Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (79)
Raspunsuri - Pagina 10
loutzy spune:
Roxx in seara asta am sa incerc sa iti explic cum se fac botoseii.
. E al meu la munca si oricum nu am ce face pana ma ia somnul.
Eu ma preg sa fug acasa. Gata programul pe ziua de azi.

Laura
24+ cu
luciact spune:
si eu tot de la kiabi mi am luat egeri cu 32 ron
si pantaloni de gravi tot de la kiabi ( 3 perechi), o pereche lungi si 2 perechi trei sferturi
dar nu m am agitat ff tare cu hainele de gravi pt ca la cat ies eu....avand in vedere ca stau acasa de cand aveam 2 luni, daca as fi mers la serviciu ar fi trebuit, dar asa...zic eu ca ajung
iar pt iarna am o haina din piele intoarsa care sigur imi vine ca era asa mai larguta
22+
bebelu86 spune:
multumesc mult de tot. nu era pt mine..era pt o prietena care cica nu gaseste asa ceva..unde o fi cautat nu stiu 
eu am colanti, dar sunt din aia normali. ea vrea speciali cu burta.

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
26+ cu
Natalia Maria
bebelu86 spune:
app eu azi mi-am luat colanti de la aia cu 13ron orice..
sunt super comozi, si chiar arata bine ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
26+ cu
Natalia Maria
fluturas2010 spune:
ma bucur ca a iesit ciocolata bine...
nu inteleg de ce tb sa ne dam cateii cand ramanem gravide..cunosc familii de medi care ii tin si care nu sunt impotriva animaleleor din jurul copiilor..
reteta parca am scris-o acum vreo 2 capitole...daca nu o gasesti o mai scriu o data..
fluturas
21
+
Foxy-le spune:
stiu exact cum e cu singuratatea - si chiar daca dai de alti romani, nu poti sa-i declari prieteni(nu i-ai ales, ii intalnesti pt ca-s si ei acolo).
Pana de curand, sotul meu pleca cu saptamana, vorbiti-mi mie de depresii
.
Acum macar are alt job si e acasa in fiecare seara, dar eu is singura toata ziua.
Am vrut sa-mi iau catel(bravo Fluturas si Irinukka ) pt ca-mi lipsesc cateii mei(care au si murit
) dar e ceva cheltuiala si am zis ca luam dupa ce vine bb. Ce familie e mai frumoasa decat cea cu catel si copii?? 
Si cand mai pui si problemele cu cealata familie??(adica cu frati, parinti,etc)Cui ii mai trebuie depresii,ha?![]()
26 
bb_yasmi spune:
cum vi se pare rochia aceasta de mers la o nunta???
https://www.miniprix.ro/produs/16037/rochie-haine-dama/
si aceasta
https://www.miniprix.ro/produs/10255/rochie-haine-dama/
nu stiu cum o arata in realitate.....
mamica fericita de printesa
si
19+ baietel 
bebelu86 spune:
Yasmi mie una imi place super mult.
am vazut-o in magazin si e ca in poza. dar nu avea masura mea. k altfel o luam 
Lucia noapte buna
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
26+ cu
Natalia Maria
bb_yasmi spune:
bebelu ce material avea?? e ok pt nunta sau e pt zi de zi??
dar oare ce marime imi trebuie??? la 55 kg purtam 38 parca....acum la 60 kg si 1.69 m ??
mamica fericita de printesa
si
19+ baietel