Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

ana ...ai fost tare rau ......merge si cu lingura

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Bebelu felicitari pt bebelina...

auzi sa renuntam la dulciuri, tocmai acum cand o sa stam mai mult prin casa si ne vin tot felul de idei delicioase..

fluturas 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

bebelu ma bucur ca e totul bine cu buburuza ta

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

lasa Ana k merge si asa

hai k mi-ai facut si mie pofta rau..maine ma duc sa caut la patiserie..dc nu..iau dovleac si il pasez lu mama sa=l faca

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

aditaciti mai dau eu cateva kg de la mine..cate vreistai linistita si bucura-te,nu-i usor sa fii
bebelumoamaaaa...ce mare s-a facut pustoaica..aproape un kgsa fiti sanatoase amandoua..

Angie+22

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Pai si eu am batut niste apropouri la soacra-mea,da nu s-au lipit.
Si m-am hotarat sa fac eu...gustu e la fel ca si la alea care arata bine,asa ca...bagam

23+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

angie ..le primesc cu placere

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ana eu nu sunt mancatoare de placinta cu dovleac, dar mi-ai adus aminte acum de placinta/prajitura cu mere. Cred ca maine o sa arda cuptorul toata ziua.. Tot nu e soacra mea acasa.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

moamaaa va rog din suflet nu mai vb de placinta..si tot ce inseamna dulce...k aici p tastatura..
si tocmai ce mi-a zis doctoru sa incep s arenunt cat de cat..adica mai rarut k e mai dragut

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Aditza iei si de la mine ... oricat - e binevenit ?
Si mie mi-ai facut pofta de biscuitei cu mar... maine sigur luam provizii de biscuiti, mere avem.

Ralu' felicitari pentru bebelina grasunica!

Fluturas la catelusa "blonda si cocheta".
Eu nu-i inteleg pe cei ce au un animalut si cum apare o sarcina prefera sa-l dea. Mi se pare inuman. Ca au si ele sufletel si nu-s lipsite de sentimente. Whatever...

Irina ~ 26+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput