si-a schimbat atitudinea acasa, s-a facut mai rau, o impinge pe sora-sa, o musca... el a stat 2 luni la o tanti educatoare la curte impreuna cu inca 2 copii dati acolo, unde s-a simtit foarte bine. Doamna era foarte iubitoare dar si diplomata cu copiii, ii scotea zilnic in parc, se jucau cu labradorul ei... Venea sasa numai ranjind si plin de viata si de afectiune. Dar noi ne-am gandit sa il bam inapoi in cadrul legal si cazon. si acum ne scarpinam in cap.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
numeioana spune:
Buna, fetele! Am intrat sa-i transmit si eu condoleante Claudiei... Imi pare f. rau! Incearca sa fii tare!
Zoze, sunt alaturi de tine si ma bucur ca astazi in sfarsit o s-o tii pe Maria in brate. Hai Maria!!!
Si noi luam Baraka de ceva timp, dar si vitamina C pt copii. Baraka cu greu l-am convins s-o ia, desi el e fan medicamente
, pentru ca nu sunt capsule cu praf, (sau poate Stela a gasit asa...eu nu) ci capsule moi cu ulei de chimen negru in interior si nu poti scoate uleiul ala... trebuie luate asa cum sunt. Dar acum David le ia incantat. In rest mai luam ulei Lysi, atat. De o luna am scapat si noi de Pampers. Si zi si noapte suntem fara, desi nu dadea semne sa vrea. Pur si simplu nu i-am mai pus, dar nici accidente n-am avut.
Am vazut ca v-a transmis cuscra cate ceva despre noi. Iris e bine si dr. a zis ca de Craciun o punem sub brad
. Doamne ajuta!
Valen, sa-ti traiasca!
mami de David si Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
sovietica spune:
Vali, sa iti traiasca nepotelul!! 

sa fie sanatosi, si el si mami!
recunosc ca mi-au trebuit cateva secunde sa procesez :)
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara