Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
Onana spune:
Neatza tuturor!
La multi ani (si lunite) Sabina, sa cresti mare si frumoasa, sa fii sanatoasa si voioasa!
La multi ani (si lunite) Ekaterina si Iustina (si inca o data pt Iustina), sa cresteti si voi mari si frumoase, sa faiti sanatoase si norocoase!
Nu-mi vine sa cred ca sarbatoritele noastre au deja 6 luni
Sabina, ce frumos e la voi la munte, vreau si eu..
Artu, voi cum petreceti azi?
Marylena, pai nu am stabilit inca nimic, astept sa-mi zica Alina locul si ora, probabil dupa 5 (eu nu prea stiu parcul bine). O sa zicem aici, sa vada toata lumea care poate si vrea sa vina.
Fetelor, ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi, please!
In mai putin de o luna nasesc o fetita, v-am mai zis eu (daca nu mi-a iesit fetita macar sa fiu nasa de botez pt o printesa), si nu stiu de unde sa iau hainute pt trusou si cruciulite. Sabina zicea de Miniblu, o sa-i iau de acolo eventual un set de hainute (pt mir), dar cele cu care o imbrac in biserica imi dau batai de cap. Vreau ceva alb, de printesa. Ceva idei?
Onana spune:
Crissy, o de incurajare si de la mine, nu ma pricep la sfaturi legate de alaptare, din pacate, de-asta n-am zis nimic, dar sper sa iei decizia corecta pt bebelina. Legat de lapte praf, eu ii dau Nan HA, cica e oribil la gust, fata de Nan normal, insa cica e mai usor de digerat, zicea pediatrul.
Rocsy, ca ai pomenit acum de tuse, si Tudor a tusit in mai multe reprize ieri, eu ziceam ca s-a inecat sau ca s-a fortat sa tipe/gangureasca si de-asta tuseste, mi-e teama insa sa nu fie mai mult, mai ales cand va citesc. Off..
Ioana5255 spune:
Multumim de urari.
Sorana nu iei doar un set de haine? Hainele pana la biserica nu le pune mami? Incearca la Z si in Afi este un magazin nou la etajul 3, cum iesi spre parcare, dar nu mai stiu cum se numeste. Acolo mai aveau hainute dragute. Poate gasesti si pe la Okaidi ceva. Stii de unde am mai luat eu haine f frumoase de fetite de la NExt, parca aveau si de ocazii. Gasesti in Feeria Baneasa si la Liberty.
biajitaru spune:
Neata !
Si fetele tale tusesc ? Off, off ce ne-am mai adunat ; vad ca si mititelul lui veronicah !!!
A mea sigur nu tuseste de la vaccinul de 4 luni ca nu il facem decat peste 3 saptamani.
Momentan ... tusim in continuare, nu prea vad nici o modificare .
Laurita. bia : voi cum stati ?
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
[/quote]
Neata
Parca e mai bine acum
Ne-a dat doar paracetamol si niste picaturi pe nas.
Pup,
Bia
Onana spune:
Sabina, multumesc! Deci tre sa iau la picior magazinele, ca de pe net parca mi-e teama sa iau fara sa vad..Pai ma gandeam sa iau 2 randuri de hainute, unul sa scot fata din biserica si celalalt pt a 2-a zi, cand se ia mirul (la baita) asa am inteles ca trebuie
marylenac spune:
Salutare, salutare,
Fetelor (care vroiau sa iasa in P. Tineretului), nu prea cred ca e de iesit in parc azi. Am fost la cumparaturi pe langa casa si e f rece si ploua. Eu bat in retragere si vad ca nici voi nu sunteti hotarate. Amanam?
Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)
marylenac spune:
LA MULTI ANI !!!
Floricelelor Ekaterina, Iustina si Sabina
Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)
Alinutzaa spune:
Salutare
Sorana si celelalte fete - eu o sa ajung in Tineretului astazi in jur de ora 16.30-16.45. Nu cunosc suficient de bine parcul ca sa pot stabili un loc de intalnire. Sorana cand ajungi, da-mi un telefon si vedem cum facem sa ne gasim atunci...la fata locului. Eu o sa fiu fie in Tineretului, fie in parculetul celalalt de dincolo de Palatul Copiilor, cred ca Oraselul copiilor se numeste. Si e valabil pentru orice alta fata care vrea sa ni se alature. Numarul meu de telefon il gasiti pe mailul comun, la contacte.
Daca stabiliti un loc de intalnire, dati-mi si mie careva un SMS va rog, ca eu nu o sa mai apuc sa intru azi pe forum.
Sper sa fie ok asa.
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Onana Sabina, multumesc! Deci tre sa iau la picior magazinele, ca de pe net parca mi-e teama sa iau fara sa vad..Pai ma gandeam sa iau 2 randuri de hainute, unul sa scot fata din biserica si celalalt pt a 2-a zi, cand se ia mirul (la baita) asa am inteles ca trebuie Sorana Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010) |
ptr baita de mir nasele noastre au cumparat hainute normale, frumoase. Pompos a fost la biserica. Nasa Ekaterinei le-a cumparat hainute din mai multe locuri cadou si le-a ambalat f frumos intr-o cutie, tot acolo a pus si o iconita si o biblie. arata tare frumos pachetelul.