Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Multumesc pentru ca va jucati cu mine pe sb aparate foto

Da, Vivela, am inteles si eu ca nu merge sa ai vreun super aparat daca nu stii sa il reglezi; o sa am grija sa urmez un curs inainte sa ma pensionez si sa plec in jurul lumii.

Cu ce ma joc acum are f multe programe predefinite si am tot facut cu el poze "active" si ies ok. Afara e prea frig inca sa iesim;

Sabina, da are sport (insa si ala de iieri avea ceva ptr kids&pets si era aiurea rau.

Ce fain ca sunteti la munte. Anul trecut pe vremea asta vroiai sa inceapa vanzarile pt Paste ca sa ai senzatia ca nu mai ai mult din sarcina...ce trece timpul.

Multumiri sotului Sabinei ptr detalii.

Si nu suntem off topic; ne perfectionam ptr pozele pruncilor si pt concursurile DC

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Offf, tot eu... sper sa nu va plictisesc

Iar a refuzat sanul, si de data asta nu stiu daca a adunat 5 min de supt la ambii sani. M-am muls si am scos cu chiu cu vai 20 de ml, in vreo 15 minute, nici nu stiu daca merita sa mai insist.

Fetele care sunteti pe formula, ce lapte v-au recomandat medicii? NAN, Milumil? Ca noi de abia marti mai avem programare la dr si nu ma lasa sufletul sa o las sa rabde de foame pana atunci. Oare daca incep cu cate 1 bibe pe zi si pe urma medicul imi recomanda alt laptic, o avea ceva, o dau peste cap, sau in 3 zile nu conteaza?

Cristina, mamica fericita de fetita strengarita Patricia Andreea 9 iunie 2010

Buna,

Mie mi-a recomandat Nan dar nu l-a vrut de nici o culoare. Acum suntem pe Nativa de la Nestle sau ce i-a placut foarte mult a fost Humana.

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Crissy, uite, am gasit rasfoind blogul Vivelei , graficul de cresere a bebeilor, varianta de completare online:
http://www.imc.fr/imc-enfant-adolescent.htm

Selecteaza pt Fille si apoi adauga greutatea si inaltimea de la nastere, o luna, 2, etc. Si vezi, daca se mentine pe aceiasi curba e super ok.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Buna,

Imi dati si mie parola pls?
Multam,

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

artuuu,sar si eu sa-ti spun cate ceva despre foto(am facut curs,am patalama oficiala de fotograf,pot sa ma apuc de business daca si cand se poate)
efectul de-l doresti cu subiectul clar si fundal blurat de obtine daca pui aparatul pe modul A(aperture) si iti setezi diafragma la valori cat mai mici-1.4,2.8,4,5.6.valorile mari ale diafragmei de genul 8,11,16 iti vor da fundal clar(il folosesti daca vrei ca pe langa subiect sa se vada si peisajul din spate clar). sigur, corelat cu aceste informatii totul depinde si de distanta intre fotograf si subiect...e o intreaga filosofie insa de indata ce o inveti,e usor,cam ca la matematica,stii ca tre sa folosesti formula cutare ca sa rezolvi ecuatia.
in ceea ce priveste aparatul, piata e impartita intre canon si nikon.profesionistii cel putin.eu am avut ani de zile panasonic fz 30 care e super,il mai am si acum, ins acum 2 ani am facut upgrade la canon 40D,este SLR,deci are obiective interchimbabile,ca atare am inceput sa investesc in obiective wide, telephoto, macro.am vreo 4 acum. plus filtre, trepied,blitz profesionist,si o tona de altele,kit de curatare senzor,lentile...e nebunie...cand e pasiune,e greu de stavilit omu':))) e mai greu acum cu copil si rucsac in spate,insa nu ma las:)) am luat de pe amazon si o carte de tehnici de fotografiat copii.e super, eu ma axasem mai mult pe peisaj,asa ca acum ma pun la punct cu scheme si tehnici de iluminare subiect...iti spun, daca te prinde valul, greu mai dai inapoi.practic nu poti.

daca mai ai intrebari te ajut atat cat stiu si eu,cu mare drag!!
eu scriu cu o mana ca mandra mea e lipita de mine aici, imi suge mana, maraie si ascultam radio online.

virginia si ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Cristina iarta-ma ca indraznesc sa intervin...
Mirunica mea mananca la fel, foarte putin ca timp, nu pot stii ce cantitate suge dar ea e ok. veseluta, vorbeste pe limba ei, se joaca cu noi, coopereaza. doarme de doua ori pe zi, maxim cate 2 ore. nu stiu ce sa-ti mai spun...mai incearca sa o tii numai alaptata exclusiv pana marti cand te duci cu ea la pediatru si vezi cat a luat in greutate si cat a crescut in lungime de la ultima vizita. dar nu renunta la alaptat. hai ca nu mai mult pana marti .

pup fetele dragutele Cata si Corina .

Arturica te asteptam .

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetele i am luat temp acum Karinei rectal si avea 37.7
e febra?

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Ale, din cate stiu eu, e o febra usoara. Are si alte simptome? Urmareste-o sa vezi cum evolueaza. E imbracata prea gros? Oricum, dupa majoritatea parerilor, antitermic doar peste 38,5.
Sanatate multa printesei!

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

imbracata gros nu este, e la fel ca intotdeauna doar k mi s a parut mie k e cam calduta...
am fost la soacra mea cu ea si era cald intradevar acolo, acum acs la mine e ok, i am luat o de 2 ori si la fel mi a iesit.

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Daca v-ati intors de putin timp, mai las-o putin sa isi revina cu temperatura, s-o fi incins dincolo. In 1-2 ore, poate mai putin, ar trebui sa isi revina daca nu e altceva.

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

Mergi la inceput