Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(453)
Raspunsuri - Pagina 10
Nicoleta spune:
Zoze
Va fi bine! Va fi foarte bine! Te pup apasat!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
ariel_7000 spune:
zozeeee, maine??? adica azi???? Doamne, vine Mariuca draga! Doamne ajuta, sa ai o nastere usoaraaaa si recuperare rapida! Mariuca sa fie papacioasa, necolicioasa, cumintica si dulcica! 
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
mimonix spune:
Cafele 

apa calda , prosoape, alcool...
Hai Zoze, Hai Maria!

Si lautari :
Zi mare neicusorule
Dane,rabdare si tutun 

Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
mimonix spune:
Despre Dudu
: "Avem...atot(iaurt)?"
Ieri a debutat seria de "avem...?" Dupa "undoe? (unde e?)" si mai ales dupa "de seee?" care a ramas de baza . E tare scump!
Despre Teo: greata, subfebrila, kk moale 
Ma termina, i-am dat Ercefuryl sper sa-i treaca repede
Ce-o fi mancat, cu cine s-o fi pupat , ea stie 
Despre mine: am revolutionat departamentul, am taiat din radacina, am facut proceduri noi...rezultatul: prezentare schimbari joi, in fata tuturor mai marilor , in limba engleza. De see? , vorba lui Dudu...Nu ca n-ar fi de bine, dar eu nu-s tare la capitolul asta...ma pierd, nu-mi gasesc cuvintele, stiu eu...e naspa
Aseara , ma vaitam la Mimu . La care el , sta asa, se uita la mine si zice :
"hai draga, ce ti-e greu? incepi acolo cu "dear cfo, cto, coo......moo, boo, cco and the rest of you ....screeeeaaammm! let me see your fucking hands in the air 
" 

Ce-nseamna bai prea multe concerte la viata omului
Cica "nu l-ai vazut pe mosu' ala de Ozzy ???"
Am ras o ora , cu lacrimi am ras ...si sunt sigura ca joi , cand o sa-i vad p-aia : coo, co, cto si alti oo o sa ma bufneasca rasul 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
cami33 spune:
Neata!!
Azi vine Mariuca, nu maine???
Iar sunt defazata???

CURAJ, ZOZELINA!!! 

Claudia, condoleante!
E foarte trist...
Aricel, ai gasit cadoul acela despre care am vorbit noi??? Nu de alta, dar sunt exact in aceeasi situatie acum
si nu gasesc nimic potrivit
. Poate ma inspiri tu...![]()
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Aseara , ma vaitam la Mimu . La care el , sta asa, se uita la mine si zice : "hai draga, ce ti-e greu? incepi acolo cu "dear cfo, cto, coo......moo, boo, cco and the rest of you ....screeeeaaammm! let me see your fucking hands in the air ![]() " ![]() ![]() Ce-nseamna bai prea multe concerte la viata omului Cica "nu l-ai vazut pe mosu' ala de Ozzy ???" Am ras o ora , cu lacrimi am ras ...si sunt sigura ca joi , cand o sa-i vad p-aia : coo, co, cto si alti oo o sa ma bufneasca rasul ![]() Simona,mamica de Teo (17 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |

CRIMINAL Mimu tau !!!

Olgutzika spune:
Zoze, drum bun si bafta! Tinem pumnii, normal!!!
Mimo, am ras amandoi cu lacrami 

Nu mai pooooot!!!
Cami, maine vine Marie, pe Zoze o interneaza cu o zi inainte.
Hai ca nu ma mai vait de nimic, mi-au trecut toate dupa atata ras 

Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
VALENTINA C spune:
Hai ca apar si eu cu o intrebare: cine si-a luat aparat de aerosoli de curand? Kya sau Luny? Si de care??? Tot dau cautare in forum, dar nu merge...
Luca s-a trezit haraind si mi-a zis pediatra ca daca Ambroxolul nu da semne de mai bine, sa-i facem aerosoli... Si decat sa imprumut, mai bine cumpar, ca sigur voi mai avea nevoie de el...
Am ochit un Omron C28, vad ca e cel mai des intalnit in cautarile de pe gogu..
gbutucica spune:

Sunt bine ( intreaga adica) , m-am intors.
Ela poti conta pe mine si aveti grija.
Claudia
si condoleante , alte cuvinte sunt de prisos.
pt restul o mare si big hug un mare si big kiss
si aveti grija de voi.
Olgutzika spune:
Gata, s-au internat fetele. Curat, lume draguta, asteapta investigatiile. Ne tine la curent, ovcors! Si noi ii tinem pumnii ![]()
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia