E normal sa nu ne intelegem...
Raspunsuri - Pagina 3
elaga spune:
Viviana, ce sedinte interesante aveti voi la bloc, la noi e doar harmalaie, fara nici o ocheada.
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mediajust Accept, la o sedinta cu parintii ai participat vreodata? Acolo sa vezi! |
Mi-ai luat vorba din gura!
accept, imi place subiectul tau, imediat mi-am imaginat grupul de care vorbesti. Doar aici este posibil asa ceva.
Doamne, cate beri am bea cu voi (eu si Tora)...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
nelia spune:
Si mie imi place subiectul, si eu mi-am imaginat de multe ori grupul descris de Accept.
Rufus, dar macar tu nu mai incertitudini: voi stiti sigur ca va cititi unulpe altul pe forum, la mine sotul ma tot ameninta ca daca nu fac nu stiu ce... intra pe forum si spune tot. Si cica stie si unde sa intre, care, adaugat la faptul ca mai intra de multe ori pentru ca ii place cum e organizat... imi tot da palpitatii de fiecare data cind scriu ceva, daca a citit totusi...
Dar, in ciuda neintelegerilor, eu spun ca acest forum a facut un lucru minunat: ne-a adus aici, la o masa virtuala si, uite asa, fiecare cu o cafea, cu un coniac, cu un pahar de vin sau o sticla de bere in mina, se trece de la antipatie la simpatie si... invers. Dar vad ca tot pe aici sintem cei care vor cu adevarat sa fie...
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
My_Lady0091 spune:
...dupa descrierea ta accept....parca am fi clan de "macaronari"...si imaginea care mi-a ramas pe neuron...e o masa mare...cu un buton in mijloc pe care scriecine apasa primul are dreptate...mult fum,un neon care bat pe crestet si in ochi...toate persoanele imbracate dupa caracteristica principala a lor...
si multa harmalaie..susoteli..contradictii..
"smocaiala" virtuala...compasiune pe bisericute..
sustinere...fulgi..praf...si apoi discursul de final al entuziastului...
seamana cu poezia lui G.Toparceanu "Acceleratul..."
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Grace spune:
Accept, e normal sa ne intelegem si sa nu ne intelegem.... Intelegerea asta poate fi ca o "matase", ca o "dantela" sau ca o "portocala cojoasa pe care te chinui sa o o cureti putintel cu putintel". Unii cauta entertainment, altii spatiu, majoritatea insa prefera coridele. In orice caz mireasma nu emana doar de la o singura persoana ci si de la cei care sint cu ea... poate fi de ciocolata sau de varza acra... toate-s bune daca nu-i exces...
Ideile sint ca senzatiile iar senzatiile sint instabile si incontrolabile, oamenii creeaza ideile, iar acestea din urma formateaza persoana.... restul, personalitate si discernamant sint ca ideile... care sint ca senzatiile samd... Sa ma impusc cu pusca care pusca numai puscoace?
Luna1 spune:
citat din mesajul lui nelia la mine sotul ma tot ameninta ca daca nu fac nu stiu ce... intra pe forum si spune tot. |
Si ce are la dosar?
Mie imi place grupul asta sui asa, nu stiu daca pe strada am vorbi vreodata, nu stiu daca e un grup din care as face parte din viata reala, insa virtual e un grup beton, care, culmea, ma ajuta in viata reala. Nu de putine ori ma intreb, cand am vreo problema, ce-ar zice fetele de pe forum daca lea-s expune problema mea?
Cu sotu' am rezolvat-o, daca intra pe aici ii trebuie optiunea aia "translate" si cum traducerile sunt aproximative nu cred ca are ce citi.
Un fost iubit? N-ar fi rau, mai aflam si noi una alta.
Unde-i mai Guestus?
My reason
Luna1 spune:
citat din mesajul lui Grace [ Ideile sint ca senzatiile iar senzatiile sint instabile si incontrolabile, oamenii creeaza ideile, iar acestea din urma formateaza persoana.... restul, personalitate si discernamant sint ca ideile... care sint ca senzatiile samd... Sa ma impusc cu pusca care pusca numai puscoace? O concluzie este locul in care te-ai plictisit sa mai gindesti... |
Pe mine m-ai pierdut de pe la al patrulea cuvant, cred ca ma paraseste limba muma.
My reason
corap spune:
sincera sa fiu, eu mi l-am imaginat pana acum numai pe celcesforaie - adica coforumistii or fi sau nu reali, da' celcesforaie e absolut viu. viviana
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
viviana spune:
Corap:
Ei uite asta ar trebui sa-i dau sa citeasca!
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
iulianm spune:
Va mai dau un motiv pt neintelegeri, legat de diferitele tari si respectiv limbi la care sunt expusi participantii la discutii .
http://www.nytimes.com/2010/08/29/magazine/29language-t.html?_r=2&pagewanted=1&ref=general&src=me
Cu scuzele de rigoare, articolul este in lb engleza. Mie mi s-a parut interesant.