Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (79)
Raspunsuri - Pagina 9
florintunde spune:
Luciact..dda si Eu mi-am luat deja 38 ..si purtam 36,5.Mi-e frica sa-mi cumpar cizme..ca si cu Mario numai alea care aveau fermoar le puteam incalta singura..in rest...no chance..acolo stateau in dulap.
lili_g..esti o scumpa si ai mare mare dreptate
Eu cand am nascut si am ajuns acasa in sfarsit cu bebeul meu..am stat si ma uitam la El si ma intrebam ce naiba am facut Eu pana acum?...caci nu vad sa fi avut vreun rost viata pt mine...da acum...tot ce fac fac pt El..caci o imbratisare de a lui acopera toate necazurile
Bebelu[/red ma bucur pentru voi

Aditza ce bafta pe capul tau
Eu aveam 56 inainte..acu am 63
Fluturas sa stii ca Eu ininte sa raman insarcinata cu Mario am primit de ziua mea un cocher spaniol...negru..pun si poze despre El intr-o zii..aveam 6 saptamani//l-am crescut 5 ani ..a fost copilasul nostru..era de rasa curata cu pedigree..parinti campioni ..super destept
Am ramas gravida si a trebuit s-o dau lui Mama...l-am plans mult mult...aveam o durere in suflet de nedescris..ca si cum mi-as fi pierdut un membru din familie..
Si anul trecut a facut cancer si l-am eutanasiat..de multe ori il pup in poze...cine nu are nu stie cat de mult te poti atasa de un animal.
Dar copilul nu se compara!!am si uitat de catel o perioada la inceput![]()

[redReteta de ciocolata de casa are nota 10 la mine...a iesit suuuper...in viata mea n-am f asa buna desi port capul pe umeri de 36 de ani]![]()
![]()
![]()
va pupacesc
Tunde
burtica de 20 sapt
? +Mami de Mario 04.03.2004 
ariana2005 spune:
buna fetelor! in general va citesc zilnic, dar de cele mai multe ori nu prea mai apuc sa si scriu...
fluturas, ai perfecta dreptate, ignora-i pe rau voitori..
bebelu, felicitari pentru bebelina care creste..
fetelor, am o pofta de mancare, de vreo saptamana de nu trece bine o ora si iar sunt la frigider..incep sa iau proportii..si mari..
sa nu mai zic de fructe, adica struguri, cred ca mananc un kg pe zi, si acum tocmai am terminat de mancat 6 gomboti cu prune si parca as mai manca dar m-a prins rusinea..
mami de Ariana (30.10.2005) si
21+cu 
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
ariana2005 spune:
fetelor, mai stiti la ce pagina era reteta de ciocolata...m-am trezit si eu..
mami de Ariana (30.10.2005) si
21+cu 
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
aditzaC spune:
flori....io cand am ramas aveam 52 si ma gandeam ca sigur ma voi face cat casa si voi ajunge la 70 kg , in ce stil incepusem sa mananc..........cum ziceam nu e timpul pierdut , dar cred ca o seman pe mama care are trei sarcini si in fiecare a luat 9-10 kg . eu am pana la activ 4 ..deci mai incap vreo 6 lejer ...
hai lasa sanatoase sa fim e cel mai imp
fetele eu va las iesim pe la niste prieteni , ma cam doare spatele si nu cred ca voi sta mult
va pupicesc pe toate
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
26+
florintunde spune:
Mai da cata vopsea rosie am folosit~!..uups![]()
![]()
Tunde
burtica de 20 sapt
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florintunde Mai da cata vopsea rosie am folosit~!..uups Tunde burtica de 20 sapt ? +Mami de Mario 04.03.2004 ![]() |
Nu numai ca am folosit rosu la nebunie..am si scris ca aveam 6 saptamnai cand am primit catelul

Cutu avea 6 saptamani
Tunde
burtica de 20 sapt
bb_yasmi spune:
heelloo
aditza, ce frumos ca ai luat doar 4 kg!!! bravo!! 
ariana ai grija cu struguri ca ingrasa tare in cantitati asa mari, 1 kg pe zi...
cu intarziere si cu scuzele de rigoare vreau sa urez la multi ani pt bebelu si kitzy. sa fiti sanatoase si sa aveti parte doar de bucurii alaturi de cei dragi. 

mamica fericita de printesa
si
19+ baietel 
bb_yasmi spune:
ati fost careva din voi cu coplasii de 2-4 ani la eco sa vada bebele din burtica??
joi am programare la eco si am de cand sa merg cu printesica mea sa isi vada fratiorul din burtica.....

mamica fericita de printesa
si
19+ baietel 
luciact spune:
tunde nici n am bagat de seama ca aveai doar 6 saptamani cand l ai primit pe cutzu...

..la ce foame aveam...
acu gata am mancat, m am linistit

22+
roxx26 spune:
Ralu, eu mi-am luat colanti de gravi de la Kiabi, am dat 33 ron!
Jasmin, ia termina cu prostiile! Cum fato sa-ti vina sa bagi divort? Inteleg ca e nasol sa fii fara prieteni pe acolo, dar uite, ne ai pe noi, chiar daca nu putem iesi la plimbare...Stai si tu de vb cu sotul, ia-l langa tine, explica-i ce te deranjeaza, ce te streseaza, roaga-l sa te inteleaga ca e o perioada care o sa treaca... stii tu cum sa-l iei ca e al tau
Cat despre depresia post-natala, nu te mai lua si tu dupa tot ce auzi, chiar nu e obligatoriu sa ti se intample asta, sunt exceptii, nu reguli, asa ca, hai, un pic de optimism! Te asteptam mai zambitoare, draguto!
Loutzy, daca imcercai sa pui un ticker la semnatura, renunta, ca nu merge pe site-ul asta! ma faci foarte invidioasa cu tricotajele alea...si nu vrei deloc sa vinzi secretul botoseilor!
_
BB e deja pe drum
Roxana
25+ cu
bebe creste