Prietene la bine si la greu - 59

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

tocmai ce am halit o Milka intreaga, numa asa de ciuda, ca vad ca nu a mai ramas tort de la sarbatoriti si pt mine.
pai cum sa imi dea tort, daca eu numai la aniversat i-am urat binete si pe luniversati i-am ratat???
luniversatii David si Iulian si tati de Iulian, va pup (oare se prinde sefa ca tocmai am zis ca-l pup si pe barbate-sau ) si beau si in cinstea voastra cate un paharel de stroh de ala mai slab asa. sa ne traiti!!!

o tiulesc inainte sa mi-o iau pe cocoasa

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

A venit my husband de la sala, asa ca fug sa-l intampin..

Asadar, dupa ce a alergat prin pat, s-a tavalit, a consumat toata energia, micul print a mai tras 2 minute de tzitzi. Cred ca l-a linistit si Mozart baby pe fundal (Andre). Dupa astea 2 minute de tzitzi, s-a tras singur si a adormit pe mine, l-am luat si l-am pus in patutul lui.

Meniul de azi:

ora 11: mar+struguri (decojiti si fara samburi)
ora 15: ciorbita de pui+morcov+ardei rosu+rad de patrunjel+pastarnac+ceapa+pastai de fasole verde+patrunjel proaspat+putin bors di sursa sigura. A papat tot
ora 19:30: iaurt+branzica de casa

A mai rontait un covrig de la Ziua Recoltei..
Fug la sot. Noapte bunaa!

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Acu ma intreb unde l-as putea gasi..... Daca imi raspundeti si la asta inseamna ca nu locuiesc in tara care tb

Apropos de tahini, chiar am in frigider si uite maine fac un humus, mi-ai facut o mare pofta!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Spun si eu repede primul "LA MULTI ANI" DAVID, sa cresti mare, sanatos si sa aduci multa bucurie parintilor.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

La Multi Ani David si La Multe Lunite Iulian , sa cresteti mari si sanatosi!

noi la 10: piersica+pruna, mar+para; cate un biscuite fiecare inainte;
14: morcov+patrunjel radacina+carnita pui+patrunjel verde+dovlecel
felul 2: conopida+dovlecel+cartof dulce+cartof+ardei rosu+rosie+patrunjel verde+busuioc (uscat, condiment) cu ulei de masline, carnita pui; felul 3 spanac cu galbenus ou +orez+ dovleac
18: iaurt de casa din lapte de vaca cu cereale milupa bio 7 cereale+cereale nestle 8 cereale cu lapte(biscuiti inainte)

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Inca una si ma duc....
Ariadna, frumos si variat meniu. Pp ca felul 1, 2 si 3 sunt variatii ale pranzului din zile diferite

Vad ca toata lumea s-a culcat, va urmez exemplul si ne auzim maine la o cafia!
Noapte buna, vise placute si treziri cat mai putine

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Bonsoir,

Luati de cititi comentariile unora despre alaptatul in public care confunda alptarea cu urinatul : http://www.evz.ro/detalii/stiri/mamicile-din-capitala-au-militat-pentru-alaptatul-la-san-907802.html.
Eu m-am intristat rau.

Da cineva niste must?

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

La Multe Lunite!
David
Amalia Teodora
Mihai
Sabina Ioana
Eduard Cristian
Ana Maria

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Mergi la inceput

nu, e vorba de meniul zilei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Si inca una: Cum e cu oleaginoasele? Le putem da migdale? Nuci,clar nu.
Mai exact, care seminte sunt alergene? Susanul? Semintele de floarea soarelui/de dovleac? Nuca de cocos (citeam undeva ca are potential alergen ca e tot nucifera) Dar curmalele?
Din mixurile tip muesli, secara nu mi se pare safe. Ce credeti?
Dar cu condimentele uscate? eu i-am pus cimbru, crenguta proaspata insa bususioc n-am proaspat. E ok, oare? Din postarile voastre presupun ca da.

Meniul nostru cand e pus pe mancat:(azi a mancat borcanel de la Hipp cu vitel si morcov care are sare )

- mar/para/pruna/piersica/avocado cu quinoa si amaranth fierte sau mamaliga mei
- morcov/dovlecel/zuchinni/brocolli/spanac/ptraunjel radacina/fasole pastai/ardei/ceapa/verdeata cu carne/galbenus/peste sau mamaliga mei cu unt sau ulei de masline
- branza cu banane si cu cereale de ovaz Organix cu stafide/ branza cu dovleac copt cu un praf de scortisoara

Next in plan: sa ii fac perisoare de carne cu patrunjel/galbenus si orez, poate asa ii pot da carnea tot bucatele.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput