Prietene la bine si la greu - 59

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Coque eu dau oscilo la sfatul pediatrei Stefaniei ,nu al unui homeopat . Zic asta pentru ca pediatra lui Iustin nu are nici o parere despre remediile homeopate ,deci nu am o a doua opinie. Si in plus am mai auzit de mamici carora li s-a recomandat sa dea cateva granule drept doza ,nu intreg tubul . Dar la Stefania a functionat in cateva cazuri schema cu un tub dimineata ,unul seara timp de 3 zile. Acum ii dau direct in gurita granulele ,iar cand era mai mica ii dizolvam in apa si ii serveam din pahar un tub pe zi timp de 3 zile. Din pacate nu imi amintesc deloc cat era de mica si nici cand mi-am dat seama ca ii face bine. Acum e clar ca o ajuta sistemul ei imunitar ,dar totusi cred ca o contributie are si oscilo ca nu e prima data cand e sanatoasa dupa 2-3 zile de raceala .
I-am administrat si lui Iustin 1 tub pe zi /3 zile dar nu imi dau seama daca l-a ajutat. Vedem daca tin mucii 2 saptamani sau pleaca mai repede .

Imi pare rau ca-i bolnavior Mateiutul ,sanatate multa .
Cred ca intr-o zi ,doua trebuie sa cedeze mucii aia grosi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Cu intarziere intru sa-ti urez si eu "La multi ani!" David, sa fii sanatos, sa ai noroc in viata si mami si tati sa fie mandri de tine.

fulgusorilor care implinesc mai multe lunite

Mergi la inceput

Dia multumim . Imi pare rau ca-i si papusica ta cea mica racita. Sanatate multa ! Au fost "darnici" fratiorii? Si iupiii pentru un nou dintisor .Chiar ,parca eruptiile dentare scad imunitatea organismului ,asa-i? Sau visez eu cai verzi pe pereti ?

Spre rusinea mea ,nu stiu exact cum mai e sora-mea. Era mai bine si nici n-o mai muscase ,dar nu stiu cum au mai evoluat lucrurile .

Ce bine ai zis ca au acces toti prostii la internet . Iar m-am torturat nitel ,am deschis din nou linkul dar n-am mai putut citi multe comenturi .Dar gata nu-i mai bag in seama.

Mergi la inceput

Doris ce faci ,ce face italianul mic ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Mneata!

Muuuuuuuulta , sa curga in veneeee!!

Sa-nteleg ca si la voi a fost p noapte grea?

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneata si de la noi

Eu va citesc din umbra. Nu ma simt capabila sa ma mobilizez sa fac nimic nimic. Ma straduiesc sa-mi beau cafeaua.... si in paralel urmaresc una bucata pici care se joaca pe covor.... si ma intreb cand va renunta la jucarii si la dans pentru a veni sa-mi fure tastatura.... Danseaza de zor.... ba nu... nu mai danseaza... m-a vazut ca am butoane asa ca PAAAA

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Plusez ua si va spun ca si la noi mucii curg rauri, si tot asa n-am ce aspira. nu poate sa manance deloc solide, am incercat de 3 ori ieri si azi si vomita, ca se ineaca, azi mi-a vomitat muci
a dormit foarte foarte prost azi-noapte, juma de ora dormea si juma se maraia sau se juca cu ta'su eu n-am dormit deloc. am chemat-o pe bunica sa stea putin cu el sa dorm si eu o ora macar

Coque, oscillo ne daduse si noua pediatra, la racelile anterioare, un tub pe zi, jumi dimi si juma seara. sanatate mateiului

Shtephy, Dia, sanatate si voua si micutilor vostri

ce sa mai, sanatate tuturor, a venit toamna cu moda racelilor

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Neatza,

Lyly, Stephy .
Vad ca Matei a inceput sa produca muci, tuseste si se ineaca cu ei, ii curg in gura, dar este vesel si se joaca, se simte mai bine. Ieri a dormit toata ziua, cu 3-4 ore pauza si s-a culcat la 8 jumate.

Nici Matei nu mananca nimic, face eforturi sa suga, saracuztul, dar sunt happy ca e jucaus.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

O chestie interesanta despre febra & Co.

Mergi la inceput

A-propos Lyly, eu am aplicat ceea ce citisem pe la dovlecei, sa le dai Vitamina c copiilor, asta ajuta si la scaderea febrei. Matei nu avea febra ieri (i-am dat pentru imunitate), insa ma gandesc ca asta l-a ajutat sa isi revina, e u mult mai bine si mai vioi azi.

Am luat picaturi de la biofarm, scrie pe cutie ca la varsta lor se dau 9-10 picaturi.

Mergi la inceput