Prietene la bine si la greu - 59
Raspunsuri - Pagina 15
Flavours spune:
Buna ziua,
remember me? :)
nu am mai intrat de foarte multa vreme pentru ca desi la computer ajung, intru rapid pe mailuri, pe fb si apoi il las deschis, dar nu ma lasa bebe sa citesc din urma ca sa prind si eu firul discutiilor.
azi Tudor face 11 lunite si nu imi vine sa cred ce baiat mare am!
pana acum nici un dinte... mai e cineva stirb?
merge de-a busilea, sta in picioare, danseaza, a invatat sa se urce pe scari, sa isi deschida tarcul, sa incerce sa bage stechere in prizele cu capac, sa manance scame, frunze, pamant, sa sape cu manutele in gradina, sa deschida sertare si sa le goleasca de continut, arata cu degetul tot ce vrea, pofteste la farfuriile altora si la paharele lor si plescaie ca vrea de acolo, e autoritar si incapatanat, etc.
adora sa fie pupacit si uneori vine singur la iubit.
am prins ultimele discutii cu bebici raciti - supa de gaina nu e doar babism - are cisteina care fluidizeaza mucusorii, putin usturoi pt ca are alicina si vitamina C, daca se poate din sursa naturala - exista extrasa din fructul amla si din alte fructe.
mamica lui Tudor (04.11.2009)
Tudor in filmulete
ralu_seby spune:
Off, Stephy, Lyly, Coque, Ionela si pt pici.
Vitamina C+macese ne-a recomandat-o si noua pediatra, 5 picaturi 1-2 ori/zi. E f ok, doar ca e cam acrisoara..
Siii... Tudor, Radu si Iustin!!!
Cu scuze si pt de ieri: Amalia, Sabina, Mihai, Eduard si Ana-Maria!!
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
broscuta_80 spune:
pentru ieri
Amalia Teodora de mamix Licurix
Ana Maria de mamix Angi_san
Sabina Ioana de mamix Ancutza
Eduard Cristian de mamix Cristinica09
Mihai de mamix Ali76200
si pentru azi
Tudor de mamix Flavours
Radu Stefan de mamix Tinonino81
Cezar Iustin de mamix Shtephy
numai baieitei azi
Last but not least tati de Santiago fie ca viata ta alaturi de mami monis si bebe Santi sa fie frumoasa ca un cantec si emotionanta ca o poezie de dragoste...
Mai revin daca ma tin bateriile, ca azi sunt terminata
monis5 spune:
sarbatoritilor zilei!
multi pupici si pumni stransi piticutzilor bolnavi, sa treaca iute (si Santiago a tusit azi de vreo 3 ori la rand, sper sa n-o fi dat ieri de gard cu frigul / imbracatul etc... a reinceput distractia: oare e bine imbracat, oare nu e prea gors, oare ce sa-i dau azi pe el, cum e afara.....
multumim mult de urari, i-am transmis lui tati
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
monis5 spune:
Flavours bine ai trecut pe la noi . Pupici sarbatoritului
Ionela
Shtephy si eu am auzit diferite variante de administrare Oscilo la bebelusi... nu mai pricep care e adecvata...
Coque super articolul cu febra. Pupam Mateiul
Diana pupici back si voua!
Dankutza in prima pagina gasesti link la retete bio - homemade, postate de Andre, pentru spalat pardosele, rufe, vase etc
gabitza35 spune:
neata....
La noi incepe cumva sa se reglementeze situatia cu trezirile noaptea marca Dragos,de vreo 3 nopti nu avem decat o trezire pe la 2-3 pt bibe si clasica de la 6 (odata cu Eva),nu mai avem treziri de apa, mangaiat ,acoperit.Cred ca se trezea si ca ii era frig,pentru ca de fiecare data il gaseam total descoperit....am fost ieri la C&A si am luat un sac de dormit. S-a lasat cu mult mai putine proteste decat ma asteptam prima lui culcare in sac;atata timp cat poate sa se ridice in picioare pe marginea patutului (si poate pt ca sacul e de 80 cm) e fericit si multumit. In seara asta experimentez pe Eva,si daca nu riposteaza nasol ,merg si ii iau si ei.
Am trecut si pe Nan3,si,spre dezamagirea mea,nu mai merge sa le fac bibe la 6 ca pana acum,pe intuneric si in liniste,cu ochii carpiti de somn, trebuie agitat bine si nu pot face asta in camera ca il trezesc pe cel care doarme,asa ca va trebui sa ma extrag din pat si sa ma duc in bucatarie(brrr) sa prepar.
Azi dupa ce s-au trezit si am luat bibe la spalat,cred ca un sfert din cantitea de lapte era nedizolvata;le preparasem ca si pana acum ,cu laptele la temp camerei...probabil va trebui sa bag in circuit iar termosul sa am apa mai calduta.Colegele de LP,voi cum procedati?
La multi ani sarbatoritilor de sambata, duminica si azi
Ma bag la recuperari.
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
raluci_b spune:
Saluti, La multi ani sarbatoritilor,
Fetele cu puii muciosi si bolnaviori, pedi a mea mi-a recomandat ca pe perioada cat este bolnavior sa iau eu 2 capsule de Vit C (CTB)/zi.
va pup
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
coquelicot spune:
Raluci, sa iei tu pentru ca il alaptezi and stuff sau sa iei tu ca nu e bine sa dai la bb direct?
Tu ii puneai lui Bubu picaturi in nas?
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b Saluti, La multi ani sarbatoritilor, Fetele cu puii muciosi si bolnaviori, pedi a mea mi-a recomandat ca pe perioada cat este bolnavior sa iau eu 2 capsule de Vit C (CTB)/zi. va pup by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2 |
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui coquelicot Raluci, sa iei tu pentru ca il alaptezi and stuff sau sa iei tu ca nu e bine sa dai la bb direct? Tu ii puneai lui Bubu picaturi in nas?
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009) |
mi-a zis sa iau eu special CTB ca este cu eliberare prelungita si lui nu ii puteam da. Asa sigur ajunge si la el si varianta asta este mult mai buna si eficienta. asa picaturi ii mai dau si eu
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
monis5 spune:
am descoperit super papa : tulpina de brocoli, curatata ca si cototrul de varza si pus cu sare . E mai buna si decat cotorul de varza si decat gulia. (acuma sper sa nu-mi mai creasca vreo manutza pe undeva )
cine-mi spune si mie cum se mananca semintele de in?