Prietene la bine si la greu - 59

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

inainte de a dezerta...urez si eu La multi ani luniversatilor zilei si lui tati de Santiago!!Multa sanatate si numai bucurii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata la pranz!

tati de Santi multumim de cinste si dedicatiuni, dar eu una, vreau si o dedicatiune cu instrumentul cel nou
petrecere frumoasa in calitate de tatic!

luniversatilor

la mine nu merge site-ul de la evz cu alaptatul in public...
alex devine mucios nu am timp sa scriu mai multe, ne citim mai tarziu

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Salutis!

M-a cam luat stranutul..si Matei sta numai pe gresie in bucatarie.

Ionela, am primit acum un mesaj pe mess ca o fosta colega de master inchiriaza "garsoniera in zona Dr.Taberei-Favorit-Compozitorilor, etaj 2, proaspat renovata."..asta e tot ce am aflat pana acum.

Nu am timp sa scriu mai mult acum, sunt finii la noi.

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare.
Profit de somnul de frumusete a zburlitei sa ma dau putin pe forum.

Nu am ajuns azi la cumparaturi sa iau canita de care vreau. Sper sa gasesc cu cioc de silicon si Zburly sa o accepte. Eu vreau sa bea lapticul din ea si asa sa renuntam la biberon. Cu "caria de biberon" m-am lamurit. Nu e cazul la noi pt ca nu folosim biberonul pe post de jucarie ci ca instrument de haleala. Aveati dreptate cand ati scris de NAN3 ca e gros...parca-i gris, si musai trebuie schimbata tetina.

RamoX, nu pot da laptic cu lingurita pt ca il bea numai seara la culcare si noaptea.

Apropo de lingurita, mi-am adus aminte ca asa cum Chiara, bea laptic cu lingurita, Ema bea apa. Avem copii mari...

La multi ani pt tati de Santi!!!

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Daca tot am stat la parintii mei, am profitat de ocazie si am fost cu Zburly la homeopat. Pe dr o cunosc de cand eram prin liceu, si am facut cateva cure de-a lungul anilor atat eu cat si sora mea, mama.
Ne-a spus ca este un copil sanatos si ne-a pus in garda cu zonele mai sensibile: vegetatiile adenoide de la care se trage si sforaitul(trebuie sa avem grija sa nu raceasca des), o mica aciditate la stomacel.
Ca si tratament ne-a dat Influenzinum(un fel de Oscillococcinum) si in general pastilute pt a intari sistemul imunitar.

Aaaa si a mai zis ca este un copil f inteligent. Mamaa daca l-ati fi vazut pe tati cum se umfla in pene...

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Fetelor am si eu o intrebare

Cum curatati covorul?

Probabil ca s-a mai spus ceva despre asta, dar am uitat. MA intereseaza pt ca asta mica cam linge covorul, si mie, nu mi se pare ok Biocrapet sau Vanish de covoare. Aveti vreo solutie miraculoasa?
Multumesc de rapsunsuri.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

salutare!
Acum am ajuns acasa si vreau sa i urez

La multi ani plini de sanatate si impliniri , micutului David[s

nu am mai citit nimic de joi, va pup si o noapte linistita

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

hello
de azi dimineata ma tin sa intru ,dar raceala asta m-a facut pilaf ,am zacut toata ziua. Iustin e o idee mai bine decat ieri ,nu l-au mai chinuit rau mucii. Iar Stefi nu mai are nimic ,i-am dat oscilo si vitamina C si e bine acum.

sarbatoritilor mici de ieri si de azi
Cuscri sper ca bombonica a avut o ultima luniversare minunata.
Mama ta e tare frumoasa ,dar exact asa imi aminteam de cand am vazut-o ultima oara in poze .Sa fie fericita in noua casnicie ! Va pupam si vreau mai multe poze sa vad.

La multi ani ,Tati de Santiago!!!
multumesc de cinste si de dedicatii .
Mami de Santi m-am servit si eu cu Sheridan.

Mai multe nu pot si nici nu stiu sa zic .
Sunt socata de comentariile anti -alaptare citite pe evz .
O seara frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Stephy- ii pup pe Iustinut si Stefitza.

Cat/cum administrezi oscilo la bebelusi?

Azi am vazut pentru prima data cum e sa ai piticul bolnavior. Nu-i mare lucru, i s-au agravat niste mucozitati care nu sunt in nas, la vedere, nu prea am cum sa le aspir. Insa se ineaca cand mananca.
A dormitat toata ziua, n-a avut chef de joaca, plans amarnic daca ieseam din camera, numai in brate.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Vin si eu cu intarziere... la multi ani David! Sa cresti mare sanatos si destept, s-o bucuri tare pe mami!

La multi ani tati de Santi mic!

Ancutza, frumoasa foc mamica, ta! Felicitari si casa de piatra!

Stephy, pupam mucosii. Si Teo ii cu mucii pana in gura si se inneaca cu ei. Normal ca nu mananca nimic si i-a mai iesit si-un dinte pe deasupra. Cum ii mai e surorii tale?

Coque, felicitari ptr participare. Hai nu te mai necaji, ca prosti de bubuie is cat cuprinde pe lumea asta si mai nou au si acces la internet . Eram curioasa prin alte tari mai vestice cum o fi cu alaptatul in public, fetele din Germania (Laura, Dana) si Andre voi ce stiti?

Pupilici cu lipici!

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput