Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (79)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

moamaaa va rog din suflet nu mai vb de placinta..si tot ce inseamna dulce...k aici p tastatura..
si tocmai ce mi-a zis doctoru sa incep s arenunt cat de cat..adica mai rarut k e mai dragut

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Eu cred ca se refera la dulciletele alea din magazin si mai putin la ceea ce facem in casa sau la fructe. Eu una nu pot renunta la fructe. POate sa ma bata.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

irina...iau , iau daca pot duce d c nu?

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

si mie mi ati facut pofta de placinta cu dovleac....
aseara mi am trimis sotul sa ia cozonac(cald)...dar nu era cald, oricum ff bun, dupa care am bagat si o cana de lapte cu cacao.....n am mai baut lapte cu cacao de cand eram mica cred....
pana acum am fost chiar cumintica si ponderata vis a vis de mancare acum nush....as manca...intr una
uau bebelu inseamna ca in urmatoarele 4 sapt si bebik mea isi va dubla greutatea, acum 10 zile avea 400 gr...., abia astept luni la morfo sa vad...

pofta buna la placinte fetele

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Laura,si eu prefer sa ma desfasor in bucatarie cand nu e ea acasa.Ma scuteste de sfaturi,chiar daca nu stiu,le fac eu cumva...
Ca astazi.Prima data esec,a doua oara poate mai bine.
Raluca,eu pana sapt asta am simtit nevoia de mult mult dulce.Acuma mi-a mai trecut.Ziceau niste babe prin fata blocului ca de cand bebe incepe sa miste,incepe si pofta de mancare.Nici nu ma mai cantaresc,ca ajung la 10 kg peste.Numa ca nush unde naiba sunt.Bine,lichidu si placenta cantaresc si alea ceva...

23+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

da lucia ...incep sa creasca din ce in ce mai mult .si eu merg miercuri la eco si abia astept sa vad cat are si cum se prezinta colul ..

aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

laura nu s-a referit la fructe...de prajoturile facute in casa nu a zis nimic...
chiar mi-a zis cat mai multe fructe, legume, lactate, carne, oua fierte..

Lucia pai acu aproape 4s, avea 517g. acu e aproape dublu.
peste 4s ar trebui tot asa sa fie dublu. mai ales k de acu incepe sa ia in greutate bine..si eu p langa ea

hai k incerc sa ma apuc de un pic de curatenie pe aici..desi nu am chef deloc..dar trebuie

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

ana ..la mine misca de mult si nu mi-a venit pofta de mancare si nici de dulce.....ba mai mult inainte de a ramane gravida mancam mai mult .....
la voi merge greu site-ul?

aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Nu merge greu aici,si mai am o gramada de pagini deschise

23+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Mie imi merge mai greu la munca(toata reteaua de pe fabrica e conectata la server prin net si cand serverul isi face cien stie ce update ma doare capul). Acasa merge struna nu am probleme cu el.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

da..asa este..milti ne intreaba ce o sa facem cu catelul, ca va tb sa il dam o perioada...doamne si ce ma supar...cum sa dau ceva ce ne-a facut fericiti in momentele fff triste si a fost primul nostru copil si poate era singura care ma facea sa rad sau sa uit fiv-urile nereusite si jignirile unor oameni apropiati chiar...

nu poti inlocui un copil (catel) cu un alt copil, adica nu mai avem nevoie de cea care ne-a adus bucurii, care a fost alaturi de noi, care m-a insotit la bucuresti si ma astepta singura in masina in ger???si acum s-a dau..ca...gata..obtinem un copil (om)?????

cand iubesti ceva iubesti in orice conditii

fluturas 21 +

Mergi la inceput