Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(453)
Raspunsuri - Pagina 11
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Gata, s-au internat fetele. Curat, lume draguta, asteapta investigatiile. Ne tine la curent, ovcors! Si noi ii tinem pumnii Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia |
Doamne ajuta!

mstela spune:
Zoze,tinem pumnii sa fiti bine si totul sa decurga mai mult decat perfect.

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
ramo_cata spune:
salut! pauza de 
zoze
sa faca incalzirea pana maine
si o sa fie bine
si io love iu![]()
mimo
f tare mimu
va
pe toate si va doresc numai bine
blankar esti bine?
mihatp spune:

eu sunt la curs, plictiseala mare la cyrs, informatii de gradinita. mi-am luat laptopul in curs, asa ca sunt cu un ochi pe voi![]()
zoze, Doamne Ajuta! sa fie totul bine, cat mai repede acasa. sunteti pe maini bune, asta conteaza!
mimo, am ras infundat, sa nu deranjez linistea din curs, tare Mimu! sanatate Teodorei
bitza, si Luca il striga pe dan "Misu", asta ii ese porecla in gasca noastra si ma mai scap si eu... des...
aricel, cum mai e Alexuta cu colegul cu foarfeca?
stela cum mai esti cu durerile, au plecat?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mstela spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mihatp![]() stela cum mai esti cu durerile, au plecat? |
Mai sunt,nush ce Dumnezeu am,sunt dereglata total.
sa vedem ce zice maine dr.
bafta la curs...fugi si ia o gura de aer proaspat,daca tot e neinteresant.mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
bitza037 spune:
hello
ce fac fetele?
Zoze, tin pumnii stransi
daca ai nevoie de ceva da de stire!!!!!
Miha sunt haiosi rau astia mici......am vazut aseara ca ai scris pe forum si voriam sa ne conversam dar era ceasul 11 noaptea , cred ca dormeai deja
ca sa nu te plictisesti la curs, stai cu noi pe forum
Roxana Claudia spune:
Zoze - sunt alaturi de voi si eu! Astept cu nerabdare vesti!
Roxana mami de
Robert (18 feb 2008) si
Catalin (5 iunie 2006)
bitza037 spune:
Ce faci Roxi??ce-ti fac frumosii tai de baieti???
chiar dimineata eram la metrou la Brancoveanu si ma gandeam la tine ca nu am mai vb de mult
VALENTINA C spune:
Gata, am luat Omron si a si stat 1 minut cu masca pe fata!!Sa speram ca doarme si el mai mult tura asta..
Nicoleta spune:
Neata!!
Noi azi acasa, m-au sunat astazi cand eram la curs sa.l iau pe Matei acasa ca nu se linistea nicicum, plangea mereu. De la gradi la medic, are muci, tuseste de la ei, tine mainile in gura mereu, nu prea mananca... siii, in afara de masele crescande, am aflat ca are si o infectie bacteriana. A primit antibiotic, 3 zile, o data pe zi, joi mergem la control. Iar sotul meu va face astfel incat sa ma pot duce la curs in continuare, si-a mutat treburile de la 1 incolo! Faina multinationala asta!
In rest... cum ne stiti, inca in apartamentul vechi.
Am citit tot pana acum, din mareata umbra, dar cum nu mi-s in toate apele, nu am scris, sa nu va tulbur :).
I-as spune totusi lui Mimo succes la prezentare, sa-si ia si pantalonii de piele si microfonul la ea! 
Sanatate tuturor bolnaviorilor!
Va pup si mai viu io pe-aici!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

cu
Ioana-Sofia