Prietene la bine si la greu - 59
Raspunsuri - Pagina 10
laura - andreea spune:
Monis, super meniul, mananca super Santi. Am doua intrebari: strugurii ii cureti de samburi sau ii mixezi cu totul? Ce este praful de carob si cum se numeste in germana.
Am cam zbarcito cu reteta cu bulgur pentru ca am pus marul mixat cam mare si donsoara s-a inecat si a varsat nitel. Drept urmare, a refuzat sa manance. Amestecul migdale, bulgur si suc de mere este divin, o mai las vreo doua zile si incerc iar.
Eu de caria de biberon nu am auzit si sunt perfect de acord cu Ramo. Eu cred ca-i voi da cu biberonul lapte pana cand o sa invete singura sa bea din pahar.
Ca sa nu fiu nepoliticoasa dupa atata lipsa, dau si eu o placinta cu branza cu chimen facuta cu foi frantuzesti(nu as fi crezut ca o sa iasa cu tipul asta de aluat). De baut e de toate , la cerere si gratis!
poze
lylyana.ion spune:
no way
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
lylyana.ion spune:
ma duc langa frichinitu' cu 2 treziri la activ, culcat e la 9 juma
noapte linistita si calduroasa!
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
douradoudou spune:
pt laura-andreea carob = das Johannisbrot
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 33+ cu
mitzi2005 spune:
Buna seara fetelor,
Nu pot sa nu postez intr-o zi atat de speciala, asa ca:
La multi ani, David! Sa cresti mare si voios, vesel si frumos!
Si La multi ani si celorlalti luniversati pe care i-am ratat!
o noapte linistita!
laura - andreea spune:
Am gasit, carob sau roscove versus carob powder versus Johannisbrotbaumspulver (cine zice ca germana e limba grea ?)
Lili, super meniul brunetei ochioase. Ce bine sta in picioruse, deja i se vede personalitatea in privire . Ce treaba buna am facut noi cu bebelusii nostri, nu? (acum vb modestia omniprezenta.
poze
douradoudou spune:
carob inseamna roscova in romana..in araba karob ..noi in liban facem un fel de pasta mai lichida si mancam cu tahini(pasta de susan)...mancam iarna pt ca te incalzeste putin...e f sanatoasa planta asta..de fapt e un copac , sunt sigura ca ati vazut cel putin 1 data..face niste pastai mari , late ,roscate
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 33+ cu
monis5 spune:
mda, pana m-am invartit eu, a aflat tot poporu de Johannisbrotbaum asta .
Ancutza sa fie intr-un ceas bun, sa fie sanatosi si fericiti. Mami tau arata super
Lylyana daca te mai trezeste frichintu' inca 1 data, gasesti maglavais de ala de care iti doresti pe bancutza, iar daca te trezeste de mai multe ori, iti las totusi niste Stroh, ca o sa dormi ca butucu' dupa el
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
laura - andreea spune:
[quote]citat din mesajul lui douradoudou
pt laura-andreea carob = das Johannisbrot
Merci frumos , ma duc in cercetari luni.
Tu cum te simti? Pp ca plutesti pe un nor roz
poze
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura - andreea Monis, super meniul, mananca super Santi. Am doua intrebari: strugurii ii cureti de samburi sau ii mixezi cu totul? Ce este praful de carob si cum se numeste in germana. Am cam zbarcito cu reteta cu bulgur pentru ca am pus marul mixat cam mare si donsoara s-a inecat si a varsat nitel. Drept urmare, a refuzat sa manance. Amestecul migdale, bulgur si suc de mere este divin, o mai las vreo doua zile si incerc iar. Eu de caria de biberon nu am auzit si sunt perfect de acord cu Ramo. Eu cred ca-i voi da cu biberonul lapte pana cand o sa invete singura sa bea din pahar. Ca sa nu fiu nepoliticoasa dupa atata lipsa, dau si eu o placinta cu branza cu chimen facuta cu foi frantuzesti(nu as fi crezut ca o sa iasa cu tipul asta de aluat). De baut e de toate , la cerere si gratis! poze Europe is the best! |
Johannisbrotbaum Pulver
strugurii ii cojesc de coaja si scot si samburii (motiv pentru care nu primeste foarte multi saracutzul copil...)
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)