E normal sa nu ne intelegem...
Raspunsuri - Pagina 4
daniela_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui accept92 Unde in viata asta ai sa mai 'vezi' asa ceva decat pe un forum? E interesant totusi, nu? |
totusi da, interesant dar...
Tocmai, ca e cam restrinsa experienta.
Nu va suparati dar o piata sau un forum, un loc de discutii, un loc populat, aglomerat...ceva in genul descris mai sus nu prea reprezinta si nici descrie deloc gruparile ...( sau grupurile???) formate cu truda cu DC decit la o privire de deasupra.
Cam ca atunci cind te-ai ridicat prea sus din cauza de balon, si brusc dealurile brusc buff..stai asa.. ca ce munti sint astia, c-or fi dealuri, c-o fi c-o pati, dar stai ca pun eu zmeul pe ele..si am si buzdugan de-o fi, ii sparg cu pecetea...tigidim/tigidim/buf/trosc/ buf/powow/pow
cam asa.. e ... acum, mai degraba.
sau era mai devreme.
Sau prea tirziu.
Victoria_mami spune:
Yo zic ca si mai grav ar fi sa intre si sotul si fostul... si sa se mai si inteleaga
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
viviana spune:
Daniela_b Grupurile, gruparile astea sunt normale. E instructiv sa le observi.
Ne strangem/restrangem si noi in functie de afinitati si de pasiuni comune.
Cu toate ca eu nu am simtit ca fac parte din vreun grup sau nevoia de a fi parte. Dar aici nu e vorba de mine...
Hmmm! experienta restransa? N-as crede!
Unde mai gasesti un tablou atat de fascinant si divers?
Si muntii aia... Decat sa dai cu palaosul si sa consumi tusul pentru pecete mai bine te asezi turceste si tragi dintr-o narghilea.
Sau pui de-un teleferic.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Delia21 spune:
Accept92,tare imi place ce ai scris....doar ca nu prea m-am regasit pe acolo...eventual la categoria "tinere sperante" care nu mai sunt chiar asa de tinere...la 31 de ani.Fain subiect
luisa1983 spune:
Da, chiar foarte interesant!
accept92, esti una dintre miile de femei de aici careia ii pasa, un motiv ar fi faptul ca esti cadru didactic (ceea ce nu este o conditie ) si fii sigura ca intentiile tale (si nu numai ale tale) au o tinta sigura altfel, numarul membrilor DC nu ar fi atat de mare!
,,Adevaratul intelectual este un om senin, nepartinitor, tolerant, un om dispus sa discute, sa polemizeze urban, de la egal la egal, un om care se tine strāns de principiile logicii si ale adevarului si care nu tine sa aibe dreptate īn afara lor." Ileana Vulpescu... si : ,,Eu pot sa numar pe degete prietenii pe care-i am, dar cu ei vorbesc ca si cum as vorbi cu mine. Iar cu lume, īn general, ce rost are sa stai de vorba daca nu spui ce gāndesti?" I.V.
Posibil ca aceasta modalitate de a ,,vorbi" /socializa ofera si oportunitatea de a spune ce gandesti.
accept92 spune:
citat din mesajul lui luisa1983 accept92, esti una dintre miile de femei de aici careia ii pasa, un motiv ar fi faptul ca esti cadru didactic (ceea ce nu este o conditie ) si fii sigura ca intentiile tale (si nu numai ale tale) au o tinta sigura ,altfel numarul membrilor DC nu ar fi atat de mare! |
Multumesc luisa1983. Nu merit totusi sa fiu luata prea in serios, sunt departe de 'adevaratul intelectual' si nici cadru didactic nu sunt. Doi ani am lucrat in invatamant, nici definitivatul nu l-am dat. Nu vreau sa par ceea ce nu sunt. Multumesc totusi.
My_Lady0091 spune:
daaaaaaar, ar fi "anormal"..daca ne-am si intelege?
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |